12 / 05 / 2024

iski kazısında göçük

iski kazısında göçük

İSKİ'nin Ümraniye'de gerçekleşen atıksu kanal çalışması esnasında göçük meydana geldi. Göçükte bir işçinin toprak altında kaldığı bildirildi. İSKİ kazısında toprak altında kalan işçi Kadir Daştan'ın cenazesine ulaşıldığı bildirildi.

Sabiha Gökçen Havalimanı Ağustos ayında da rekor yolcu sayısına ulaştı!

İstanbul Sabiha Gökçen (İSG) Havalimanı tarafından yapılan açıklamaya göre, İstanbul Sabiha Gökçen (İSG) Havalimanı’nda Ağustos ayının ilk hafta sonunda rekor yolcu sayısına ulaşıldığı belirtildi.

Rus rublesi dolar karşısında 16 ay sonra ilk kez 95 seviyesini aştı!

Rus rublesi dolar karşısında yaklaşık yüzde 0,11 değer kaybederek, Mart 2022’den bu yana ilk kez 95 seviyesinin üzerine çıktı.

Yurt dışı telefonlar için kayıt harcı zamlandı: Sınır kapısında zamanla yarışan vatandaşlar!

Kısa süre önce yurt dışı telefon kayıt harçlarına gelen zamdan sonra vatandaşlar soluğu sınır kapısında aldı. 20 bin TL olan kayıt harcı nedeniyle sınır kapısında kalabalık oldukça arttı ve zamanla yarış başladı. Sınırda telefon alışverişi yapmak isteyenlerin işte son hali…

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi günün ilk yarısında rekor kırdı! Yatırımcılar dikkat! 

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi günün ilk yarısında rekor kırdı. İşte son dakika rakamları...

Konteyner ithalatında gümrük vergisi ve ilave gümrük vergisi resmen sıfırlandı! 

Taşınabilir evlerin (konteyner) ithalatında gümrük vergisi ile ilave gümrük vergisinin (İGV) 31 Temmuz 2023 tarihine kadar sıfır olarak uygulanmasına karar verildi. İşte ayrıntılar...

Yuan güçlü dolar karşısında 4 yılın en düşük seviyesine geriledi

Çin Merkez Bankası`nın bu sabah yuanın günlük hareket bandı için orta noktayı belirlemedikten sonra Çin yuanı, ABD doları karşısında 4 yılın en düşük seviyesine geriledi.

Sterlin dolar karşısında güç kazandı! Peki sterlin bugün ne kadar? 30 Eylül 2022 sterlin kuru

Sterlin kuru son zamanlarda dolar karşısında çöküş yaşadı.  Pazartesi günü görülen 1,0530 dolardaki dip seviyesinden yüzde 8 yükseliş kaydetti. Böylece sterlin türbülansın başladığı seviyeye geri dönmüş oldu. Peki bugün sterlin ne kadar? Sterlin kaç dolar?

Sterlin dolar karşısında tepetaklak oldu! 37 yılın en düşük seviyesi görülüyor

İngiltere'de Maliye Bakanı Kwasi Kwarteng'in mali teşvik açıklamalarından sonra sterlindeki toplam kayıp yüzde 2'yi aştı ve sterlin dolar karşısında tepe taklak olurken 37 yılın en düşük seviyesini gördü.

İstanbul Borsası’ndan günün ilk yarısında rekor geldi!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, bu günün ilk yarısında görmüş olduğu en yüksek seviye rekorunu 3. 496, 65 puana taşıyarak rekora ulaştı. İşte detaylar…

Euro dolar karşısında resmen kül oldu! Kıyıda köşede eurosu olanlar kırmızı alarm

Euro dolar paritesinde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Euro dolar paritesi bugün tekrar 1 seviyesinin altına düştü. Euro, dolar karşısında resmen kül oldu.

Elinde Euro olanlar çabuk bakın! Euro dolar karşısında eridi, kül oldu! Son dakika Euro/TL kuru 23 Ağustos 2022...

Avrupa'daki resesyon beklentisi ve enerji krizi ve ABD Merkez Bankası'nın izlediği faiz politikası ile birlikte dolar, Euro karşısında değer kazandı. Elinde euro olanlar çabuk bakın! Euro dolar karşısında eridi, kül oldu! Son dakika Euro/TL 23 Ağustos 2022...

Dolar, Euro haftanın ilk işlem gününde ne kadar oldu? İşte 16 Mayıs 2022 güncel dolar, Euro fiyatları

Doların değer kazanma eğilimleri yoğunlaşıyor ve uzmanlar doların Euro karşısında güçlenmesine de dikkat çekiyor. Ancak, ucuzlayanın Euro değil, doların oldukça hızlı bir şekilde pahalılaştığını belirtmekte fayda var. Peki Dolar, Euro ne kadar oldu, yükselişte mi düşüşte mi?

Avcılar'da inşaat alanında göçük meydana geldi!

İstanbul Avcılar'da inşaat alanında göçük meydana geldi. Yaşanan olayda işçilerden biri göçük altından çıkarılırken, diğer işçiyi kurtarma çalışmaları sürüyor.

iski kazısında göçük Haberi

iski kazısında göçük

İSKİ'nin İstanbul Ümraniye'de atıksu kanal çalışması sırasında göçük meydana geldi. Göçükte bir işçi toprak altında kaldı.


İtfaiyenin toprak altında kalan işçiye ulaşmaya çalıştığı bildirildi. 


Göçük altında kalan işçi Kadir Daştan'ın cenazesine...