20 / 05 / 2024

İskenderun sahili iskele

İskenderun sahili iskele

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı yaptığı açıklamada İskenderun sahilde bulunan iskelenin İskenderun belediyesine tahsis edildiğini belirtti.

Başiskele'de yeni belediye binası inşaatı devam ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele ’ye yeni bir belediye hizmet binası kazandırıyor. 3 bölümden oluşan belediye binasının inşaat uygulamaları sürüyor.

Şile Batı Sahili Bölgesi imar planı askıda!

Şile Batı Sahili Bölgesi imar planı bugün askıya çıktı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 13 Eylül 2014 tarihinde onaylanan Şile Batı Sahili Bölgesi imar planı, 20 Temmuz'da askıdan inecek.

Başiskele Ada Park'ta 2'nci etap çalışmaları başladı!

Başiskele’de birinci etabı büyük beğeni toplayan Ada Park’ta ikinci etap çalışmaları başladı. Başiskele Belediyesi kentin estetiği ’ne uygun çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor.

Başiskele'ye belediye hizmet binası yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele’ye yeni bir belediye hizmet binası kazandırıyor. Serdar mahallesindeki 10 dönümlük alanda yürütülen projede, üç bölümden oluşan belediye binasının inşaat uygulamaları sürüyor.

Demre'deki yat limanına ek iskele yapımı talep edildi!

Hristiyanlar için kutsal olan Noel Baba Kilisesi'nin bulunduğu Antalya'nın Demre ilçesinde yapımı devam eden yat limanına kruvaziyer gemilerinin de yanaşabilmesi için 330 metre uzunluğunda iskele yapılması istendi.

Başiskele ve Kandıra'ya spor salonu inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele ve Kandıra ilçelerindeki spor salonu yapım çalışmaları devam ediyor. Başiskele Spor Salonu ise 4 bin 870 metrekare alan üzerine inşa ediliyor.

Kocaeli Başiskele ve Kandıra'ya spor salonu inşa ediliyor!

Spora ve sporcuya verdiği desteklerle Türkiye spor camiasında büyük övgü kazanıp, belediyeler arasında en ön sıraları kaptırmayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Başiskele ve Kandıra ilçelerine spor salonu inşa ediyor.

Başiskele ve Kandıra, spor salonlarına kavuşuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele ve Kandıra ilçelerindeki spor salonu yapım çalışmaları devam ediyor. İnşaatları süren her iki spor salonu da 2 bin kişi kapasiteye sahip.

Kocaeli Başiskele'de zemin etüt çalışması bitti!

Başiskele'de her geçen gün nüfus artışıyla birlikte yeni yapılaşma talepleri geliyor. Başiskele Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Zemin ve Deprem İnceleme Birimi, ilçedeki toplam 49 hektarlık alanda başlattığı zemin etüt çalışmalarını tamamladı.

Kocaeli Başiskele'de yaşam alanları artıyor!

6 yılda konutlaşmanın yüzde 30, nüfusun yüzde 45 artış kaydettiği Başiskele'de yapılaşma çalışmaları devam ediyor. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Zemin ve Deprem İnceleme Birimi, 49 hektar alanda zemin etüt çalışmalarını tamamladı.

Başiskele Belediyesi 49 hektar alanda zemin etüt çalışmaları yaptı!

Başiskele Belediyesi, ilçede her geçen gün arta nüfusa bağlı olarak gelen yapılaşma taleplerine karşılık 49 hektar alanda zemin etüt çalışmalarını tamamladı.

Başiskele Toklu deresinde ıslah çalışması başladı!

İSU Genel Müdürlüğü Başiskele Yakacık Mahallesi’nde yer alan Toklu deresinde ıslah çalışması başlattı. Çalışma 1 milyon liraya mal olacak.

Başiskele'de Camidüzü Semt Konağı yapım işi ihale edilecek!

Başiskele Belediye Başkanlığı tarafından Camidüzü Semt Konağı yapım işi açık artırma usulüyle ihale edilecek. İhale, 10 Haziran 2015 günü saat 10:00'da yapılacak.

İskenderun sahili iskele Haberi

İskenderun sahili iskele

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, sahilde bulunan iskelenin İskenderun belediyesine tahsis edildiğini söyledi. İskenderun Belediyesi'nde yer alan habere göre, İskenderun Belediyesi ve Milli Emlak Müdürlüğü ile imzalanan tahsis protokolü ile sahil iskele ücretsiz bir biçimde İskenderun belediyesine tahsis edildi.

İSKENDERUN’A HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Konu hakkında açıklamalar yapan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”göreve başladığımızda her zaman kamu kurum ve kuruluşlar ile her zaman iletişim ve diyalog halinde olacağımızı belirtmiştik. Kısa bir süre içerisinde yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde daha önce belli bir bedelle yıllık olarak milli emlak müdürlüğünden kiralanan sahil iskele artık belediyemize ücretsiz tahsis oldu. İskenderun’a hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

İSKENDERUN’A DEĞER

Başkan Tosyalı,”İskenderun Belediyesin daha önce mili emlak müdürlüğüne belirli bir yıllık kira bedeli ödüyordu. Şimdi bu kira bedeli belediyemizde kalmış olacak. İskenderun’a değer diyoruz....