16 / 05 / 2024

iskenderun depremleri

iskenderun depremleri

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamada, İskenderun Körfezi'nde saat 00.58'de, 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Sarsıntı 15,8 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Büyük depremleri 2 saat öncesinden tahmin eden yeni bir sistem keşfedildi! Son dakika deprem nereden öğrenilir?

Bir bilimsel dergide yayınlanan bir araştırma, büyük depremleri 2 saat öncesinden tahmin edebilen bir sistemin keşfedildiğini bildirdi. İşte detaylar...

Türkiye'nin dehşet verici depremleri: En büyüğü 8 şiddetindeki yıkıcı güç!

Türkiye'de son dönemde meydana gelen Maraş Depremleri büyük hasara ve can kaybına neden oldu. 8 şiddetindeki en büyük deprem binlerce insanın hayatını kaybetmesine yol açtı. Antakya Depremi ise Türkiye tarihindeki en büyük deprem olarak kaydedildi! İşte Türkiye'nin en büyük depremleri...

Türkiye’de meydana gelen tüm depremleri ayrıntılı bir şekilde takip edebileceğiniz ‘Sismik Harita’ paylaşıldı!

6 Mart’ta yaşanan depremler sonrasında herkes nerede deprem olduğunu ve olacağını merak ediyor. Bu doğrultuda hem Türkiye’deki hem de çevresindeki tüm depremleri takip edebileceğiniz Sismik Harita yayınlandı.

Kandilli'den yeni İstanbul depremi açıklaması! Kahramanmaraş depremleri İstanbul'daki riski artırdı mı? 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Türkiye'nin deprem gerçekliği yeniden gündeme oturdu. Kandilli'den yeni İstanbul depremi açıklaması! Kahramanmaraş depremleri İstanbul'daki riski artırdı mı? 

Japonya büyük depremleri nasıl az hasarla atlatıyor? Binalar nasıl inşa ediliyor? 

Türkiye'de depremlerin neden olduğu yıkımın ardından, sık sık depremlerle sarsılan ama binaları yıkılmayan Japonya'da depremlerin az hasarla atlatılması gündeme geliyor. Peki Japonya büyük depremleri nasıl az hasarla atlatıyor?

TOKİ İskenderun 1008 konut ihalesi 28 Mayıs'ta!

Hatay İlİ iskenderun İlçesi Düğünyurdu Mahallesi 2.Etap 1008 Adet Konut, 1 Adet Cami, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlmesi İşi (E-İHALE) ihalesi 28 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Oğuz Gündoğdu: Kanal İstanbul'un depremleri tetikleme konusunda bir etkisi olmaz!

İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü eski öğretim üyesi Dr. Oğuz Gündoğdu Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak, " ‘Kanal İstanbul Projesi'nin, depremleri tetikleme konusunda bir etkisi olmaz" dedi.

TOKİ İskenderun 2015 başvuruları başladı!

İskenderun Belediye Başkanlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı projesi, TOKİ İskenderun 2015 başvuruları başladı.

TOKİ İskenderun konutları için müracaatlar bugün!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, verdiği sözleri tek tek yerine getiriyor. Halkın geleceğini inşa edecek olan (Toplu Konut İdaresi) TOKİ evleri için bugün düzenlenecek olan törenle müracaatlar alınacak.

2015 TOKİ İskenderun Konutları başvuru koşulları!

TOKİ İskenderun Evleri başvuru süreci bugün başlıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler satışa çıkarılıyor. İşte 2015 TOKİ İskenderun Konutları başvuru koşulları...

TOKİ İskenderun başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

TOKİ İskenderun Evleri için 15 yıla varan vade uygulanıyor. Proje İskenderun Belediye Başkanlığı ve TOKİ işbirliğinde satışa sunuluyor. Peki TOKİ İskenderun başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

İskenderun TOKİ başvuruları!

İskenderun TOKİ başvuruları bugün başlayacak. Alt gelir grubu ve sosyal konut niteliğinde satışa çıkarılan projede başvuru işlemleri İskenderun Belediyesi Sanat Merkezi yetkilileri tarafından yürütülecek.

İskenderun TOKİ satılık evleri!

İskenderun TOKİ satılık evleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Taksitlerin teslimlerin sonra başlayacağı proje 450 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek.

iskenderun depremleri Haberi

iskenderun depremleri


Hatay'ın İskenderun İlçesinde 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamada, İskenderun Körfezi'nde saat 00.58'de, 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Sarsıntı 15,8 kilometre derinlikte...