30 / 04 / 2024

İskenderun Azganlıka muhtarlık binası mı yapılıyor

İskenderun Azganlıka muhtarlık binası mı yapılıyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Azganlık mahallesine taziye evi ve muhtarlık binasının yapıldığını belirtti.

Altın piyasasında şok gelişme! Altına kota getirildi, kaçakçılık başladı!

Dün Hakkari'de 221 kilogram gümrük kaçağı külçe altın ele geçirildi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu ise altın ithalatının yasaklanmasının yanlış bir karar olduğunu söyleyerek  meydana gelen olayın buna bir örnek olduğunu söyledi. 

1 dolar bugün ne kadar? 26 Eylül Salı dolar/TL kuru kaç TL? Kıyıda köşede doları olan baksın!

26 Eylül Salı dolar/TL kuru araştırılıyor. Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe sakin başladı. Peki 1 dolar bugün ne kadar? 26 Eylül Salı dolar/TL kuru kaç TL? Kıyıda köşede doları olan baksın!

Türkiye Kasaplar Federasyonu'ndan uyarı! Kaçak kıyma çekimine 60 bin TL ceza!

Türkiye Kasaplar Federasyonu’ndan ‘kaçak kıyma’ çekimi uyarısı geldi. Sadece uyarıyla kalmayan bu duruma 60 bin TL para cezası uygulanacak. Kasap unvanını taşımayan ve hijyenik olmayan koşullarda kasaplık yapan kimselere yasak geldi.

EYT'den faydalanamayanlar hemen bakın! EYT'yi az farkla kaçıran kısmi emeklilkten faydalanacak! Detaylar peş peşe geldi!

EYT'yi az farkla kaçıran vatandaşlar için kısmı emeklilik formülü gündeme geldi. Peki kısmi emeklilik nedir?

Kaızen Kök Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kaızen Kök Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Kök tarafından kuruldu. 

Doğalgaz krizi bir başka kriz doğurdu: Tuvalet kağıdı kıtlığı kapıda!

Rusya doğalgaz arzını önümüzdeki aylarda azaltırsa, tuvalet kağıdı gibi temel ihtiyaç maddelerinde önemli bir kıtlıkla karşı karşıya kalınabilir

Analistlerden hiç bir yerde bulamayacağız altın tavsiyesi! Sonra kaçırdık demeyin

Altında kısa süreli düşüş ardından önce yükseliş sonra ise yata seyir meydana geldi. Analistler, yatırımcıların altın almaya devam etmesini çünkü altının hala en güvenli yatırım aracı olduğunu vurguluyor.

Türk vatandaşlığı başvuru şartı değişiyor! Türk vatandaşı olmak için kaç liralık gayrimenkul alınması gerekiyor?

Türkiye'den 250 bin dolarlık gayrimenkul karşılığında hak kazanılan Türk vatandaşlığında yeni düzenlemeye gidiliyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 250 bin dolarlık gayrimenkul değerinin 400 bin dolara yükseltileceği belirtildi.

İnşaat sektöründe büyük fırtına! Demir fiyatları uçtu!

Geçen hafta başlayan Rusya-Ukrayna savaşı altın ve döviz piyasasını olduğu gibi inşaat sektörünü de etkiledi. Geçen hafta demirin tonu savaşın etkisi ile yükselişe geçerek 12 bin 900 lira olmuştu. Peki bugün demir fiyatları kaç lira? Kütük ve hurda fiyatları kaç lira oldu? İşte merak edilenler...

Demir fiyatlarında büyük artış! Rekora bir adım kaldı!

Geçen hafta başlayan Rusya-Ukrayna savaşı altın ve döviz piyasasını olduğu gibi demir fiyatlarını da vurdu. Demirin tonu savaşın etkisi ile yükselişe geçerek 12 bin 900 lira oldu. Peki bugün demir fiyatları kaç lira? Kütük ve hurda fiyatları kaç lira oldu? İşte merak edilenler...

İnşaat demir fiyatlarında neler oluyor? Kütük fiyatları atak yaptı!

Geçen hafta başlayan Rusya-Ukrayna savaşı altın ve döviz piyasasını olduğu gibi demir fiyatlarını da vurdu. Demirin tonu savaşın etkisi ile yükselişe geçerek 12 bin 900 lira oldu. Peki bugün demir fiyatları kaç lira? Kütük ve hurda fiyatları kaç lira oldu? İşte merak edilenler...

Mersin'in muhtarlık binaları çağdaş mimariyle yenileniyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ilçede bulunan tüm muhtarlık binalarını yeniliyor. Yeni binalar çağdaş mimariyle yeniden inşa edilecek.

Milli Emlak'tan İstanbul'da satılık 76 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Bahçelievler, Bakırköy, Beşiktaş, Beyoğlu, Esenyurt, Eyüpsultan, Fatih, Kağıthane, Küçükçekmece ve Şişli ilçelerinde bulunan Hazine’ye ait 51 taşınmazı 76 milyon 375 bin 467 TL'ye satıyor...

İskenderun Azganlıka muhtarlık binası mı yapılıyor Haberi

İskenderun Azganlıka muhtarlık binası mı yapılıyor


Muhtarların istek ve talepleri doğrultusunda belirlenen alanlarda muhtarlık evlerinin yapıldığını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Azganlık mahallemize yakışır bir muhtarlık evi yapıyoruz. Ayrım yapmadan her mahalleye eşit hizmeti götürme gayreti içindeyiz. Muhtarlarımıza çok büyük önem vermekteyiz, onlar bizim gözümüz, kulağımız. Sorunları, istekleri en iyi bilen onlardır. Belediye olarak muhtarlarımıza elimizden gelen desteği sağılıyoruz. Muhtarlık evleri ile muhtarlarımız daha rahat daha kaliteli hizmet vermekteler.” şeklinde konuştu.


HALKIMIZ HİZMETİN EN GÜZELİNE LAYIK


Başkan Seyfi Dingil,” amacımız her mahallesi yaşanılabilir daha güzel İskenderun oluşturmak. Azganlık’ta ayrıca muhtarlık binası ile birlikte taziye evi de yapıyoruz. Bölgede büyük ihtiyaç duyulan taziye evi için çalışma başlattık. Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda hizmetlerimiz devam ediyor. Şuan’da taziye evimizde son rötuşlar yapılıyor. Kısa sürede içerisinde de vatandaşımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz.....