25 / 08 / 2024

İslam Memiş açıklamaları 2022

İslam Memiş açıklamaları 2022

Piyasa Kahini olarak bilinen İslam Memiş yaptığı değerlendirmelerde yükselişlerin süreceğini söyledi. İşte İslam Memiş'in son dakika dolar açıklamaları...

İslam Memiş 'Geçmiş olsun' diyerek duyurdu! Kuyumcuların kapısında kuyruk oluşacak!

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş Kurban Bayramı öncesi ve sonrası olarak yatırımcıların önemle beklediği konuyu masaya yatırdı. İslam Memiş açıklamasında "Altın alın" dedim. Artık al-unut dönemi bitti. Yükselişe geçti." diyerek, gram altının 2700 seviyesini görmeye başlayacağını söyledi.

İslam Memiş'ten altın için son dakika uyarısı geldi: Aman dikkat, yalnızca 2 gününüz kaldı!

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş bu kez de 'bayram tatilindeki' altın ve borsayla ilgili değerlendirmeler yaptı. İslam Memiş açıklamasında altın ve gümüş için kar satışı öngörüsünden bulunurken perşembe gününü işaret ederek önemli uyarılar yaptı.

İnşaat mühendisinden çarpıcı açıklamalar! Küçükçekmece'deki bina neden çöktü?

İstanbul Küçükçekmece’deki dört katlı bir bina kendiliğinden çöktü. İnşaat mühendisi Atakan Bakılan'dan konu ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalar geldi. İşte o paylaşım...

Altın çakıldı! İslam Memiş açıkladı! Bu rakama kadar düşecek! Altın almak için hazır olun!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki düşüşü değerlendirerek, hangi seviyeye kadar gerileyeceğini açıkladı ve yatırımcıları alım fırsatı konusunda uyardı.

İslam Memiş'ten hem gram altın hem de gümüş için 'ons' alarmı! Bugün saat 14:00'ten sonra...

Finans analisti İslam Memiş, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) merakla beklenen faiz kararı öncesi ve sonrasına ilişkin beklentilerini duyurdu. İslam Memiş açıklamasında gram altın ve gram gümüşteki düşüşlere dikkat çekti ve yatırımcıları da uyardı.

'31 Mart sonrasını işaret eden İslam Memiş tüm tahminleri tek bir cümlede sıraladı! Dolar, euro, borsa, gram altın...

Yatırımcıların en çok takip ettiği isimler arasında yer alan Finans analisti İslam Memiş, 31 Mart süreci ve sonrasına ilişkin değerlendirmeler yaptı. İslam Memiş açıklamasında dolar, euro, Borsa İstanbul ve gram altın için uzun vadeli tahminlerini tek bir cümlede açıkladı...

İslam Memiş gram altında Nisan 2024 rotasını çizerek, 'Bilmiyordum, kaçırdım diyenlere geçmiş olsun' dedi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Finans analisti İslam Memiş, yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altında yeni rotayı çizerek, '15 gün' uyarısı yaptı. İslam Memiş açıklamasında "Bilmiyordum, görmedim, kaçırdım diyenlere şimdiden geçmiş olsun" dedi.

Gram altın için rakam veren İslam Memiş bu kez ters köşe yaparak 'Sakın yapmayın' dedi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, düşüşlerin yaşandığı piyasa ile ilgili önemli detaylar paylaştı. İslam Memiş açıklamasında gram altın yatırımcısına yaptıkları büyük hataları da açıklarken, bundan sonrası için de yeni bir yol haritası çizdi. 

İslam Memiş açıkladı: Bu yatırım, hem altını hem de gümüşü sollayıp geçecek!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş,  altın ve gümüşten bile daha karlı bir yatırım olarak o madeni açıkladı. İşte İslam Memiş'in o açıklaması...

Deprem şiddetiyle ilgili açıklamalar halka korku salıyor diyen Deprem profesörü Ahmet Ercan'ı terleten yorumlar!

Deprem şiddetiyle ilgili yapılan açıklamaların halka korku salmaktan başka bir yararı olmadığını söyleyen deprem profesörü Ahmet Ercan'a takipçilerinden öyle yorumlar geldi ki, deprem profesörünü köşeye sıkıştırdı.

Altın fiyatlarında rekor artık çok uzak değil! İslam Memiş açıkladı

Jeopolitik risklerle atak üstüne atak yapan altın fiyatları ABD'den gelen istihdam verileriyle yeniden fırladı. Ons altın 2000 doları geçerken, gram altın Kapalı Çarşı'da rekora koştu. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, alım için seviyeyi açıkladı.

Altın kısa vadede 2000 lira olacak! İslam Memiş açıkladı

Altın fiyatlarında flaş gelişme. Beklentilerin tersine rekora giden altın fiyatları için kritik tahmin geldi. Rekor seviyelere yükselen altında yükselişin devam edip etmeyeceği merak konusu. Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın için 2000 lirayı işaret etti.

Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’dan İzmir depremi sonrası peş peşe korkutan açıklamalar!

Prof. Dr. Naci Görür ve Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, saat 23.53'te İzmir'de meydana gelen 4,0 şiddetindeki depreme ilişkin açıklamada bulundu. İşte Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’ın açıklamaları...

İslam Memiş açıklamaları 2022 Haberi

İslam Memiş açıklamaları 2022

FED'in merakla beklenen faiz kararının piyasalara olası etkisiyle ilgili önemli açıklamalar yapan Piyasa Uzmanı İslam Memiş, FED'in Amerika enflasyonundan dolayı makas değişimine gideceğini söyledi.

Yaptığı açıklamada faiz artırmada yatay bir sürece geçildiğine değinen Piyasa Kahini İslam Memiş, dolar ve altının bu süreçte göreceği seviyeleri de duyurdu.

Peki İslam Memiş dolarla ilgili olarak neler dedi? İşte o açıklamalar...


Yaptığı açıklamada FED'in şahin tonlamalarını sürdüreceğini kaydeden İslam Memiş, küresel piyasalarda şu an panik havasının yaşandığını dle getirerek, Dolar endeksinde yukarı yönlü hareketlerin FED'in agresif tavır oluşturacağı ihtimallerinden kaynaklı olduğunu söyledi.

Karar'da yer alan habere göre, bugün dolar endeksindeki yukarı yönlü hareketlerin Fed’in daha agresif bir faiz artırım süreci uygulayacağı ihtimalleri euro/dolar, sterlin/dolar, kripto para ve diğer emtialarda sert düşüşlere neden olduğunu söyleyen İslam...