02 / 05 / 2024

ismet yıldırım mal varlığı

ismet yıldırım mal varlığı

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım hakkında yapılan asılsız haberler hakkında konuştu. Yıldırım : "Bu haberler kasıtlı yapılıyor. Onlarla mahkemede hesaplaşacağım." dedi..

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Kentsel dönüşümde Ümraniye pik seviyede!

KİPTAŞ’ın eski Genel Müdürü, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye’de bulunan 56 bin binadan sadece 148’nin riskli olduğunu belirterek, kentsel dönüşümde Ümraniye'nin pik seviyede olduğunu açıkladı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı Sistem Bağlantısı geliyor!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı Sistem Bağlantısı için düğmeye basıldı. Proje 290 milyon 350 bin TL'ye mal olacak.

Binali Yıldırım İlkokulu 21 milyon liraya inşa edildi!

Binali Yıldırım İlkokulu ile ilgili konuşan Binali Yıldırım, "Arsayı devlet tahsis etti. Üzerinde gördüğünüz binayı her şeyiyle çocuklarım yaptırdı. 10 bin 500 metrekare alana kurulu 24 derslikli okulumuz 21 milyon liraya mal oldu" dedi...

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı sistem hattı için düğmeye basıldı!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı sistem hattı için düğmeye basıldı. Proje 1 milyar 268 milyon 691 bin 875 TL'ye mal olacak.

İsmet Yıldırım, Ümraniye Belediye Başkanı oldu!

Ümraniye'de belediye başkanlığını, kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı İsmet Yıldırım kazandı. İsmet Yıldırım, 1999 yılından bu yana KİPTAŞ Genel Müdürlüğü görevini yürütüyor...

İsmet Yıldırım: İstanbul’un merkezi Ümraniye olacak!

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, "Ümraniyeliler’le her zaman istişare edeceğiz, önce onları dinleyeceğiz" dedi...

İsmet Yıldırım, Ümraniye’ye başkan olmak üzere yola çıktı!

20 yıllık KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım görevinden sonra, Ümraniye’ye başkan olmak üzere yola çıktı...

Ergün Turan ile İsmet Yıldırım belediye başkanlığı için yarışacak!

Gayrimenkul sektörüne emeği geçen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, AK Parti’nin adayları olarak 31 Mart yerel seçimlerinde rakipleriyle yarışacak. 

İsmet Yıldırım, AKP Ümraniye Belediye Başkan Adayı oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KİPTAŞ Genel Müdür'ü İsmet Yıldırım'ı Ümraniye Belediye Başkan Adayı olarak gösterdiğini açıkladı.

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım AKP Ümraniye Belediye Başkan adayı mı?

AK Parti 2019 Mahalli İdareler Seçimi İstanbul adaylarını henüz açıklamadı. Ancak kulislerde KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım'ın AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı olacağı konuşuluyor...

Binali Yıldırım: Depreme hazır olmak için çok sıkı çalışmalıyız!

Başbakan Binali Yıldırım "Deprem öldürmüyor da depreme hazırlıksız olmak öldürüyor. Depreme hazır olmak için de çok ama çok sıkı çalışmamız lazım." dedi.

Yıldırım'a Afet Acil Yönetim Kriz Merkezi inşa ediliyor!

Yıldırım Belediyesi afet yönetim planını hazırlayarak yaşanması muhtemel felaketlerde can ve mal kayıplarını en aza indirmek için kente afet merkezi inşa ediyor.

ismet yıldırım mal varlığı Haberi

ismet yıldırım mal varlığı

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, kendisi ve bazı çalışanlarıyla ilgili yapılan haberlerin asılsız olduğunu söyledi. Kendisi hakkında haber yapılırken en ufak bir telefon açma nezaketinde dahi bulunulmadığını söyleyen Yıldırım, “Bu haberleri kasıtlı yapıyorlar. Onlarla mahkemede hesaplaşacağım” diye konuştu.  Hakkında karalama kampanyası başlatıldığını söyleyen KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, suskunluğunu AKŞAM için bozdu. Yıldırım şöyle konuştu: 


1999 YILINDAN ÖNCE ALDIM 


“Benim elimdeki her şeyin belgesi var. 1982 yılında inşaat mühendisi oldum. Mezuniyet sonrası çalışmaya başladım. Babam da müteahhit olarak işler yapıyordu. Yani KİPTAŞ öncesi yoğun bir şekilde çalıştım. Bu yoğunluk 1999 yılına kadar devam etti. O gazetede yayımlanan meskenleri aldım. Bunların hepsini KİPTAŞ’a gelmeden edindim. Hepsinin de belgesi var.” 


VİLLADA 20 YILDIR OTURUYORUM 


“Şu anda Çengelköy’de 1994 yılında iskânını alıp oturmaya başladığım villayı 1999...