05 / 05 / 2024

İSKİ rüzgardan elektrik enerjisi

İSKİ rüzgardan elektrik enerjisi

3. Su Kongresi’nde konuşan İSKİ Genel Müdür Yardımcısı Alişan Koyuncu, başta Melen projesi olmak üzere baraj havzalarına kurulacak rüzgâr türbinleri ile İSKİ’nin kendi enerjisini üreteceğini açıkladı.

Jtd İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Nakliye Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Jtd İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Nakliye Otomotiv Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli Taner Öztamur tarafından kuruldu.

Bremen İnşaat Nakliye Kimya Orman Ürünleri Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bremen İnşaat Nakliye Kimya Orman Ürünleri Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Macit tarafından kuruldu.

Hazar Grup 1 İnşaat Asansör Makina Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazar Grup 1 İnşaat Asansör Makina Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İsa Poyraz tarafından kuruldu.

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ülker tarafından kuruldu.

Elektrik faturalarına yeni zam mı geliyor? PTF fiyatları konut elektriğini etkileyecek mi?

Fatura tarifelerini sil baştan değiştirecek olan yeni zamlar geldi. Bu zamlar yüzünden ev sahipleri karanlıkta oturacak. PTF fiyatlarının artırılması elektrik faturalarına yansıma durumu merak ediliyor. PTF fiyatları konut elektriğini etkileyecek mi, elektriğe yeni zam mı var?

Yenilenebilir enerjinin payı artıyor! Güneş ve rüzgar elektrik üretiminde nükleeri geçti!

Enerji Enstitüsü’nün raporuna göre yenilenebilir enerjinin payı tüm dünyada güçlü biçimde artmaya devam ediyor. Solar kaynaklı enerji üretimi geçen yıl yüzde 25, rüzgar kaynaklı üretim yüzde 13 oranında artış gösterdi.

Fermetal Plastik Orman Ürünleri Elektrik Elektronik Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Fermetal Plastik Orman Ürünleri Elektrik Elektronik Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orçin Altınbaş tarafından kuruldu.

Ay sonu fatura krizine son! Yöntem aslında çok basitmiş! Duyunca inanamayacaksınız!

Faturalar ay sonu geldiğinde bir bir gelmeye başlar. Faturaları basit yöntemler ile yarıya düşürmek mümkündür. İşte Elektrik faturasını düşürebilmek için uygulanacak pratik taktikler!

Otomobil devi binlerce çalışanını işten çıkaracak

Otomobil sektöründe elektrik araçların üretim ve satışta ağırlık kazanmasıyla büyük bir dönüşüm yaşanıyor. Ancak yaşanan bu dönüşüm büyük bir işsizlik sorununu da beraberinde getiriyor.

Elektrik fatura borcu nasıl öğrenilir?

Elektrik faturası her ay harcadığınız elektrik miktarına göre Elektrik faturanız, 25 ile 35 gün arasında oluşturulur ve abonelere ulaşır. İşte” Elektrik fatura borcu nasıl öğrenilir?” yanıtı!

Ada İnşaat Petrol Ürünleri Elektrik Enerji Temizlik İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ada İnşaat Petrol Ürünleri Elektrik Enerji Temizlik İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ada İnşaat Petrol Ürünleri Elektrik Enerji Temizlik İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı. 

Almanya Başbakanı'ndan enerji fiyatlarında ortak çaba vurgusu!

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, artan gaz, petrol, kömür ve elektrik fiyatlarının düşmesi için Avrupa ülkeleri arasında ortak çabanın gerektiğini bildirdi.

Gemsac İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Gemsac İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Temizlik Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tezol tarafından kuruldu.

İSKİ rüzgardan elektrik enerjisi Haberi

İSKİ rüzgardan elektrik enerjisi

3. Su Kongresi’nde konuşan İSKİ Genel Müdür Yardımcısı Alişan Koyuncu, başta Melen projesi olmak üzere baraj havzalarına kurulacak rüzgâr türbinleri ile İSKİ’nin kendi enerjisini üreteceğini açıkladı.


3. Uluslararası Sürdürülebilir Su Kongresi kapsamında gerçekleştirilen Sürdürülebilir Atık Yönetimi Paneli’nde konuşan İSKİ Genel Müdür Yardımcısı Alişan Koyuncu, İSKİ’nin enerji ihtiyacının büyük olduğunu, bunun da şehrin engebeli yapısından ve tarih boyunca olduğu gibi bugün de İstanbul’a şehir dışından su sağlanmasından kaynaklandığını aktardı. Koyuncu, İzmir’deki kongrede yaptığı konuşmada İSKİ’nin enerji giderlerini düşürmek için geliştirdiği projelerden de söz etti. Baraj havzalarına kurulacak rüzgâr türbinleri ile ihtiyaç duydukları enerjiyi kendilerinin üreteceğini belirten Alişan Koyuncu, fizibilite çalışmalarının tamamlandığını, gerekli izinlerin alınmasının ardından projenin hayata geçirileceğini söyledi.


DÜNYAYA ÖRNEK OLACAK

Melen İsale Hattı üzerinde hayata geçirmeyi düşündükleri projenin dünyaya örnek olma...