10 / 05 / 2024

İsmail Göçer

İsmail Göçer

İstanbul Piramit Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi, Tuba Atar, İsmail Göçer tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi, Yavuz Sultan Selim Bulvarı'nda kuruldu.

Burak Ali Göçer kimdir? Burak Ali Göçer nerelerde görev almıştır?

Burak Ali Göçer ne iş yapar? Hangi görevlerde bulunup çalışmıştır? Hangi alanlarda göre aldı ve çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Burak Ali Göçer hakkında merak edilenler ve haberin tüm detayları...

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'nun arsalarına imar piyangosu vurdu! 

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait olan yaklaşık 16 dönümlük arsalara imar piyangosu vurdu. Söz konusu arsalara 2007 yılında 74 daire inşa edilebilecekken şimdi ise 130 konut inşa edilebilecek.

O belediye başkanın arsasına imar vurdu! 74 dairelik arsaya şimdi 50 konut daha eklendi!

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait yaklaşık 16 dönümlük arsaya imar vurdu. 74 dairenin yapılabileceği arsaya günümüzde 50 konut daha yapılabilir duruma geldi.

Gcl Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Gcl Yapı Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Güçlü tarafından kuruldu.

Sereler İnşaat Elektrik Reklam Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sereler İnşaat Elektrik Reklam Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Göçer tarafından kuruldu.

Göçer Hafriyat Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçer Hafriyat Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Benzer tarafından kuruldu.

Jetnet Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Pazarlama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Jetnet Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Pazarlama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır İsmail Gören tarafından kuruldu.

20 bin TL’lik devlet katkısı almak için geç değil! Devlet katkısını en yüksek miktarda alın! İşte detaylar!

Garanti BBVA Emeklilik Genel Müdürü Burak Ali Göçer, BES’te en yüksek devlet katkısına dair bilgi verdi. İşte detaylar!

Lux Miga İf İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lux Miga İf İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İdris Akdere ve Muharrem Göçer ortaklığında kuruldu.

Zane İnşaat Hırdavat Elektrik Elektronik Peyzaj Limited Şirketi kuruldu!

Zane İnşaat Hırdavat Elektrik Elektronik Peyzaj Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Güllü tarafından kuruldu.

Simka Ticari Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Simka Ticari Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü’nde İsmail Gürler tarafından kuruldu.

Venüs İskele Sistemleri Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs İskele Sistemleri Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited  Pendik’te Yılmaz Göğer tarafından kuruldu.

Tr Real Bilişim Otomotiv Gıda Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tr Real Bilişim Otomotiv Gıda Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de İsmail Gülen tarafından kuruldu.

İsmail Göçer Haberi

İsmail Göçer

İstanbul Piramit Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi, Tuba Atar, İsmail Göçer tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da kuruldu. 


İstanbul Piramit Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...