17 / 06 / 2024

İskenderunda 15 mahalle yol çalışması

İskenderunda 15 mahalle yol çalışması

İskenderun'da İsmet İnönü ve Şekere yolunda sürdürülen asfaltlama çalışmaları ile kaldırım bordür döşeme çalışması yapılarak yollar sıcak asfalt ile kaplanıyor.

Yeşil Vadi Konsept Yeşil Mahalle lansman fiyatlarıyla satışta! 15 ay 0 faiz imkanı!

Türkiye’nin ilk bungalov mahallesi Yeşil Mahalle projesi satışa sunuldu. Teslimleri 10 ay sonra yapılacak olan projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 15 soruda tüm detaylarıyla!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle projesi nerede inşa ediliyor? Emlak Konut GYO Bizim Mahalle projesinde kaç konut var? Emlak Konut GYO Bizim Mahalle projesi 15 soruda tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Bizim Mahalle projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım ihalesi 15 Eylül'de!

Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirilecek olan Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi 15 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. 

İstanbul'da konutta en çok prim yapan 15 mahalle!

FORBES Türkiye, bu yıl 10’uncu kez hazırladığı “Emlak Raporu”nu Ağustos sayısında yayımladı .Rapor, 30 büyükşehir, 185 ilçe ve bin 83 mahallede satış fiyatı ve kira değerlerindeki değişimlerin analiz ediyor.

Kağıthane 15 Temmuz Şehitleri Mahalle Konağı açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kağıthane Belediyesi Ortabayır Mahallesi 15 Temmuz Şehitleri Mahalle Konağı ve Sarıgöl Prestij Caddesi'ni hizmete açtı. 

15 bin konutluk mahalle geliyor!

Emlak Konut tarafından düzelenen 7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu.TOKİ Başkanı Turan, "Mahalle kurgusu ile yaklaşık 15 bin konutun hayata geçmesini planlıyoruz" dedi. 

Emlak Konut mahalle ölçeğinde dönüşüm projeleri inşa edecek!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, kentsel dönüşüm uygulamalarının önümüzdeki 15-20 yıl inşaat sektörünün büyüme ivmesine katkı sağlayacağını açıkladı. Kurum, kentsel dönüşümde hedefimiz mahalle ve kent ölçeğinde bütüncül projeler üretmek dedi.

Manisa 114 Mahalle Projesi'nde son durum!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Manisa’nın 17 ilçesinde başlattığı altyapı çalışmalarını 114 Mahalle Projesi kapsamında devam ettiriyor. Proje 25 mahallede kanalizasyon, 15 mahallede içme suyu, 11 mahallede de dere ıslahı çalışmalarının ihalesine çıktı.

TOKİ Sakarya Caferiye Konutları'na yüzde 15 indirim geldi!

Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar beraberinde ki heyetle TOKİ Başkanı Ergün Turan'ı makamında ziyaret ederek Caferiye'de indirim talep etti. TOKİ'nin mahalle konseptinde konut fiyatlarına ilk kez yüzde 15 indirim geldi.

Hakkaniye Mahalle Konağı'nın temeli yarın atılacak!

İzmit Belediyesi tarafından bir mahalle konağı da merkeze 15 kilometre uzaklıktaki Hakkaniye Köyü’ne yapılıyor. Bir süre önce yaklaşık 350 bin liraya ihale edilen Hakkaniye’deki konağın temel atma töreni yarın saat 10.00 da yapılacak.

İzmir Buca'ya 15 yeni park kazandırılacak!

Mahalle ziyaretlerinde muhtar ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda 2016 yılını planlayan Buca Belediyesi, yeni yılda kente 31 bin metrekarelik alanda 15 yeni park kazandırmak için harekete geçti.

Buca'ya 15 yeni park inşa edilecek!

Mahalle ziyaretlerinde muhtar ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda 2016 yılını planlayan Buca Belediyesi, yeni yıl da kente, 31 bin metrekarelik alanda 15 yeni park kazandırmaya hazırlanıyor.

TOKİ Sivas Şarkışla'da mahalle konseptli 212 konut inşa edicek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Sivas'ın Şarkı ilçesinde 'mahalle' konseptli 212 konut inşa edilecek. 212 konut ve 15 dükkanlı projenin sosyal ihtiyaçlara cevap vereceği belirtildi.

İskenderunda 15 mahalle yol çalışması Haberi

İskenderunda 15 mahalle yol çalışması

İskenderun Belediye Başkanı Yardımcısı Cemil Çengel çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı ve ilgili birim müdürlerine çalışmaların hızlandırılması konusunda talimatlar verdi. İskenderun 2015 yılı asfalt sezonunun Haziran ayında açılmasıyla birlikte şehrin 15 ayrı mahallesinde aralıksız tüm sokak ve caddelerde asfaltlama çalışması yapıldı. Geçtiğimiz yıl asfalt hedefinin çok üzerine çıkarak rekor kıran İskenderun Belediyesi haziran ayından başlayarak eylül ayına kadar toplamda 140 bin ton asfalt kullanacak. 



İskenderun genelinde çok yoğun bir yapılaşmanın olduğunu belirten İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Çengel, böylece yol açımı, bulvar yapımı ve asfaltlama çalışmalarının da aralıksız devam ettiğini söyledi. 



Çengel "İskenderun her geçen büyüyen bir şehir. Kenti cazibe merkezi haline getiren kentsel dönüşüm ve sosyal projelerimizin yanı sıra alt yapı çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyoruz. Ekiplerimiz, belirlenen programlar dâhilinde cadde...