15 / 05 / 2024

İSKİD binalar

İSKİD binalar

İSKİD, ‘Mimari Tasarımda İklimlendirme Konferansı’ ile Tasarımda iklimlendirme ile ilgili sorunları masaya yatırıyor. 22 Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirilecek konferans yüzlerce mimar ve sektör temsilcisini buluşturacak.

İSKİ açıkladı, maalesef İstanbul'da barajlar dibi gördü! Su tasarrufu ciddiye alınmalı

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ, dün yüzde 19.13 olan barajlardaki doluluk oranını bugün itibarı ile yüzde 18.88 olarak açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla hızla sürdürülen ve depreme dayanıksız binaların yıkımıyla başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları, meyvelerini veriyor. Erguvan Evleri'nin teslimleri yapıldı.

Mimari Tasarımda İklimlendirme paneli 2 Ekim'de!

İSKİD tarafından düzenlenecek Mimari Tasarımda İklimlendirme paneli 2 Ekim Salı günü gerçekleşecek. Etkinlik, sektör profesyonellerini, akademisyenleri ve öğrencileri ağırlayacak.

Mimari Tasarımda İklimlendirme paneli 2 Ekim'de!

Klima ve soğutma sektörünün önde gelen kurum ve kişilerinin katkılarıyla 1992 yılında kurulan İSKİD “Mimari Tasarımda İklimlendirme’’ konulu bir panel düzenliyor.

Okkalar İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat sektöründe 40 yıllık tecrübesiyle Okkalar İnşaat ve İklimlendirme sektörünün gelişmesi için faaliyet gösteren ve sektör temsilcilerini buluşturan İklimlendirme Soğutma Klima İmalatçıları Derneği (İSKİD), 360 derece entegre iletişim hizmeti için Feveran İletişim’i tercih etti.

Üsküdar kentsel dönüşümü 2016'da hızlanacak!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, yeni dönemde Üsküdar'da hayata geçirilecek projelerden bahsetti 2016 yılından itibaren Üsküdar'da kentsel dönüşüm adına hızlı gelişmelerin yaşanacağını ve ilçenin cazibesinin daha da artacağını kaydetti.

İşte dünyanın en ilginç tasarımlı binaları!

Dünyanın dört bir köşesinde, farklı mimarların ellerinden çıkmış tasarım binalar görenleri hayrete düşürüyor. Gelin hep birlikte Bavulçcom'un hazırladığı dünyanın en ilginç binalarına göz atalım...

Doğru iklimlendirme cari açığı yüzde 10 azaltır!

İSKİD, 300’e yakın sektör paydaşını Ankara’da dördüncüsünü düzenlediği “Mimari Tasarımda İklimlendirme Konferansı”nda bir araya getirdi. Türkiye’nin sadece doğru iklimlendirme projeleriyle cari açığının yüzde 10 azaltacağının altı çizildi.

İSKİD binalarda mavi bayrak uygulamasını başlatacak!

Nefes alan binaların önemine dikkat çeken İSKİD, binalara da tıpkı plajlarda olduğu gibi ‘mavi bayrak’ uygulamasını öneriyor. İSKİD, hava kalitesi iyi olan binalarda bu uygulamayı başlatmayı hedefliyor.

Bursa Yıldırım'daki kentsel dönüşümde metruk binalar yıkıldı!

Kentsel dönüşümde önemli adımlar atan Yıldırım Belediyesi, ilçedeki metruk binaların yıkımına yağmurda da devam etti. Davutdede Mahallesi’nde tehlike arz eden eski Kur’an kursu binası Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı.

Konak'ta binaların dış cepheleri değişiyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ’İkiçeşmelik Caddesi Cephe ve Kaldırım Düzenleme Projesi’ kapsamında binaların dış cephesinde bulunan klimaları ahşap kafesler içine aldı. Beğeni kazanan uygulamanın yaygınlaştırılması amaçlanıyor.

Düzce'deki binalar tek tip olacak!

Düzce Belediyesi İstanbul ve Gaziantep Caddelerindeki binaların dış cephelerini tek tip hale getirmek için çalışmalarına başladı. Düzce Üniversitesi ve belediye bünyesinden üyeler barındıran kurul dış cephelerde incelemeler yapıyor.

İSKİD Mimari Tasarımda İklimlendirme Konferansı 13 Ekim'de!

İSKİD, dördüncüsünü gerçekleştireceği ‘Mimari Tasarımda İklimlendirme Konferansı’ ile nefes alan binalar için bütünleşik tasarımın önemini vurgulayacak. Konferans 13 Ekim’de Ankara Marriot Hotel’de yapılacak.

İSKİD binalar Haberi

İSKİD binalar

Konferansın gündemi ise insanların konforunu ve sağlığını doğrudan etkileyen doğru iklimlendirme sistemleri konusu olacak.

İklimlendirme - Soğutma Klima İmalatçıları Derneği (İSKİD) İstanbul, Ankara ve İzmir’de düzenlenecek  ‘Mimari Tasarımda İklimlendirme Konferansı’nın ilkini 22 Ekim tarihinde İstanbul Yapı Endüstri Merkezi’nde gerçekleştiriyor.  Ana amacı binaların konforunu doğrudan etkileyen iklimlendirme ve havalandırma sistemlerinin en uygun kullanımını irdelemek olan ‘Mimari Tasarımda İklimlendirme Konferansı’ ile ayrıca; yapılar henüz mimari proje konsept tasarımı aşamasında iken mimarların, mekanik tasarımcılarla bir araya gelmesini sağlamak ve böylece nefes alan binalar yaratmak da hedefleniyor.


AMAÇ NEFES ALAN BİNALAR YARATMAK 


Ana amacı binaların konforunu doğrudan etkileyen iklimlendirme ve havalandırma sistemlerinin en uygun kullanımını irdelemek olan ‘Mimari Tasarımda İklimlendirme Konferansı’ ile ayrıca; yapılar henüz mimari proje konsept tasarımı aşamasında iken mimarların, mekanik tasarımcılarla bir araya...