29 / 04 / 2024

ışıl seren keskin ile Hüseyin Şener

ışıl seren keskin ile Hüseyin Şener

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un editörü Işıl Seren Keskin ile Hüseyin Şener evleniyor...

Şişli Belediyesi Muammer Keskin'den büyük iddia: 500 milyon doları aşkın gayrimenkul geri alındı!

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Belediyesi’ne ait olan ve önceki başkan Mustafa Sarıgül döneminde devredilen milyarlık arsalar, otoparklar ve değerinin altında kiralanan taşınmazların geri aldığına dair iddialarda bulundu.

İngiltere'de inşaat sektörü aktivitesi Ekim ayında keskin düşüş gösterdi!

S-P Global/CIPS tarafından yapılan açıklamaya göre İngiltere'de inşaat sektörü aktivitesi Ekim ayında yüksek borçlanma maliyetleri ve yeni projelere yönelik "bekle-gör" yaklaşımına bağlı şekilde keskin düşüş gösterdi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

O ilde 2 adet arsa ve 2 adet arazi satılıyor! İl Özel İdaresi tarihi verdi!

Kırıkkale İl Özel İdaresi, Kırıkkale ili, Yahşihan ve Keskin ilçelerinde yer alan 2 adet arsa ile 2 adet araziyi satıyor. Peki Kırıkkale'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Ergo Tasarım İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergo Tasarım İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Keskin tarafından kuruldu. 

Keskin Atılım İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Atılım İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Keskin tarafından kuruldu.

İstediğiniz telefonu almaya daha yakınsınız! Akıllı telefon fiyatlarında keskin düşüş bekleniyor!

TF International analisti Ming-Chi Kuo önemli bir açıklamada yaptı. Ming-Chi Kuo, 2023 yılında yüksek stok nedeniyle akıllı telefon fiyatlarında keskin bir düşüş yaşanacağını öngördüklerini söyledi.                 

Bosch blender seti en uygun fiyata nerde satılıyor? Fiyatları ne kadar? 14 Şubat 2023 fiyat listesi 

Mutfakta kendisine bir yardımcı arayanlar için Bosch blender seti, güçlü motor ve keskin bıçaklar ile bir çok yemeğin hazırlanmasında başrolde oynuyor. Üstün teknolojiye sahip blender seti bıçaklarının etkili performansı ile pürüzsüz, parçacıksız sonuçlar ortaya koyuyor.

O ilde 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla 42 arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Kırıkkale İl Özel İdaresi, Kırıkkale ili Bahşili ilçesi, Karaahmetli Köyü, Merkez Doğanayköyü, Merkez Kurtuluş-2 mahallesi, Balışeyh İlçesi  Koçubaba köyü, Balışeyh İlçesi Kulaksız köyü, Sulakyurt Hamzalı köyü, Keskin Köprü  köyü, Yahşihan Irmak Köyü, Kılıçlar Köyündeki 42 arsayı satıyor.

Dolar karşısında eridi gitti! 24 yılın dibini gördü

Dolar, ABD'de beklentilerin üstünde açıklanan hizmet sektörü verisinin Fed'in keskin faiz artırımlarını sürdüreceği beklentisini pekiştirmesiyle yen karşısında son 24 yılın zirvesine tırmandı.

Bu fiyata bir daha bulamayacaksınız! Görülmemiş fiyatıyla SAMSUNG GALAXY A23, 5 Eylül 2022 fiyat listesi…

Tek bir telefonda daha fazlasına sahip olun. Galaxy A23'ün 6,6 inç TFT V-Cut Ekranı daha fazlasını görmeniz ve yapmanız için ihtiyacınız olanı sunar. Her gün görüntülediğiniz içerikleri daha akıcı ve daha keskin bir şekilde görürsünüz. İşte, SAMSUNG GALAXY A23, 5 Eylül 2022 fiyat listesi…

Foça Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foça Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mustafa Fuat Mert ve Sadettin Çağlar Keskin ortaklığında kuruldu.

Yapı fuarı-Turkeybuild için geri sayım başladı! 15 ülkeden 40’ın üzerinde yabancı katılımcı yer alacak!

Yapı Fuarı Direktörü Banu Keskin, Bu yıl 23 – 26 Mart tarihlerinde İstanbul’da TÜYAP Fuar ve Kongre merkezinde gerçekleştirilecek olan fuarla ilgili önemli bilgiler verdi. İşte o röportaj...

TOKİ Kırıkkale Keskin projesi satışa çıktı!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Keskin projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

ışıl seren keskin ile Hüseyin Şener Haberi

ışıl seren keskin ile Hüseyin Şener

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Işıl Seren Keskin, Hüseyin Şener ile evleniyor. 

17 Şubat 2018 Cumartesi günü Yeni Marmaris Düğün Sarayı'nda nişanlanan Işıl Seren Keskin ile Hüseyin Şener'in düğünü 11 Kasım 2018 Pazar günü saat 19:00'da Salon Güneş'te gerçekleştirilecek. 

Emlakkulisi.com ailesi olarak editörümüz Işıl Seren Keskin'i tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar...