08 / 05 / 2024

İskender Yönden

İskender Yönden

Didim Kaymakamı İskender Yönden, her ay gerçekleştirdiği gazetecilerle buluşma toplantısını, bu ay Akbük’te gerçekleştirdi. Didim A Haber Gazetesi’nin ev sahipliğinde yapılan kahvaltılı toplantıda Didim’in gündemindeki konular değerlendirildi.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Yeni Zigana Tüneli'nden 1 yılda 1 milyon 770 bin araç geçti...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, geçen sene bugün hizmete açılan Trabzon'u Gümüşhane üzerinden Bayburt, Aşkale ve Erzurum'a bağlayan Avrupa'nın en uzun çift tüplü kara yolu tüneli Yeni Zigana Tüneli'nden 1 yılda 1 milyon 770 bin aracın geçtiğini duyurdu.

Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu şirket İzmir'den 250 dönüm arazi satın aldı! GES tesisi kurulacak!

İzmir’in Karaburun ilçesi Küçükbahçe Köyü’nden 250 dönümlük arsa alan Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu Nano Yenilenebilir Enerji Yatırımları Anonim Şirketi buraya GES ve Elektrik Depolama Tesisi kuracak.

Serkan Sarı: Tarım arazileri de icralar yüzünden bir bir satılıyor!

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı tarla, tarım arazisi, zeytinlik vasfında birçok mülkün banka icraları yüzünden satıldığını gündeme getirdi. İşte Sarı'nın o açıklamaları...

Tarihi rekor! Avrasya Tüneli'nden 7 yılda 123 milyon geçiş yapıldı!

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada Avrasya Tüneli'nden 7 yılda toplam 123 milyon geçiş yapıldığı belirtildi. 

Deka Door Kapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Deka Door Kapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akdağ, Emre İpal ve İskender Yılmaz ortaklığında kuruldu.

İş arayanlara İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden son dakika müjdesi! İBB ilkokul ve lise mezunu işçi alınacak!

İş arayanlara İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden müjdeli haber! İlkokul ve lise mezunu işçiler için dolgun maaşlı iş imkanları sunuluyor. İBB, 13-15 Haziran tarihleri arasında başvuruları kabul edecek ve toplamda 61 personel alımı gerçekleştirecek.

22 kuruş yüzünden kiracıyı tahliye ettiler! Şok mahkeme kararıyla 1 milyonluk maliyet ortaya çıktı! Kiracılar için uyarı

Sadece 22 kuruş eksik ödeme yüzünden tahliye edildi! Kiracıya şaşırtan mahkeme kararıyla 1 milyonluk maliyet ortaya çıktı. Kiracıları tedirgin eden bu olay, kiracı haklarına dair önemli bir uyarı niteliği taşıyor. Detaylar haberimizde!..

Konut tercihlerinde deprem etkisi! Artık evin büyüklüğünden önce deprem dayanıklılığı sorgulanıyor! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra konutta tercihler resmen değişti. Konut alacaklar artık evin büyüklüğünden önce deprem dayanıklılığını sorguluyor. 

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden iş makinelerini enkaz kaldırma çalışmalarına yönlendirme çağrısı!

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden iş makinelerini enkaz kaldırma çalışmalarına yönlendirme çağrısı geldi. İşte ayrıntılar ve o açıklama...

Borç yükünden kurtaracak tatlı son dakika müjdesi! Şimdi başvurmayan sonra çok üzülür! Borcunuz saniyede kapanacak!

Borç yükünden kurtaracak tatlı son dakika müjdesin resmen verildi. Müjdeli haber GarantiBBVA'dan geldi. Şimdi başvurmayan sonra dizini döver. Borcunuz 5 dakika içinde kapacak. İşte detaylar...

Avrasya Tüneli’nden 6 yılda kaç araç geçti? Herkesin merak ettiği o rakam açıklandı!

İstanbul’un Avrupa ve Asya yakalarını denizin altından birbirine bağlayan Avrasya Tüneli’nden 6 yılda geçen toplam araç sayısı açıklandı.

Prefabrik ev 3+1 fiyatları 2022 ne kadar?

Prefabrik evler son dönemde çok sık tercih edilen yapılardan biridir. Prefabrik konutlar çok kısa bir zaman diliminde hazırlanır. Bu yönden diğer betonarme evlerden ayrılmaktadır.

Bir üründen müjde geldi! Çok yüksek rekolte olacak

Türkiye'de üretilen bir üründen çok güzel haber geldi. Büyük bir rekolte beklenen ürünle ilgili tüm detaylar haberimizde....

İskender Yönden Haberi

İskender Yönden

Akbük Yağız Pastanesinde yapılan toplantıya, Didim Kaymakamı İskender Yönden, Didim İlçe Emniyet Müdürü Özgür Selçuk, Didim Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız ile Didim’deki yerel ve yaygın basın mensupları katıldı. Toplantıda Didim’de görev yapan gazetecilere teşekkür eden Kaymakam Yönden, Didim’de gazetelerin öncelikli düşüncelerinin Didim olduğunu ve ‘Didim’e ne kazandırırım’ düşüncesiyle hareket ettiğini belirterek, herkesin gazetesinde ve internet sitesinde sorunlara çözüm aranan bir çalışmanın olduğunu, bunun da önemli olduğunu söyledi. Didim’de hedef noktasıyla ilgili sıkıntının olduğunu ifade eden Kaymakam Yönden, “Basın güzel çalışıyor, sivil toplum kuruluşları kendi içerisinde çalışmalarını yapıyor ama bunu ortak noktada birleştirme noktasında sıkıntımız var” dedi. Didim’in başlıca problemleri hakkında bilgiler paylaşan Yönden, “Öncelikli olarak hastane, yol, ikinci spor salonu, imar planları yapılması, üniversite ve festivaller konuları gündeme...