07 / 05 / 2024

İsmail Yeğit

İsmail Yeğit

Ak Leyal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Karakaş, İsmail Yeğit, Özcan Kanat ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi'nde kuruldu.

Haydarpaşa Geçit Köprüsü 1940'ta 900 bin TL'ye mal olmuş!

1940 yılındaki Haydarpaşa tren yolu üzerindeki geçit köprüsü 900 bin TL'ye mal olmuş. Köprünün üzerinden otomobiller ve tramvay geçidi için çalışmalar yapılmış.

Edesay Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Edesay Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Yeşilnacar tarafından kuruldu.

A101’de karton kapak defter 7,90 TL’ye, beslenmeli ilkokul çantası 199 TL’ye, düdüklü tencere seti 799 TL’ye düştü!

Okulların açılmasına sayılı günler kala A101’e kırtasiye ürünleri dahil her çeşit ürün geldi. Bu kapsamda, karton kapak defter 7,90 TL’ye, beslenmeli ilkokul çantası 199 TL’ye, düdüklü tencere seti 799 TL’ye düştü. İşte 31 Ağustos Perşembe A101 fiyat listesi...

Yiğit Bulut'tan ilginç çıkış: Malınızı ucuza kaptırmayın

Avrupa Birliği'nden 1 milyon kişini kışı geçirmek için Türkiye'ye geleceğini iddia eden Yiğit Bulut'tan ilginç bir paylaşım geldi.

Bayer-Yiğit Grup ortaklığı Üsküdar projesi geliyor! Yeni proje!

Bayer-Yiğit Ortak Girişimi Adi Ortaklığı, Üsküdar projesi için düğmeye bastı. Proje 98 milyon 801 bin 770 TL'ye mal olacak.

Muhsin Danışman, Yeşil GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Yeşil GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan İsmail Suna'nın görevinden ayrılması sebebiyle yerine, Muhsin Danışman'ın Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Erzurum Palandöken'de 45 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu ve arsası!

Erzurum Enerji Üretim Dağıtım Doğalgaz Petrol Metal Taş. San.Tic.A.Ş., Erzurum ili, Palandöken ilçesi, Şehit İsmail Aksu Mahallesi, 1421 ada 6 parselde yer alan akaryakıt istasyonu ve arsasını 45 milyon TL'ye satıyor...

Ankara Sincan'da 14.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Ankara Batı İcra Dairesi, Ankara ili, Sincan ilçesi, Yeni Cimşit Mahalle/Köy, 415 ada 30 parselde yer alan gayrimenkulü 14 milyon 630 bin 125 TL'ye satıyor...

Yiğit Marcus Aral sevgilisi Şevval Şahin'e köşk kiraladı!

Yiğit Marcus Aral, sevgilisi Şevval Şahin’in çok beğendiği Rumeli Hisarı’nda tarihi bir köşkü ayda 120 bin TL'ye kiraladı.

Yeşilköy ve Arnavutköy'deki salgın hastaneleri açıldı!

İstanbul'da hayata geçirilen Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle açıldı. Restorasyonu tamamlanan Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi de bugün itibariyle hizmete girdi.

Yeşilköy ve Arnavutköy'deki salgın hastaneleri bugün açılıyor!

Salgın ve afetlerde kullanmak üzere inşa edilen Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi ile restorasyonu tamamlanan Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi bugün hizmete açılacak.

Yeşilköy ve Arnavutköy'deki salgın hastaneleri yarın açılacak!

İstanbul'da yapımı tamamlanan Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi ve Hadımköy Doktor İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı. Yarın açılması planlanan hastanenin son durumu havadan görüntülendi.

Ankara'da 19 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Ankara Batı İcra Dairesi,  Ankara il, Sincan ilçe, Yeni Cimşit mahallesi, 3016 ada, 7 parselde yer alan arsa 19 milyon 080 bin 608 TL'ye icradan satılıyor...

İsmail Yeğit Haberi

İsmail Yeğit

Ak Leyal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Karakaş, İsmail Yeğit, Özcan Kanat ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi'nde kuruldu. 


Ak Leyal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...