06 / 05 / 2024

İsmet Demirkol

İsmet Demirkol

Son zamanlarda küresel piyasalarda yaşanan gelişmeler ile yurt içindeki olumlu havadan etkilenen TL, dolar karşısında bu yılın en güçlü seviyesinde seyrediyor.

Kuşadası Kısmet Otel 97 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Kuşadası İcra Dairesi, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Türkmen Mahallesi'nde yer alan Kısmet Otel'i 97 milyon TL'ye icradan satıyor...

Kısmet Internatıonal Tradıng Group Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Kısmet Internatıonal Tradıng Group Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Meltem Görür ve  Cem Üzel Yalçın tarafından kuruldu.

Kısmet Group Turkey Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kısmet Group Turkey Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meltem Görür tarafından kuruldu.

Demirkol İş Makinaları İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Lojistik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Demirkol İş Makinaları İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Lojistik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Güven tarafından kuruldu.

Demirkol İş Makinaları İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirkol İş Makinaları İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 500 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Güven tarafından kuruldu.

Demirkol Group İnşaat Oto Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirkol Group İnşaat Oto Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Demirkol tarafından kuruldu.

TMSF Kısmet Kiremit'in 3 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Kısmet Kiremit Toprak Sanayi İnşaat Gıda ve Tarım Ürünleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne ait 3 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 11 bin 500 TL ile 1 milyon 900 bin TL arasında değişiyor.

Dev şirketler parasını AVM ve inşaata yatırdı!

Ekonomist Dr. İsmet Demirkol, ''Türkiye’ye 400 milyar dolar civarında para geldi. Bu paranın büyük bir kısmı borsaya diğer taraftan da gayrimenkul ve AVM’lere gitti. Türkiye’de çoğu şirket 2008 2019 yılları arası ağırlıklı olarak parasını AVM ve inşaata yatırdı'' dedi.

Demirkol Taahhüt İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirkol Taahhüt İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Cem Timur Demirkol tarafından kuruldu.

Kısmet Mozaik İnşaat Demir Kauçuk Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kısmet Mozaik İnşaat Demir Kauçuk Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Güler tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Şubat'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Sırma Sokak'ta kuruldu.

Demirkol Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirkol Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fikret Demirkol tarafından 150 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Kocasinan Caddesi'nde kuruldu.

Demirkol Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirkol Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile, 6 Şubat 2015 'te Bağcılar'da, Cem Timur Demirkol Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Fevzi Demirkol: Hedefimiz, Göbeklitepe'yi tüm dünyaya tanıtmak!

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Urfa Medeniyet ve Turizm Araştırma Merkezi'nin düzenlediği toplantıda yaptığı konuşmada, turizmin önemine vurgu yaptı. Demirkol, "Amacımız Göbeklitepe'yi, tüm dünyaya tanıtmak." dedi.

İsmet Demirkol Haberi

İsmet Demirkol

Küresel piyasalarda son zamanlarda yaşanan gelişmeler ile yurt içindeki olumlu havadan etkilenen Türk lirası (TL), dolar karşısında bu yılın en güçlü seviyesinde bulunuyor.


TL, ABD Başkanı Donald Trump'a yönelik risklerin artması, yurt içinde ekonomi yönetiminin yatırımcıya verdiği güven ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) uyguladığı sıkı para politikasının etkisiyle değer kazanmaya devam ediyor.


Bu yılın başında 3,9422 ile tüm zamanların en yüksek seviyesini gören dolar/TL, yurt içi ve yurt dışında yaşanan gelişmelerle düşüş trendine girdi. Dolar/TL, haftanın son kapanışında bu yılın en düşük seviyesi olan 3,4346 seviyesine indi. 


Uzmanlar, özellikle Trump'a yönelik riskler sonucu küresel piyasalarda dolara olan talebin gittikçe azaldığını, bu durumun ise gelişmekte olan ülke para birimlerine olumlu yansıdığını ifade etti. 


-"173 seviyelerine gerileyen Türkiye CDS'leri sermaye girişlerine katkı sağlıyor"

Bahçeşehir Üniversitesi...