15 / 05 / 2024

İsmail Sinan Günel

İsmail Sinan Günel

Penta Emlak Yatırımları Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Zafer Demir, Özge Değer Aslan, İsmail Sinan Günel ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Pendik, Çınardere Mahallesi, Akan Sokak'ta kuruldu.

Kuşadası'nda 1.5 milyon metrekarelik alan imara açıldı! 

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası’nda 1.5 milyon metrekarelik alanın TOKİ tarafından imara açıldığını dile getirdi. İşte Günel'in o açıklamaları...

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

Günel Dekorasyon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Günel Dekorasyon Yapı Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Temur tarafından kuruldu.

Yellowstone Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yellowstone Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hilmi Sinan Güreli tarafından kuruldu.

İnedje Sağlam Yapı Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnedje Sağlam Yapı Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Görkem Gökçe ve Ali Paslı ortaklığında kuruldu.

ODTÜ deprem bölgesi için ön inceleme raporunu paylaştı: Tünel kalıp sistemli binalar güven verdi!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Deprem Mühendisliği Araştırma Merkezi, 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerine ilişkin ön değerlendirme raporunu paylaştı. Raporda, tünel kalıp sistemli binaların, diğerlerine oranla çok daha iyi bir performans gösterdiği vurgulandı. İşte ayrıntılar...

Tsgarch Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tsgarch Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Ali Gümrükçüoğlu ve Tevfik Sinan Gümrükçüoğlu ortaklığında kuruldu.

Tsgarch Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tsgarch Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Ali Gümrükçüoğlu ve Tevfik Sinan Gümrükçüoğlu ortaklığında kuruldu.

Super Space Mimarlık Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Super Space Mimarlık Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi Beşiktaş'ta Nurhayat Öz ve Sinan Günay ortaklığında kuruldu.

Sinan Türkkan'dan 'Depreme karşı güçlendirmenin önündeki engeller kaldırılsın' önerisi!

Deprem Güçlendirme Derneği (DEGÜDER) Başkanı Sinan Türkkan, Türkiye genelinde muhtemel şiddetli bir depremde milyonlarca konutun hasar görmesinin beklendiğini dile getirerek önemli açıklamalar yaptı. İşte Sinan Türkkan'ın o açıklamaları...

Mmk Global İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Orman Ürünleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Mmk Global İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Orman Ürünleri İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hüseyin Çağlar Günel tarafından kuruldu.

Jeep'te görülmemiş kampanya! Yarısını şimdi yarısını seneye ödeyin! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Jeep Renegade modelini satın alan herkes; yarısını şimdi, yarısını seneye ödeme fırsatından yararlanabilir. Bu fırsat kaçmaz! Peki Jeep Renegade modelinin günel fiyat listesi nasıl? Kampanyanın detayları ve fiyat listesi haberimizde yer alıyor...

Zemoks Yapı Endüstriyel Zemin Kaplamaları Ve İzolasyon İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Zemoks Yapı Endüstriyel Zemin Kaplamaları Ve İzolasyon İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Güner tarafından kuruldu.

İsmail Sinan Günel Haberi

İsmail Sinan Günel

Penta Emlak Yatırımları Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Zafer Demir, Özge Değer Aslan, İsmail Sinan Günel ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Pendik, Çınardere Mahallesi, Akan Sokak'ta kuruldu. 


Penta Emlak Yatırımları Otomotiv Ticaret Limited Şirketi iş konusu; EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ   Hertürlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken,ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. OTOMOTİV SEKTÖRÜ   1.Her...