26 / 07 / 2024

İskenderun Ekopark projesi

İskenderun Ekopark projesi

Akdeniz Bölgesi’nin en büyük ekoparkı İskenderun Belediyesi tarafından hayata geçiriliyor. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ekoparkın hem şehrin çehresini değiştireceğini hem de Türkiye’ye örnek olacağını söyledi.

TOKİ Hatay İskenderun 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Hatay İskenderun 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay İskenderun'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay İskenderun'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay İskenderun konut projesi...

Hatay İskenderun Düğünyurdu projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay İskenderun Düğünyurdu projesi için başvurular başladı.

Milletvekillerinden Amanos Tüneli Projesi'ne destek!

İskenderun-Polateli Otoyolu Projesi kapsamında planlanan Amanos Tüneli Projesi'ne MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı ve MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan'dan destek geldi.

TOKİ Hatay İskenderun 2. Etap 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!​​​​​​​

TOKİ Hatay İskenderun 2. Etap 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Hatay İskenderun 2. Etap 2019 başvuruları ne zaman? Hatay İskenderun 2. Etap TOKİ 2019 başvuru şartları neler? İşte TOKİ Hatay İskenderun 2. Etap projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

Karkamış Sulak Alanı 'Ekopark' projesi ile can bulacak!

Türkiye'deki ulusal öneme sahip 45 sulak alandan biri olan Karkamış-Nizip Taşkın Ovası Sulak Alanı için kapsamlı bir çalışma sonucunda "Ekopark Projesi" hazırlandı...

14 soruda TOKİ İskenderun Düğünyurdu Mahallesi projesi!

Hatay İskenderun Düğünyurdu Mahallesi 1.053 Konut Projesi kapsamında Alt Gelir Grubu için TOKİ tarafından inşa ettirilmekte olan 895 konut satışa çıkarılıyor. 

Hassa-Dörtyol Tünel Projesi geliyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Gaziantep ile İskenderun Limanına daha kısa mesafeden ulaşımını sağlayacak Hassa- Dörtyol Tünel Projesi'ni yatırım programına aldı.

İskenderun Feyezan Kanalı projesi son durum!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil "Feyezan Kanalı projesi kent için çok önemli bir projesi” dedi.

İskenderun'a Ekopark inşa edilecek!

Hatay İskenderun İlçe Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 50 dönümlük bir alan üzerine 'Ekopark' yapacaklarını söyledi. Ekopark'ın, Türkiye'de örnek bir proje olduğunu ifade eden Dingil, projenin İskenderun'a ayrı bir prestij katacağını söyledi.

Mehmet Tüzel, Ekopark Projesi için Cumhurbaşkanından destek istedi!

Mehmet Tüzel, Cumhurbaşkanının Sorgun ziyareti öncesinde yaptığı açıklamada Osman Coşkun tarafından hazırlanan ve Sorgun ilçesinin gelişimine büyük katkı sağlayacak “Sorgun Ekopark” projesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan destek istedi.

Sorgun Ekopark Projesi'ne tam not!

Yozgat’ın Sorgun İlçesi'nde kurulan bu güne kadar ulusal düzeyde önemli çalışmaların altına imza atan “Sorgun Platformu”nun başkan ve yönetim kurulu üyeleri,Osman Coşkun’u Ankara’daki makamında ziyaret etti.

Malatya'da hızlı tren projesi hayata geçirilecek!

Bülent Tüfenkci, Malatya'yı İskenderun ve Mersin limanlarına bağlayacak hızlı tren projesi için Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile ön görüşme yaptıklarını ifade ederek, en kısa sürede projenin ihalesine çıkılacağını söyledi.

Adliye-Arsuz Katlı Kavşak Projesi'nin inşaatında sona gelindi!

HBB bu bağlamda, İskenderun’da nüfusun büyümesi ve mevcut yolların ilçedeki motorlu araç trafiğini kaldırmaması sebepleriyle kentin çehresini değiştiren dev vizyon projesi Adliye- Arsuz Katlı Kavşağı inşa çalışmalarında sona yaklaştı.

İskenderun Ekopark projesi Haberi

İskenderun Ekopark projesi

İSKENDERUN Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’a bölgenin en büyük eko parkını yapacaklarını belirtti. Başkan Seyfi Dingil, eko parkın İskenderun’un çehresini değiştireceğini kente ayrı bir değer katacağını belirtti. 50 dönümlük Eski Karayolları arazisine yapılması planlanan Ekopark'ın, Türkiye'de örnek bir proje olduğunu vurgulayan Başkan Seyfi Dingil, ”Hiçbir ayrım gözetmeden yatırımlarımızı sürdüreceğiz. Çevre konusunda çok hassasız. İskenderun'a ayrı bir prestij katacak Ekopark, yeşille doğayla vatandaşlarımızın buluşma noktası olacak” dedi. 


ENGELLİLER UNUTULMADI 


Başkan Dingil, “Yürüyüş yoluna aks boyunca pergolalar ve oturma birimleri oluşturulacak. Spor aktivitelerinin bir arada gerçekleştirilebileceği futbol, basketbol ve tenis sahalarına yer verilecek. Spor sahalarının hemen bitiminde açık hava fıtness ekipmanları konulacak. Kullanılan fitness ekipmanları aynı zamanda engelli vatandaşlara hizmet verebilecek şekilde tasarlanacak. Meydan içerisine dinlenme, seyir ve eğlence amaçlı kuru havuz yapılacak”...