03 / 05 / 2024

İsmail Bulut Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği

İsmail Bulut Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği

İsmail Bulut, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin CEO'su olarak göreve getirildi. Peki İsmail Bulut kimdir?

Türkiye İhracatçılar Meclis Başkanı İsmail Gülle'nin yerine gelen isim belli oldu

Türkiye İhracatçılar Meclisi başkanı İsmail Gülle'nin yerine seçilen isim belli oldu. İsmail Gülle, 4 yıl başkanlığını yaptığı TİM'e veda ederken 'Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz, hâkimi olamadığımız bu dünya için fırıldaklık yapmadan görevi yerine getirdim' şeklinde konuşmuştu.

Türkiye'de 324 bin 411 afet konutu inşa edildi!

İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, Türkiye'de 1960'tan beri 324 bin 411 afet konutunun tamamlandığını belirtti. Çataklı, "2021'de afet kapsamında 11 bin 515 konut ve 126 iş yerinin yapımı tamamlanmış" dedi.

Pandemi sonrası Türkiye-Malezya ticari ilişkilerinin gelişeceği düşünülüyor!

Malaya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mohd Nazari İsmail, "İki ülke arasındaki karşılıklı ticaret her zaman devam edecek ve güçlenecektir. Bunu sağlamak içinse güçlü bir Türkiye-Malezya Ticaret Odası kurulmalıdır" dedi.

Türkiye inşaat sektörü 2018’e temkinli yaklaşıyor!

KPMG, Türkiye inşaat sektöründe 2018’i değerlendirdiği sektör değerlendirmesini sundu. KPMG İnşaat Sektör Lideri İsmail Önder Ünal 2017 yılının büyüme yılı olduğunu söyledi.

KPMG Türkiye 2017 İnşaat Sektör Raporu açıklandı!

KPMG Türkiye, ekonominin dinamosu sayılan sektörlerin 2017 raporlarını açıklıyor. İsmail Önder Ünal’a göre, Türkiye’nin aldığı göç, yabancıların konut talebi, pazardaki potansiyel talep ve kentsel dönüşüm projeleri 2017’de inşaat sektörü için umut vaat ediyor.

Suriyelilerin Türkiye'deki yatırımları artıyor!

Çağrı Bulut: "Suriyelilerin kurduğu şirket sayısı, Türkiye’de faaliyette bulunan yabancı sermayeli firmalar toplamının yüzde 10’una kadar yükseldi" dedi.

Bursa Yıldırım vizyon projelerle Türkiye'ye örnek olacak!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, vatandaşı mağdur etmeden hayata geçirecekleri projelerle Yıldırım'ı Türkiye'nin göz bebeği haline getireceklerini söyledi.

İsmail Bulut kimdir?

İsmail Bulut, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin CEO'su olarak göreve getirildi. Peki İsmail Bulut kimdir?

İsmail Bulut, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin CEO'su oldu!

Türkiye’de 51’i entegre, 17’si öğütme tesisi olmak üzere, toplam 68 kuruluşu temsil eden Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin Oğuz Tezmen’in kendi isteği ile ayrılması ile boşalan CEO koltuğuna 25.7.2016 tarihi itibarı ile İsmail Bulut oturdu.

Türkiye'de emlakçılık yasasına ihtiyaç duyuluyor!

İsmail Cem Eryılmaz tarafından verilen iftar yemeğinde konuşan Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, Türkiye’nin yeni bir emlakçılık yasasına ihtiyaç duyduğunu söyledi.

Amazon Web Services, Türkiye ofisini açtı!

Amazon Web Services Türkiye Web Pazarlama ve Tanıtım Hizmetleri Limited Şirketi (AWS) Türkiye’de hızla benimsenen bulut bilişimin büyümesine destek vermek üzere Türkiye ofisini açtığını açıkladı.

Türkiye’nin ikinci büyük spor kompleksi Yıldırım’a!

Bursa’nın Yıldırım ilçe Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Türkiye’nin ikinci büyük spor kompleksini ilçeye kazandıracaklarını söyledi. Kompleksin ihalesinin bu yıl içinde yapılması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Türkiye'nin ilk Bulut AVM'si kuruluyor!

Markafoni ile yazılım devi Microsoft, Türkiye'nin ilk 'Bulut AVM'sini kuracak. Konuya ilişkin iş birliği, Markafoni Grubu CEO'su İlker Baydar, Naspers Grubu E-ticaret COO'su Lawrence Illg, Microsoft Türkiye CEO'su Tamer özmen ve Kurumsal Hizmetler Genel M

İsmail Bulut Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Haberi

İsmail Bulut Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği

 İsmail Bulut, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin CEO'su olarak göreve getirildi. Peki İsmail Bulut kimdir?


İsmail Bulut kimdir?


1966 Yozgat Çayıralan doğumlu olup, 1990 yılında Cumhuriyet Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümünden mezun olmuştur. 1990-1992 yılları arasında serbest ticaret yapmıştır. 1993-2005 yılları arasında Yibitaş-Lafarge Orta Anadolu Çimento A.Ş bünyesindeki Yozgat, Nevşehir, Çorum Çimento fabrikalarında ve 2005-2010 yılları arasında Lafarge Aslan Çimento’da muhtelif görevlerde bulunmuş, son olarak Adoçim Çimento ve Beton A.Ş’de Teknik Direktör olarak görev yapmıştır. Bulut ayrıca ADO Çimento Temsilcisi olarak 31.01.2013 tarihinde TÇMB Yönetim Kurulu üyeleri arasında yer almıştır. 18 Mart 2016 tarihinde TÇMB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına seçilen Bulut, bu görevinin yanısıra TÇMB’nin çeşitli komitelerinde görev almıştır. İngilizce bilen Bulut, evli ve iki çocuk babasıdır.



İsmail Bulut, Türkiye Çimento...