10 / 05 / 2024

İslami tatil yeri

İslami tatil yeri

1982 yılında Arap turistleri yurda çekmek için çalışmalar hızlanmış. Büyükçekmece'de, mahremiyete ve İslam geleneklerine uygun ''İslam Tatil Köyü'' kurulacakmış. 700 kişilik olarak planlanan sitede yat limanı da olacakmış.

4 kişilik bir ailenin tatil masrafı ne kadar? 2023 tatil masrafları ne kadara mal oluyor!

Yaz mevsiminin gelip çatmasıyla pek çok ailenin yaz tatili planları da başladı. Ancak bu yıl tatil masrafları epey pahalı olduğu için cep yakacağa benziyor. Türkiye'nin tatil denilince ilk akla gelen yeri olan Antalya'da ise kısa süreli tatil 20 bin TL'ye mal oluyor.

İş yeri kiraları ödenecek mi?

1 Eylül 2020 itibarıyla adli tatil sona erdi ve adliyeler tam kapasite çalışmaya başladı. Böylece kira problemleri gündeme geldi. Peki şimdi iş yeri kiraları ne olacak? İcra takipleri başlayacak mı?

Alanya A'la Park Hotel hizmete açıldı!

A'la Park Hotel "Alanya'nın en yeni İslami tatil konseptli tesisi" sloganıyla kapılarını misafirlerine açıyor. 7 bloktan oluşan tesis, 900 yatak kapasitesiyle misafirlerine kesintisiz hizmet verebilecek.

Hayalet şehir Maraş yeniden yapılacak!

Türk müteahhitler, Kıbrıs’ta Birleşmiş Milletler’in (BM) denetimindeki 1960’lı yılların meşhur tatil yeri ‘Maraş’ı terkedilmişlikten kurtarıp yeniden Doğu Akdeniz’in Miami’si yapmaya talip oldu. İşte projenin ayrıntıları...

İsos Termal Otel ve Tatil köyü hizmete açıldı!

Hatay'ın Erzin ilçesinde sağlık alanında hizmet verecek İsos Termal Otel, Sağlık Merkezi ve Tatil köyü hizmete açıldı. Amanos dağlarında Ilıcalar bölgesine kurulan tesis romatizma, siyatik, nevralji, selülit sorunları olanların uğrak yeri olacak.

Ersin Aydeniz: İslami tatil köyü için yer bakıyoruz!

E7 Grup, Düzce Akçakoca’da bulunan 5 yıldızlı Sky Tower Hotel’de başlattığı ‘Devr-i Tatil’ sisteminin ardından yeni projeleri de gündemine aldı. E7 Grup CEO’su Ersin Aydeniz “İslami tatil köyü kurma yönünde hayalimiz var. Yer bakıyoruz” dedi.

Ersin Aydeniz: İslami tatil köyü kurma yönünde hayalimiz var!

E7 Grup, Düzce Akçakoca’da bulunan 5 yıldızlı Sky Tower Hotel’de başlattığı ‘Devr-i Tatil’ sisteminin ardından yeni projeleri de gündemine aldı. E7 Grup CEO’su Ersin Aydeniz “İslami tatil köyü kurma yönünde hayalimiz var. Yer bakıyoruz” dedi.

Sky Tower Hotel'de alternatif tatil fırsatları!

Tüm dünyada yaygın İslami inanca ve kurallara uygun şekilde tatil yapmak isteyenler için ortaya çıkan helal turizm konsepti dünyada 100 milyar dolar büyüklüğe sahip.

Akçakoca Sky Tower Hotel'de 1 hafta her şey dahil Devr-i Tatil fırsatı!

Sky Tower Hotel projesi, E7 Grup tarafından Batı Karadeniz Akçakoca ’da inşa edildi. 2 sene önce tamamlanan projede İslami şartlara uygun tatil seçeneği sunuluyor.

Sky Tower Hotel'de yıl içinde 1 hafta her şey dahil tatil imkanı!

Deniz manzaralı odalardan meydana gelen Sky Tower Hotel Batı Karadeniz Akçakoca’da hayata geçiriliyor. E7 GRUP tarafından inşa edilen Sky Tower Hotel Akçakoca projesinde İslami şartlara uygun tatil seçeneği sunuluyor.

Sky Tower Hotel Akçakoca'da yıl içinde 1 hafta her şey dahil Devr-i Tatil fırsatı!

İslami şartlara uygun helal tatil seçeneği sunulan Sky Tower Hotel Akçakoca'da yıl içinde 1 hafta her şey dahil 6 yıl Devr-i Tatil fırsatı sunuluyor.

Sky Tower Hotel Akçakoca’da 650 TL'ye 2 kişi 2 gece Devr-i Tatil!

Sky Tower Hotel projesi, E7 Grup projesi olarak Batı Karadeniz Akçakoca’da yer alıyor. 2 yıldır faaliyette olan Sky Tower Hotel projesinde İslami şartlara uygun bir Devr-i Tatil sunuluyor.

Akçakoca Sky Tower Hotel'de 650 TL'ye Devr-i Tatil imkanı!

Sky Tower Hotel; İslami şartlara uygun Devr-i Tatil konseptiyle Akçakoca’da hayata geçirildi. Sky Tower Hotel sisteminde yılın en sevdiğiniz döneminden bir haftayı 6 yıllığına alıyorsunuz 5 yıldızlı otel konforunda geçiriyorsunuz.

İslami tatil yeri Haberi

İslami tatil yeri



MESCİDİ, HAVUZU, YAT LİMANI OLACAK


Arap turistleri yurdumuza çekmek için çalışmalar hızlandırıldı.


Büyükçekmece'de <<İslam Tatil Köyü>> kuruluyor


  Marmara Sahili'nde kurulan tatil köyünde mahremiyete ve İslam geleneklerine uygun meskenler yapılıyor.

  700 kişilik olarak planlanan sitenin sıcak suyu güneş enerjisi ile sağlanacak.




  Turizm mevsimi yaklaşırken gözler yeniden Arap dünyasına çevrildi. Petrol zengini Araplar'ın tatillerini yurdumuzda geçirmelerini sağlama çabaları hızlandı. Geçen ayın sonunda Türk Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (TÜSİAD) genel kurulunda konuşan Suudi Arabistan'ın Ankara Büyükelçisi Muhammed el-Awadi ısrarla bir noktaya temas...