12 / 05 / 2024

ismail kimyeci kentsel dönüşüm açıklaması

ismail kimyeci kentsel dönüşüm açıklaması

İsmail Kimyeci: "Kentsel dönüşüme de önem veriyoruz. 75. Yıl Bulvarı'nda Kentsel Dönüşüm Ofisimizi açtık. Kimseyi sokağa atmadan ve herkesi hak sahibi yaparak bu işi de tamamlayacağız." dedi.

Antakya'daki kentsel dönüşüm 240 günde bitecek!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, kentsel dönüşümde ilk 2 aşamanın tamamlandığını, kalan 2 aşamanın da 240 günde biteceğini söyledi.

Kentsel dönüşüm Antakya'nın yüz akı olacak!

Gazeteci Metin Dingil'in kentsel dönüşüm konusundaki sorularına aydınlatıcı bilgiler sunarak yanıt veren Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, süreci tüm yönleri ile izah etti.

Antakya'daki dönüşümde bin 393 bina yıkılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, kentsel dönüşüm için ilk kazmayı 2016 yılında vuracaklarını söyledi. Kimyeci: 1393 yapının yıkılacağı sürecte 3312 hak sahibi vatandaşımız ile kamulaştırma sürecine girmiş bulunuyoruz. " dedi.

İsmail Edebali: Kentsel dönüşümde model olacağız!

Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm projesi ile ilgili açıklama yapan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Kentsel dönüşümde model olacağız" dedi.

Antakya Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sözleşmeler imzalanıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, kentte hayata geçirilen Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahipleri sözleşme imzaladı.

İsmail Hakkı Edebali kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Mevlana-Ulus mahalle sakinlerine kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İsmail Kimyeci'den kentsel dönüşüm bilgilendirmesi!

Hatay'ın merkez Antakya İlçe Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında vatandaşlara açıklamalarda bulundu. Kimyeci, vatandaşların evlerini ziyaret etti.

Antakya'da kentsel dönüşüm için imzalar atılıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahibi Yeşiloğlu ailesi, Hatice Kertuş, Ali Akdağ, M. Celal Yıldız, Abdurrahman Albayrak ve Sabahattin Doğru ile kentsel dönüşüm projesi için ıslak imzalı sözleşme imzaladı.

Kentsel dönüşüm Antakya'nın yüz akı olacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci bölgedeki hizmet, proje, yatırım ve kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Kimyeci, kentsel dönüşüm projesinin Antakya'nın yüz akı olacağını söyledi.

İsmail Coşkun: Kentsel dönüşüm ihtiyaçtır!

Prof. Dr. İsmail Coşkun: “Kentsel Dönüşüm bizatihi iyi veya kötü değildir. İyi yönetilirse herkesin yararına, kötü yönetilirse herkesin aleyhine olur. " şeklinde açıklamalarda bulundu.

Antakya'da kentsel dönüşüm son aşamada!

Antakya Belediyesi’nce Emek ve Aksaray Mahallesi’ne yönelik yapılan Kentsel Dönüşüm hizmeti kapsamında Bilgilendirme Ofisi’ne ziyarette bulunan Başkan Kimyeci şu görüşlere yer verdi;

İsmail Fedakar: Kentsel dönüşüm milli davamız!

Kent Maraş Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Fedakar: “Ülkemiz için yolu, altyapısı, yeşil alanı ve sosyal imkanları ile planlı, sağlıklı ve sürdürülebilir şehirler ancak kentsel dönüşümle sağlanabilir” dedi.

İsmail Hakkı Edebali, İspanya'da kentsel dönüşümü anlattı!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, İspanya’da 11.’si gerçekleştirilen Uluslararası Kentsel Dönüşüm ve Sürdürülebilirlik Konferansı’nda Yıldırım’daki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Hatay Antakya'da kentsel dönüşüm son aşamada!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, ilçede kentsel dönüşüm projesinin kapsadığı 1390 yapının bulunduğunu söyleyerek dönüşüm çalışmaların son aşamaya geldiğini belirtti..

Hatay kentsel dönüşümle modernleşecek!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, dün Büyük Antakya Oteli'nde gerçekleştirdiği aylık bilgilendirme ve istişare toplantısında, kentsel dönüşümün önemine bir kez daha dikkat çekti.

İsmail Kimyeci, Antakya Emek ve Aksaray'daki dönüşümü anlattı!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, şehrin makus talihini değiştirecek olan, Emek ve Aksaray Mahallelerinde 35 hektarlık bir alan üzerinde uygulanacak Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında bilgilendirme ziyaretlerine devam ediyor.

ismail kimyeci kentsel dönüşüm açıklaması Haberi

ismail kimyeci kentsel dönüşüm açıklaması

Antakya Belediyesi'nin düzenlediği aylık basın bilgilendirme toplantısı dün Büyük Antakya Oteli'nde yapıldı. 


Toplantıya Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen, Antakya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Abdullahoğlu, RATED Başkanı ve Mazman Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Mazmanoğlu, Ak Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç ve çok sayıda basın mensubu katıldı. 


ATIÇ: HATAY'A HİZMETE HAZIRIZ 


Toplantıda Ak Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç selamlama konuşması yaptı. Atıç, "7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde Hatay'da ciddi bir seçim dönemi geçirdik. Ancak tüm zorluklara rağmen Hatay'da son derece huzurlu bir kampanya dönemi oldu. En sevindirici olan da barış ikliminin zarar görmemiş olmasıydı. Ak Parti Türkiye'de olduğu gibi Hatay'da da haklı bir zafer kazandı. Bu zafer aynı zamanda bize ağır bir yük te...