03 / 05 / 2024

isim yarışması sonuçları

isim yarışması sonuçları

Uluhan Grup'un Beylikdüzü'ndeki yeni projesi için düzenlenen isim yarışmasının sonuçları açıklandı. İlk üçe giren isimler; Lotus Şehir, Atlas Şehir ve Altın Şehir oldu

SCADA Mimari Tasarım Yarışması sonuçlandı!

Kalyon Holding tarafından 1 milyar dolar yatırımla kurulan Karapınar Güneş Santrali’nin Denetleme, Kontrol ve Veri Merkezi (SCADA) için açılan mimari tasarım yarışması sona erdi. Yarışmanın birinci "Vaha" isimli proje oldu. 

ÇEDBİK Sürdürülebilirlik Fikir Yarışması sonuçlandı!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) tarafından gerçekleştirilen “ÇEDBİK Sürdürülebilirlik Fikir Yarışması - 2020” sonuçlandı ve ödüller sahiplerini buldu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel tasarım yarışması sonuçlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kentsel tasarım yarışması sonuçlandı. Projede  kazanan isimler açıklandı. 

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın kazananları belli oldu!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması” sonuçlandı.  Bu yıl dokuzuncusu gerçekleşen yarışma sonucunda kazananlara 74 bin TL’lik para ödülü verildi.

İBB’nin Taksim Meydanı tasarım yarışmasının sonuçları belli oldu!

İBB, 142 projenin değerlendirildiği Taksim ve çevresi için gerçekleştirilen tasarım yarışmasının sonuçlarını açıkladı. Kazanan 3 projenin yakında halk oylamasına sunulacağı açıklandı. İBB Kültür Varlıkları Daire Başkanı Mahir Polat, "Taksim'i hak ettiği şekilde şehre tekrar kazandıracağız" dedi.

Salacak Kentsel Tasarım Yarışması sonuçlandı!

İBB Etüd Projeler Daire Başkanlığı ile İstanbul Planlama Ajansı iş birliğiyle gerçekleştirilen Üsküdar “Salacak Kentsel Tasarım Yarışması” sonuçlandı.

Bakırköy Meydanı Kentsel Tasarım Proje Yarışması sonuçlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, kamusal alanların erişilebilir ve güvenli yerler olması amacıyla Mart ayında gerçekleştirdiği “Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı Kentsel Tasarım Yarışması” sonuçlandı.

Sürdürülebilir Geleceği Tasarla Yarışması 5'inci kez düzenlendi!

Rönesans Holding'in bu yıl beşinci kez düzenlediği “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışması sonuçlandı. Yarışmada birinci İstanbul Teknik Üniversitesi’nden Ece Avcı oldu. Yarışmada toplam 10 dalda 15 öğrencinin projesi ödüle sahip oldu.

İSO Odakule Pasajı Ulusal Tasarım Yarışması sonuçlandı!

İstanbul Sanayi Odasının (İSO) Odakule Pasaj Geçidi’nin yenilenmesine yönelik düzenlediği mimari tasarım yarışması sonuçlandı. 

Orhan Dinç Mezarı Ulusal Fikir Yarışması ödül töreni yapıldı!

Orhan Dinç Mezarı Ulusal Fikir Yarışması sonuçları geçtiğimiz hafta açıklandı. Yarışmanın kolokyumu ve ödül töreni, 22 Haziran 2018 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması sonuçlandı!

DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması’nın büyük heyecana sahne olan finalinin ardından ödüller 8 Mayıs’ta yapılan törenle sahiplerini buldu. Dokuz Eylül Üniversitesi, birinci oldu. 

Ytong Mimari Fikir Yarışması sonuçlandı!

Hayata geçirdiği projelerle, yapılaşmanın niteliksel, mimari ve kültürel boyutlarına dikkat çeken Türk Ytong tarafından “Şehirden Uzak” başlığıyla düzenlenen 2017 Ytong Mimari Fikir Yarışması sonuçlandı.

7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Yarışması sonuçlandı!

TOKİ ve iştirak şirketi Emlak Konut GYO tarafından düzenlenen 7 İklim 7 Bölge Mahalle Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması sonuçlandı.

isim yarışması sonuçları Haberi

isim yarışması sonuçları

Acunkent ve Babil Kuleleri projelerini hayata geçiren Uluhan Grup, Beylikdüzü'nde hayata geçireceği yeni projesi için isim yarışması düzenlemişti. Başvuruların 15 Nisan 2012 tarihine kadar devam ettiği yarışmanın sonuçları açıklandı. 


Yarışmayı kazananlar Uluhan Grup komitesi tarafından belirlendi. Kazanan ilk üç isim şöyle;


1- Lotus Şehir

2- Atlas Şehir

3- Altın Şehir 


Yarışmanın birincisine iPhone 4S, ikincisine iPad 2, üçüncüsüne iPhone 3 hediye edilecek. 



Uluhan Grup Beylikdüzü projesi hakkında ilk bilgiler!


Satışların ne zaman başlayacağı henüz belirlenmeyen Uluhan Beylikdüzü projesinde 280 milyon liralık yatırımla hayata geçirilecek. Stüdyolardan 4+1'lere kadar farklı konut tipleri bulunan projede 2 bin konutun bulunması bekleniyor. Konutların yüzde 90'ı deniz manzarasına sahip olacak. Arsasının yüzde 85'i yeşil alanlara ayrılmış durumda olan...