29 / 04 / 2024

İsmail Koçali kimdir

İsmail Koçali kimdir

Konfeksiyon işçisi olarak adım attığı iş yaşamında bin 200 kişiyi istihdam eden bir şirkete dönüşen Aster'in sahibi İsmail Koçali, War The Robe markasıyla Londra'da mağaza açtı

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu  ne iş yapmaktadır?

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu'un eğitim durumu nedir? İsmail Kemaloğlu kariyeri ve eğitim durumu nedir? İsmail Kemaloğlu'un kim olduğu ve İsmail Kemaloğlu'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

İsmail Cenk Çinem Kimdir? İsmail Cenk Çinem eğitim ve kariyeri nedir?

İsmail Cenk Çinem kimdir? İsmail Cenk Çinem'in eğitim durumu nedir? İsmail Cenk Çinem kariyeri ve eğitim durumu nedir? İsmail Cenk Çinem'in kim olduğu ve İsmail Cenk Çinem'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Mehmet Koçer nereden mezun oldu? ASCE GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor?

Mehmet Koçer kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlere çalışıyor? ASCE GYO’da ne iş yapıyor? İşte Mehmet Koçer ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Yılmaz Gökoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Yılmaz Gökoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Ali Murathan Dikel kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Reysaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ali Murathan Dikel kimdir? Kaç yaşında? Ali Murathan Dikel daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Murathan Dikel'in eğitim hayatı nasıldı?

Koçali Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçali Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Koçali tarafından kuruldu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya nereden mezundur? Ali Yerlikaya kimdir?

Yeni İçişleri Bakanı açıklandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya oldu. Peki Ali Yerlikaya kimdir? İşte detaylar!

Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Kaç yaşında? Emir Ali Bilaloğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Emir Ali Bilaloğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Mk Altyapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mk Altyapı İnşaat Anonim Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Koçali tarafından kuruldu.

Ali Murat Dizdar kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ali Murat Dizdar kimdir? Kaç yaşında? Ali Murat Dizdar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Murat Dizdar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Aazar Ali Khwaja kimdir? Önceki görevleri neler?

Bankacılık ve finans sektöründe 25 yılı aşkın deneyime sahip Aazar Ali Khwaja'nın kariyeri, uluslararası bankacılık alanında öncü kuruluşlarda geçti. Aazar Ali Khwaja kimdir? Önceki Görevleri Neler?

Mehmet Ali Deniz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Deniz kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Ali Deniz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Ali Deniz'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Ali Deniz'in hayatına dair merak edilenler.

Ali Ülker Kimdir?

Ali Ülker kimdir? Ali Ülker’in mesleği nedir? Ali Ülker hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İsmail Koçali kimdir Haberi

İsmail Koçali kimdir

İsmail Koçali, 17 yaşında konfeksiyon işçisi olarak adım attığı tekstil sektöründe tepe noktaya çıkmayı başaran bir işadamı oldu. 27 yıl önce, 12 makine ve 6 çalışanla küçük bir atölyede başlayan patronluk yolculuğunda bin 200 çalışan ve 3 fabrikaya ulaşan işadamının son hamlesi hayli ses getirdi. 27 yıllık birikimini kullanarak War The Robe markasını yaratan işadamı, ilk mağazasını ise dünya moda merkezi Londra'da açtı. Burada ünlü markalarla komşu olan Koçali, bir sonraki adımı Dubai, Zürih ve Şangay gibi merkezlerde atmak için çalışmalarına devam ediyor. İsmail Koçali ile marka serüvenini ve beklentilerini konuştuk... 


 Marka yolculuğu ne zaman başladı? 

En başından beri böyle bir hayalimiz vardı. Yıllardır kurumsal müşterilerle çalışıyoruz. Biz onlardan onlar bizden çok şey öğrendi. Bunun vaktinin geldiğini görünce de çalışmaya başladık. 


 İlk...