03 / 05 / 2024

iskur diyarbakır fabrika

iskur diyarbakır fabrika

İskur Grup Diyarbakır'da iplik fabrikası kurmaya hazırlanıyor...

TOKİ Diyarbakır'da 18 bin 578 konut inşa etti!

Diyarbakır'da Bismil Ovası Tarımsal Sulama Tesisleri, Diyarbakır Tekstil OSB 30 Fabrika, 4. Otosanayi Sitesi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Açılış Töreni"ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, törende TOKİ tarafından kentte inşa edilen projeler hakkında bilgi verdi.

Diyarbakır OSB'de 22 fabrika için yer tahsisi yapıldı!

Kurulduğu günden bu yana etap etap genişleyerek büyüyen ve teşvik uygulamaları sayesinde girişimcilerin her zaman yoğun ilgi gösterdiği Diyarbakır OSB'de, koronavirüs salgınına rağmen bu yıl 22 firmaya fabrika kurulması için yer tahsisi yapıldı.

Diyarbakır’da yatırım atağı!

Diyarbakır’da tekstil ve turizmde yatırım atağı yaşanıyor. Kentte Türkiye’nin ilk tekstil organize sanayi bölgesinin temeli atıldı. 49 fabrika yatırım için hazır halde.

Sümer Holding'in Diyarbakır'daki fabrika binası yıkılıyor!

Sümer Holding A.Ş. Genel Müdürlüğüne ait Diyarbakır'da yer alan fabrika binası yıkılıyor. Yıkımda çıkacak hurdalar ise ihale ile satılıyor..

Diyarbakır'da icradan 5.8 milyon TL'ye satılık fabrika!

Diyarbakır 6. İcra Dairesi, Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesindeki fabrikayı ve arsayı satıyor. Gayrimenkulün satışı için 5 milyon 876 bin TL istendi.

TMSF Diyarbakır'da fabrika satıyor! 18 milyon TL!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu 2.Daire Başkanlığı tarafından Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde bulunan fabrika 6 Temmuz 2015 günü saat 14:00 ile 14:05 arası ihaleye çıkarılıyor.

Yüksel Kaya Diyarbakır'da 2 fabrika kuracak!

15 yıl önce yerleştiği Kanada 'dan çözüm süreciyle yurda dönme kararı alan iş adamı, Yüksel Kaya Diyarbakır 'da 270 kişinin istihdam edileceği 2 fabrika kuruyor

Diyarbakır'da OSB ilavesi tamamlandı!

Yatırımcıların fabrika kurmak için yer bulamadığı Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) ilave alan dahil edilmesi çalışmaları sona erdi. 96 fabrika ile 5 bin kişi işe kavuşacak...

Diyarbakır'da satılık fabrika 22 milyon liraya!

Diyarbakır'da bulunan fabrikanın toplam bedeli 22 milyon olarak belirlendi. Fabrikanın satışı 26 Temmuz 2013 tarihinde gerçekleşecek...

İskur Diyarbakır'da fabrika kuracak!

İskur Grup Diyarbakır'da iplik fabrikası kurmaya hazırlanıyor...

İskur Tekstil Diyarbakır OSB'ye iplik üretim tesisi kuracak!

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi'ne İskur Tekstil Enerji A.Ş. tarafından 100 milyon TL'lik üretim tesisi kurulacak...

Diyarbakır'da 14 milyon 584 bin liraya satılık fabrika!

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde yer alan 125 bin metrekarelik alanda yer alan fabrika binası arsası ile birlikte 14 milyon 584 bin liraya satılıyor.

Diyarbakır OSB'de 140 yatırımcıya fabrika arsası bulunamadı!

Teşviklerden yararlanmak için Diyarbakır'a gelen 140 yatırımcıya OSB içinde fabrika arsası bulunamadı

iskur diyarbakır fabrika Haberi

iskur diyarbakır fabrika


Kahramanmaraş merkezli İskur Grup Diyarbakır'da 50 dönüm alan üzerinde iplik fabrikası kurmaya hazırlanıyor. İskur böylelikle günlük üretimini 130 tona çıkarmayı...