07 / 05 / 2024

İsmail Kamil Göknar

İsmail Kamil Göknar

Yeni Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Anonim Şirketi, İsmail Kamil Göknar Yönetim Kurulu Başkanlığı, Ayşe Filze Tepeler Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Gkn Emlak İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Gkn Emlak İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Gürkan Somuncu tarafından kuruldu.

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Bahçelievler'de Funda Demir ve Kamil Günesen ortaklığında kuruldu.

Tr Real Bilişim Otomotiv Gıda Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tr Real Bilişim Otomotiv Gıda Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de İsmail Gülen tarafından kuruldu.

Otobüs bileti fiyatları zam şampiyonu oldu! Metro, Pamukkale, Kamil koç, Çanakkale Truva... 5 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Haziran ayının zam rekortmeni otobüs bileti fiyatları oldu! İstanbul Ticaret Odası'nın açıklamasına göre Haziran ayında otobüs bileti fiyatları yüzde 33,08 oranında arttı! Peki, şehirler arası otobüs bileti fiyatları ne kadar? İşte Metro, Pamukkale, Kamil Koç 5 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Güney Kiraz İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Demir Çelik Nalburiye Madencilik Boya San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Güney Kiraz İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Demir Çelik Nalburiye Madencilik Boya San.Ve Tic.Ltd.Şti. Silivri'de İsmail Güney ve Ramazan Kiraz ortaklığında kuruldu. 

Otobüs bileti fiyatlarına günlük zam dönemi! Zamlar durmuyor! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 15 Haziran 2022 fiyat listesi!

Akaryakıta gelen peş peşe zamlardan sonra, bazı şehirler arası otobüs firmaları rezervasyon sistemine son verdi. Firmalar, bundan sonra bilet fiyatlarını anlık olarak belirleyecek. Peki, 15 Haziran 2022 otobüs bileti fiyatları kaç TL? Metro, Pamukkale, Kamil Koç... 15 Haziran 2022 fiyat listesi...

Türkiye İhracatçılar Meclis Başkanı İsmail Gülle'nin yerine gelen isim belli oldu

Türkiye İhracatçılar Meclisi başkanı İsmail Gülle'nin yerine seçilen isim belli oldu. İsmail Gülle, 4 yıl başkanlığını yaptığı TİM'e veda ederken 'Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz, hâkimi olamadığımız bu dünya için fırıldaklık yapmadan görevi yerine getirdim' şeklinde konuşmuştu.

Vipanorama İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vipanorama İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de İsmail Kulak tarafından kuruldu.

Otobüs bileti fiyatlarına 6 günde yüzde 23 zam! 100 TL birden arttı! Metro, Kamil Koç... 9 Haziran 2022 fiyat listesi!

Şehirler arası otobüs bileti fiyatları bir sene içinde yüzde 189 zamlandı! Akaryakıtta bitmek bilmeyen yapılan zamlar, en çok otobüs bileti fiyatlarını etkiledi. Peki, Otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Pamukkale, Kamil koç... 9 Haziran 2022 fiyat listesi...

Gürce İnşaat Metal Elektrik Soğutma Ve Havalandırma Sistemleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gürce İnşaat Metal Elektrik Soğutma Ve Havalandırma Sistemleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde İsmail Ayan tarafından kuruldu.

Akhan İstanbul Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Akhan İstanbul Yapı Anonim Şirketi Ümraniye'de Kamil Gökhan Bozkurt ve Kerem Akdaş ortaklığında kuruldu.

Görgün Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Görgün Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te İsmail Gorgün tarafından kuruldu.

Otobüs bileti fiyatlarına 10 günde yüzde 41 zam geldi! Metro, Kamil Koç, Pamukkale... 23 Nisan fiyat listesi...

Ramazan ayının gelişi ile beraber otobüs bileti fiyatları rekor üstüne rekor kırmaya başladı! Otobüs bileti fiyatlarına son günde yüzde 41 zam uygulandı! Peki, otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Pamukkale, Kamilkoç, Ulusoy, Nilüfer, Varan... İşte 23 Nisan 2022 fiyat listesi...

İsmail Kamil Göknar Haberi

İsmail Kamil Göknar

Yeni Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Anonim Şirketi, İsmail Kamil Göknar Yönetim Kurulu Başkanlığı, Ayşe Filze Tepeler Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Eylül'de kuruldu. 


Yeni Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içinde veya dışında eğitim kurumları, alışveriş merkezleri, turizm tesisleri, spor tesisleri, eğlence merkezleri, iş yerleri, sanayi tesisleri, kültür ve sosyal içerikli yapıları taahhüt etmek suretiyle inşa etmek, işletmek, pazarlamak, satmak veya kiralamak, her türlü inşaat ve taahhüt işleri yapmak, iştigal konusu ile ilgili olarak danışmanlık hizmetleri vermek.   Şirket amacını gerçekleştirmek için özellikle aşağıdaki işleri yapabilir:   1.         Her türlü inşaat işlerini taahhüt etmek,   2.         İmtiyaz, yatırım, yapım ve işletim sözleşmeleri akdedebilir ve...