30 / 04 / 2024

İsmail Buturoğlu

İsmail Buturoğlu

Kastamonu'da TOKİ konutlarının emekliler için yapmayı planladığı projeyle ilgili olarak Emekliler Derneği Başkanı İsmail Buturoğlu bir basın toplantısı düzenledi. Buturoğlu, kuraların 26 Nisan'da çekileceğini söyledi.

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu  ne iş yapmaktadır?

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu'un eğitim durumu nedir? İsmail Kemaloğlu kariyeri ve eğitim durumu nedir? İsmail Kemaloğlu'un kim olduğu ve İsmail Kemaloğlu'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Projeport İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kurulşdu!

Projeport İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Dakoğlu tarafından kuruldu.

Çiğdem Öztürk Pulatoğlu, Avrasya GYO Genel Müdürü oldu! 

Avrasya GYO Genel Müdürü değişti. Şirket genel müdürü İsmail Erten'in yerine Çiğdem Öztürk Pulatoğlu atandı. İşte detaylar...

Sponhak Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sponhak Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Seyit İsmail Çekmecelioğlu tarafından kuruldu.

Evon Proje İnşaat Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Evon Proje İnşaat Yapı Limited Şirketi bugün Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Elaltunterin ve İsmail Kocaoğlu ortaklığında kuruldu.

Calmm Gayrimenkul Yatırım Ve Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Calmm Gayrimenkul Yatırım Ve Yapı Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cenk İsmail Kaptanoğlu tarafından kuruldu.

Dmrci İnşaat Elektrik Hırdavat Kauçuk Plastik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmrci İnşaat Elektrik Hırdavat Kauçuk Plastik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 700 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Demircioğlu tarafından kuruldu. 

Sezi Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sezi Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de İsmail Uzunoğlu tarafından kuruldu.

Rifat Hisarcıklıoğlu, Panora GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Panora GYO'nun 26 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olmasına, İsmail Mer Fırat'ın ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olmasına karar verildi. 

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kanoğlu tarafından açıldı.

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Kanoğlu tarafından kuruldu.

Hayyamoğlu Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayyamoğlu Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Hamit Kömürcü, Recep Alabuğa tarafından kuruldu.

Tellioğlu Vizyon Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Vizyon Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Üsküdar’da  250  bin TL sermaye bedeli ile  İsmail    Öztel tarafından kuruldu.

İsmail Buturoğlu Haberi

İsmail Buturoğlu

Kastamonu'da TOKİ konutlarının emekliler için yapmayı planladığı projeyle ilgili olarak Emekliler Derneği Başkanı İsmail Buturoğlu bir basın toplantısı düzenledi. Proje için kura çekiminin yeri ve saatinin belli olduğunu söyleyen Buturoğlu, kuraların 26 Nisan'da Grand Moni Belediye Konferans ve Nikah Salonu'nda saat 10.00'da çekileceğini söyledi. 200 konut için çekilişe 5 bin 77 kişinin katılacağını belirten Buturoğlu, 'Emekli vatandaşlara özel' adı altında yapılan evlerin neye göre özel olduğunu ise anlamadıklarını söyledi. 


"ÖZELİN FARKLILIĞINI GÖREMİYORUZ" 


Konu hakkında açıklama yapan Emekliler Derneği Başkanı İsmail Buturoğlu, kuraya girecek olan kişilere hayırlı olmasını dileyerek, "TOKİ Başkanlığı tarafından tırnak içerisinde 'Emekli vatandaşlara özel' olarak belirtilmiş. Bu neye göre özel? Biz özelin farklılığını göremiyorum. Bu konuyla ilgili olarak vekillerle görüşmek istiyoruz. Başlangıçtaki gibi olsaydı özeldi. İlk önce 250 TL...