28 / 04 / 2024

İsmet Yıldırım, Ümraniye Belediye Başkanı oldu!

İsmet Yıldırım, Ümraniye Belediye Başkanı oldu!

Ümraniye'de belediye başkanlığını, kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı İsmet Yıldırım kazandı. İsmet Yıldırım, 1999 yılından bu yana KİPTAŞ Genel Müdürlüğü görevini yürütüyor...



Ümraniye Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı İsmet Yıldırım kazandı. 

Anadolu Ajansı muhabirine açıklama yapan Yıldırım, Ümraniye halkına teşekkür ederek, "Kesin sonuçlar açıklandıktan sonra Ümraniye Belediyesi'ni vatandaşlarımızla beraber yöneteceğiz. Gönül belediyeciliği sloganının sahada faydasını önemli ölçüde gördük." dedi. 

Ümraniye'de Cumhur ittifakı ile verimli çalıştıklarını anlatan Yıldırım, "Sabahın erken saatlerinden gece yarılarına kadar çalıştık. Gönül belediyeciliğini ön planda tutmaya devam edeceğiz. Hem hizmete devam edeceğiz hem de vatandaşlarımızın gönüllerine girmeyi sürdüreceğiz." şeklinde konuştu. 

İsmet Yıldırım kimdir?

İsmet Yıldırım 1960 yılında Ümraniye'de dünyaya geldi. Aslen Bayburt kütüğüne kayıtlı olan ancak aslen Rizeli olan İsmet Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden 1982 yılında mezun oldu. Aile şirketinde müteahhitlik ve danışmanlık hizmetleri veren Yıldırım, İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyeliği ve İnşaat Müteahhitleri Komitesi Başkanlığı’nın yanı sıra bir çok vakıf ve dernekte yöneticilik yaptı. 

1999 yılından bu yana KİPTAŞ Genel Müdürlüğü görevini yürüten Yıldırım, evli ve 2 çocuk babasıdır.

İsmet Yıldırım kimdir?


Geri Dön