04 / 07 / 2024

İSMEP projesi s

İSMEP projesi s

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi, 28 okulu daha yıkıp yeniden yapıyor. Okullar tamamlandığında 33 bin 72 öğrenci güvenli bir şekilde eğitim alma imkânına kavuşacak.

TOKİ Tuzla 100 bin konut projesinde hak sahibi olanlar dikkat! Tuzla TOKİ sözleşmeleri için son tarih ne zaman? 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Tuzla projesinin sözleşme tarihi açıklandı. Peki TOKİ Tuzla projesinin sözleşmeleri ne zaman imzalanacak? TOKİ Tuzla projesi sözleşmeleri için son tarih ne zaman?

Kentsel dönüşüm uzmanından korkutan açıklama: Yerinde dönüşüm projesi sıkıntı oluşturabilir! 

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Av. Osman Avcıl, yerinde kentsel dönüşüm projesinin Elazığ için sıkıntılara neden olabileceğini söyledi.

Karmar Sakura'da yüzde 50'sini peşin kalanını, 24 ay 0 faizle ödeme fırsatı! 

Karmar Sakura projesi sınırlı süre için yüzde 50'sini peşin kalanını, 24 ay 0 faizle ödeme imkanı sunuluyor. Peki Karmar Sakura'da konut fiyatları ne kadar? Teslimler ne zaman? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Bayrampaşa'da yüksek riskli binaların dönüşümü için start verildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Sınırları içerisinde kalan Bayrampaşa İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi'ndeki 9 binanın yıkımı için start verdi.

Mimarlar Odası Kanal İstanbul projesi için yeni dava hazırlığında! 

Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şube Başkanı Esin Köymen, Kanal İstanbul projesi sınırları içinde yer alan Başakşehir’deki 12.5 milyon metrekarelik askeri alanın yapılaşmaya açılması için dava hazırlığında olduklarını söyledi. 

TOKİ Aydın projesi için büyük müjde geldi! O ilçeye tam 390 yeni ve ucuz konut geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın projesi için start verdi. TOKİ'nin merakla beklenen Aydın projesi Söke ilçesinde inşa edilecek. Projede 390 adet konut ve 8 adet dükkan yer alacak.

Beyoğlu Fetihtepe Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde yeni süreç!

Bir süredir şehir yenileme projesi süren Beyoğlu Fetihtepe Mahallesi 3550. adada beklenen süreç için düğmeye basıldı ve önceden tebliğ edilen hukuki sürede evlerini tahliye etmeyen hak sahiplerinin binalarında elektrik, su ve doğalgaz erişimi kesildi. 

Kanal İstanbul projesi Süveyş Kanalı kadar gelir getirir mi?

Mega kent İstanbul'a yeni bir su yolu açılmasını öngören çılgın proje Kanal İstanbul, Süveyş Kanalı kadar gelir getirir mi?

Verilerle Kanal İstanbul!

Son dönemde Kanal İstanbul projesi sık sık gündeme geliyor. Peki Kanal İstanbul projesine ilişkin güncel veriler neler? Projeyle ilgili hangi konular tartışılıyor? İşte detaylar...

Vakıf GYO Iconova projesi için 154.6 milyon TL'lik tazminat ödedi!

Vakıf GYO'nun Iconova Projesi sözleşmesi sona erdi. Sözleşme kapsamında anapara, faiz ve kar payı dahil 154 milyon 650 bin TL tutarlık alacağı defaten ödenmiş ve söz konusu ödeme 27 Ağustos 2020 tarihinde şirketin hesaplarına geçti.

Başakşehir Şehir Hastanesi inşaatında sona gelindi!

Rönesans Sağlık Yatırım ve Sojitz tarafından projesi sürdürülen ve tamamlandığında dünyanın en büyük sağlık kampüslerinden birine dönüşecek Başakşehir Şehir Hastanesi lansman toplantısı 5 Temmuz'da...

Hilltown Karşıyaka 18 Ekim'de kapılarını açıyor!

Rönesans Gayrimenkul tarafından İzmir’de projesi sürdürülen Hilltown Karşıyaka İzmir'in yeni cazibe merkezi olmayı hedefliyor. 18 Ekim’de kapılarını açmaya hazırlanan Hilltown Karşıyaka, ulusal ve uluslararası prestijli markalara ev sahipliği ev sahipliği yapacak.

TOKİ Kuzey Ankara projesinde metruk yapılar için yıkım kararı!

Ankara Büyükşehir Belediye Özel Projeler ve Dönüşüm Dairesi Başkanlığı tarafından Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi sınırları içinde kalan metruk yapılar için yıkım kararı Resmi Gazete'de yayınlandı. 

İSMEP projesi s Haberi

İSMEP projesi s

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi, 28 okulu daha yıkıp yeniden yapıyor. Okullar tamamlandığında 33 bin 72 öğrenci güvenli bir şekilde eğitim alma imkânına kavuşacak.


Olası depreme karşı İstanbul’daki okulların yeniden yapımını gerçekleştiren İstanbul Valiliği Proje Koordinasyon Birimi (İPKB), İSMEP projesi kapsamında, 3’ü engelli okulu olmak üzere 28 okulu daha yıkıp yeniden yapıyor. Yeniden yapımı için ihaleye çıkılan okulların yaklaşık olarak 200 milyon TL’ye mal olması bekleniyor. Okullar tamamlandığında 926 derslikte 33 bin 72 öğrenci güvenli bir şekilde eğitim alma imkânına kavuşacak.


ENGELLİLER UNUTULMADI

İPKB, engellilere yönelik zihinsel, işitme ve serebral palsili (beyin felçli) çocuklara eğitim veren Ataşehir Yunus Emre Engelli Çocuklar Okulu, Bağcılar Sancaktepe Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi ve Beyoğlu Halıcıoğlu İşitme Engelliler İlköğretim Okulu’nu da İSMEP kapsamına...