05 / 05 / 2024

Işıklar Enerji sermaye

Işıklar Enerji sermaye

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. hisselerini yayınladı...

Işıklar Enerji, Işıklar Yatırım ile birleşmesini duyurdu!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji ve Yapı Holding, Işıklar Yatırım ile birleşmesini duyurdu.

Mert Başaran: Altın tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topluyor! 

Altın fiyatları güne yükselişle başlarken gözler altın fiyatlarına çevrildi. Mert Başaran, altının tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topladığını açıkladı.

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Almanya batan enerji devini kamulaştırdı! İlk 9 ayda 40 milyar euro zarar açıklamıştı!

Almanya enerji tedarikçisi Uniper'in yüzde 99 hissesini satın aldı. Federal hükümet enerji arzının kesintiye uğramaması için şirkete sermaye enjeksiyonları yapacak.

EPDK şarj istasyonu kurmak için gereken şartları açıkladı! İşte asgari sermaye bedeli

Geleceğin dünyasında yollarda artık benzin istasyonları değil elektrikli şarj istasyonları olacak. Türkiye'de şu anda yüzde yüz elektrikli araçlar için açılmış şarj istasyonu yok! EPDK ise şarj istasyonu açmak için gereken asgari sermaye bedelini açıkladı.

Işıklar Coin, dünyanın en büyük borsasında işlem görecek!

Işıklar Holding, kripto parası Işıklar Coin’i (ISIKC) 4'üncü bir borsada daha açıyor. ISIKC, Türkiye saatiyle 2 Aralık saat 23:00’te, dünyanın en büyük ilk 25 kripto para borsasından olan LBank’ta işlem görecek...

Işıklar Yapı'nın fon kullanım raporu yayınlandı!

Işıklar Yapı'nın hazırlanan bedelli sermaye artırımından elde edilecek fonun kullanım yerlerine ilişkin rapor ve rapora ilişkin Yönetim Kurulu Kararı yayınlandı. 

Zorunlu enerji verimliliği etüt raporunda son 2 ay!

Endüstriyel işletmeler, okul, hastane, alışveriş merkezleri ve otel gibi ticari hizmet binaları ve kamu binaları için enerji verimliliği etüt raporlarının tamamlanarak teslim edilmesi için 2 aylık bir süre kaldı.

Işıklar Boya ve Yalıtım Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Işıklar Boya ve Yalıtım Malzemeleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Kanal İstanbul için enerji çalışmaları başladı!

BEDAŞ, Kanal İstanbul'un güzergahının belli olmasıyla birlikte proje için kurulacak şantiye ve kanal hattında enerji çalışmalarına başladı..

Danfoss, İran-Avrupa Birliği Enerji Forumu’nda!

Danfoss, 29-30 Nisan tarihlerinde birincisi düzenlenen İran-Avrupa Birliği Enerji Forumu’na katıldı, binalarda enerji verimliliği ve enerji politikalarında odak alanları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Deniz Karataş'tan binalar için Enerji Kimlik Belgesi uyarısı!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Enerji Kimlik Belgesi süresinin uzatılması için yaptıkları çalışmanın sonuç vermesinin sevindirici olduğunu ifade etti.

Enerji kimlik belgesi çıkartmak için ne gerekir?

Eski binalar için enerji kimlik belgesi zorunluluğu Mayıs'ta başlıyor. Peki, enerji kimlik belgesi çıkartmak için ne gerekir? Enerji kimlik belgesi nereden çıkartılır?

Eski binalar için enerji kimlik belgesi nasıl alınır?

Enerji kimlik belgesi ile enerji israfının önlenmesi amaçlanıyor. Belgenin 2 Mayıs 2017 tarihine kadar alınması gerekiyor. Peki, eski binalar için enerji kimlik belgesi nasıl alınır?

Işıklar Enerji sermaye Haberi

Işıklar Enerji sermaye

Işıkklar Enerji tarafından yapılan açıklama şöyle;


09.10.2014 tarihinde IŞIKLAR ENERJİ VE YAPI HOLDİNG A.Ş. payları ile ilgili olarak 0.32 - 0.34 fiyat aralığından 1.602.345 adet satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte IŞIKLAR ENERJİ VE YAPI HOLDİNG A.Ş. sermayesindeki paylarımız 09.10.2014 tarihi itibariyle   % 0 sınırına ulaşmıştır.


"Satılan paylarda imtiyaz yoktur, Satış işleminden 297.896 TL zarar...