08 / 05 / 2024

ismet aktekin

ismet aktekin

İstanbul’ da yaşayan Nevşehirli hayırsever iş adamı İsmet Aktekin, Nevşehir’ in Kozaklı ilçesinde kız öğrenci yurdu yaptırdı, Nar beldesinde bulunan bir ortaokulu ise restore ettirdi...

1933 yılında Heybeliada'da İsmet Paşa yolu 21 bin liraya yapılmış!

1933 yılında İstanbul'da bazı yollar yapılmış. Bunlardan biri de Heybeliada İsmet Paşa yolu. Söz konusu yol 21 bin liraya mal olmuş.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Kentsel dönüşümde Ümraniye pik seviyede!

KİPTAŞ’ın eski Genel Müdürü, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye’de bulunan 56 bin binadan sadece 148’nin riskli olduğunu belirterek, kentsel dönüşümde Ümraniye'nin pik seviyede olduğunu açıkladı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

İsmet Kaya Erdem kimdir?

Fibabanka A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Kaya  kimdir? İsmet Kaya daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İsmet Kaya'nın biyografisi...

Akteki İnşaat Malzemeleri Ve Nakliyat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akteki İnşaat Malzemeleri Ve Nakliyat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Aktekin tarafından kuruldu.

Aktekin Hafriyat Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Aktekin Hafriyat Ve Nakliyat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 30 bin TL sermaye bedeli ile Suat Aktekin tarafından kuruldu.

İsmet Karaca'dan Bursa'da termal alanına ev ve dükkan inşa edilmesine tepki!

Bursa'nın Sıcaksu bölgesinde termal sağlık turizmine hizmet verilmesi için kamulaştırılan alanda 690 adet konut ve 92 dükkan inşa edilecek. CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, konuya ilişkin tepkisini dile getirdi.

İsmet Yatçılık Turizm Danışmanlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

İsmet Yatçılık Turizm Danışmanlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Anıl Adıbelli tarafından kuruldu.

İsmet İnönü Parkı'nı korumaya alan imar değişikliği onaylandı!

İsmet İnönü Parkı’nı sonsuza kadar korumaya alan imar planı değişikliği İBB Meclisi’nde oy birliğiyle onaylandı...

İsmet Karaca: Bursa Şehir Hastanesi açılsın diye mi 3 hastane kapatıldı?

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, Bursa Devlet Hastanesi, Prof. Dr. Türkan Akyol Göğüs Hastalıkları Hastanesi ve Zübeyde Hanım Doğumevi’nin kapatılarak Bursa Şehir Hastanesi’ne taşındığını belirtti ve Bursa Şehir Hastanesi açılsın diye mi 3 hastane kapatıldı dedi...

İsmet Yıldırım, Ümraniye Belediye Başkanı oldu!

Ümraniye'de belediye başkanlığını, kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı İsmet Yıldırım kazandı. İsmet Yıldırım, 1999 yılından bu yana KİPTAŞ Genel Müdürlüğü görevini yürütüyor...

İsmet Yıldırım: İstanbul’un merkezi Ümraniye olacak!

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, "Ümraniyeliler’le her zaman istişare edeceğiz, önce onları dinleyeceğiz" dedi...

İzeltaş'ın acı günü! İsmet Yorgancılar vefat etti!

İzeltaş'ın Onursal Başkanı ve Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Yorgancılar 92 yaşında vefat etti.

ismet aktekin Haberi

ismet aktekin


İstanbul’da yaşayan Nevşehirli hayırsever iş adamı İsmet Aktekin, Nevşehir’in Kozaklı ilçesinde kız öğrenci yurdu yaptırdı, Nar beldesinde bulunan bir ortaokulu ise restore ettirdi. Kozaklı’da yaptırdığı 110 öğrenci kapasiteli yurt binasına anne ve babasının ismi olan Hanife-Tevfik Aktekin, restorasyonunu üstlendiği ortaokula ise ağabeyi Fikret Aktekin’in ismini verdi. Her iki eğitim kurumu da düzenlenen törenlerle hizmete açıldı.


Merkez ilçeye bağlı Nar beldesindeki Fikret Aktekin Ortaokulu hizmete açılış törenine Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Garnizon Komutanı Jan. Kıdemli Albay Dursun Ertuğrul, İl Emniyet Müdürü Mehmet Yüksel, hayırsever İsmet Aktekin, Doğan Gazetecilik Yönetim Kurulu Üyesi Tijen Mergen, Doğan Gazetecilik Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Hande Sabuncuoğlu, Doğan Gazetecilik Baba Beni Okula Gönder (BBOG) Projesi Müdürü Nilgün Yorgancılar Erekli, BBOG Proje Danışmanı Nurdan Şahin, daire müdürleri,...