06 / 05 / 2024

İsmail Demir vefat etti

İsmail Demir vefat etti

İmay Gayrimenkul-Danışmanlık & Hukuk Şirketi'nin patronu Melih Demir'in babası İsmail Demir vefat etti. İmay Gayrimenkul-Danışmanlık & Hukuk ve Otomotiv Tic. A.Ş. çalışanları taziye ilanı yayınlattı.

İsdem Grup İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Ve Tekstil Limited Şirketiİsdem Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İsdem Grup İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Ve Tekstil Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Demir tarafından kuruldu.

Prof. Dr. İsmail Demir Kimdir? Prof. Dr. İsmail Demir ne iş yapıyor?

Prof. Dr. İsmail Demir kimdir? Prof. Dr. İsmail Demir kariyeri ve eğitim durumu nedir? Prof. Dr. İsmail Demirı'nın kim olduğu ve Prof. Dr. İsmail Demir'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Prof. Dr. İsmail Demir'nın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın işe alım müjdesini yerine getirmek için düğmeye bastı. Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Malatya'da 1 milyar TL'yi aşkın yatırımla öncelikle depremzedelerin çalışacağı proje hayata geçirilecek!

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Malatya'da 1 milyar TL'yi aşkın yatırımla, ASELSAN öncülüğünde elektronik devreler üzerine öncelikle depremzedelerin çalışacağı projeyi hayata geçireceklerini dile getirdi.

Güney Kiraz İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Demir Çelik Nalburiye Madencilik Boya San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Güney Kiraz İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Demir Çelik Nalburiye Madencilik Boya San.Ve Tic.Ltd.Şti. Silivri'de İsmail Güney ve Ramazan Kiraz ortaklığında kuruldu. 

Dekar DK Konut'un acı günü! İsmail Kemal Demiröz vefat etti! 

Dekar DK Konut iş ortağı Demiröz Ailesi'nin babası İsmail Kemal Demiröz, hayatını kaybetti. 

Şentürk Çalık vefat etti!

Çalık Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şentürk Çalık vefat etti. Nevzat Demir taziye ilanı yayınladı.

İTÜ İnşaat Fakültesi Öğretim Üyesi İbrahim Demir vefat etti!

İTÜ İnşaat Mühendisliği bölümü 1982 mezunu, İTÜ İnşaat Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Genel Sekreteri Prof. Dr. İbrahim Demir, Kovid-19 nedeniyle vefat etti. İTÜ Rektörlüğü taziye ilanı yayınladı.

Müren Yapı Malzemeleri Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Müren Yapı Malzemeleri Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Yılmaz tarafından kuruldu.

ICC Grup İnşaat'ın acı günü! İsmail Karataş vefat etti!

ICC Grup İnşaat ortaklarından Cem Karataş ve Can Karataş'ın babaları ve Gülizar Karataş'ın eşi İsmail Karataş vefat etti. 

Uyarlar Demir Çelik'in acı günü! Nesim Uyar vefat etti!

Uyarlar Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nesim Uyar vefat etti. Uyarlar Demir Çelik ve ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Bursa Çimento'nun acı günü! Mehmet Tarman vefat etti!

Bursa Çimento Şirketleri Yönetim Kurulları Üyeleri İsmail Tarman'ın kardeşi ve Mustafa Tarman'ın amcası Mehmet Tarman vefat etti. 

İd İç Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İd İç Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Demir tarafından kuruldu. 

İsmail Demir vefat etti Haberi

İsmail Demir vefat etti

İmay Gayrimenkul-Danışmanlık & Hukuk Şirketi'nin patronu Melih Demir'in kıymetli babası İsmail Demir vefat etti. 26 Mayıs 2016 günü vefat eden Demir'in cenazesi dün defnedildi. İmay Gayrimenkul-Danışmanlık & Hukuk ve Otomotiv Tic. A.Ş. çalışanları taziye ilanı yayınlattı.


Bizde www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...