04 / 05 / 2024

İsmetiye Deresi çalışmaları

İsmetiye Deresi çalışmaları

Bursa’nın her köşesinde ulaşım yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Büyükşehir Belediyesi, dere ıslah çalışmaları tamamlanan İsmetiye Deresi üzerine 3 ayrı köprü yapıyor.

Konak Tramvayı Gazi Bulvarı çalışmaları 18 Eylül'de tamamlanacak!

Konak Tramvayı'nın imalat çalışmaları kapsamında bir kritik eşik daha aşılıyor. Şehitler Caddesi güzergahında yer alan Meles deresi üzerindeki karayolu köprüsünün inşaatı tamamlanıyor.

Bursa Hacivat Deresi ıslahında 2. etap çalışmaları başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentte çevre yatırımlarına büyük önem veren Büyükşehir Belediyesi’nin, Yıldırım İlçesi’ndeki Hacivat Deresi’nin Ankara Yolu ile Kaplıkaya arasındaki 2. etap çalışmalarının başladığını söyledi...

Artvin Kapisre Deresi'nde ıslah çalışmaları başlatıldı!

Geçtiğimiz günlerde aşırı yağışlar sonucu ilçemizde yaşanan sel felaketinin izleri silinmeye devam ediyor. Yaşanan afetin ardından Devlet Su İşleri 26. Bölge Müdürlüğü tarafından Kapisre Deresi’nde ıslah çalışmaları başlatıldı.

Gölcük Hisar Deresi’nde yan yol çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük ilçesinde yer alan Hisar (Asar) Deresi’nde yan ve bağlantı yolları ile dere ıslahı çalışmaları yapacak.

Gölcük Asar Deresi Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Gölcük Asar Deresi Kavşağı’nda uygulama çalışmalarına başladı.Proje Hisar deresinin D-130 Karayolu’ndan körfezdeki buluşma noktasına kadar yapılacak yan bağlantı yollarını ve dere ıslahını kapsıyor.

Seydişehir Akçay Deresi'nde ıslah çalışmalarında son durum!

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal Akçay Deresi'nin ıslah çalışmalarını inceledi. Tutal, bölgede ikamet eden vatandaşların kışı huzurlu bir şekilde geçirebilmeleri için çalışmalara hız kazandırıldığını dile getirdi.

Bilecik'te Karasu Deresi ıslah çalışmaları denetlendi!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Karasu Deresi ıslah çalışmalarını yerinde inceleyerek, son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Serdivan'da yeni park çalışmaları sürüyor!

“Yeşil Serdivan” sloganıyla ilçe genelindeki meydan ve park çalışmalarına aralıksız devam eden Serdivan Belediyesi, Çark Deresi kenarındaki 6 bin m2lik alanda yeni projesini hayata geçiriyor

Gelevera Deresi ıslah çalışmaları başladı!

Gelevera Deresi Projesi’nde dere ıslah çalışmaları başladı. Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, 30 Mart seçimleri öncesi Gelevera Deresi ile ilgili verdikleri sözü hatırlatarak, "Göreve gelir gelmez sözümüzü tutarak fiili çalışmalara başladık” dedi.

Ayamama Deresi’ndeki ıslah çalışmaları 5 bin 400 metreyi aştı!

Yedi ilçeden geçerek Marmara Denizi’ne dökülen, son yıllarda taşkınlarla çevreye büyük zarar veren Ayamama Deresi’ndeki ıslah çalışmaları, 5 bin 400 metreyi aştı. İSKİ, dere güzergâhını düzelterek sel riskini bitirmeyi amaçlıyor

Elmalı Akçay Deresi Islah çalışmalarının yüzde 75'i tamamlandı!

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Elmalı Akçay Deresi Islah çalışmalarında yüzde 75'lik bölümün tamamlandığını söyledi.

Vedat Büyükersoy Muş'taki yol çalışmalarını inceledi!

Vali Vedat Büyükersoy, merkeze bağlı Muş Yazla Deresi'ndeki grup köy yollarında yürütülen yol çalışmaları inceledi.

İzmir Meles Deresi'nde betonlama çalışmaları başladı!

İZMİR’deki Meles Deresi’nin zemininin 13 bin metrekaresini geçen yıl betonlayan İZSU, kalan 17 bin metrekarelik bölümde de betonlama çalışmalarına başladı.

İsmetiye Deresi çalışmaları Haberi

İsmetiye Deresi çalışmaları


Bursa’nın her köşesinde ulaşım yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Büyükşehir Belediyesi, dere ıslah çalışmaları tamamlanan İsmetiye Deresi üzerine 3 ayrı köprü yapıyor. Eskiden 6 metre genişliğe sahip olan köprüler yeni haliyle 12 metre genişliğe çıkarken, 2,5 milyon TL’ye mal olan köprüler hem bölge trafiğine nefes aldırıyor hem de yaklaşık 450 fabrikanın bulunduğu DOSAB’a ulaşımda farklı alternatifler sunuyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Demirtaş ve İsmetiye’nin hızlı gelişen ve yoğun yapılaşmanın olduğu bir bölge olduğunu hatırlatarak, yeni köprülerle ulaşım sorunu yaşanmayacağını söyledi.


Bursa’nın daha ulaşılabilir bir kent olması hedefiyle raylı sistem, yol genişletme ve yeni açma, köprü ve kavşak düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, İsmetiye trafiğine nefes aldıracak köprü projelerini tamamlama aşamasına getirdi. Daha önce ıslah çalışmaları yapılan İsmetiye Deresi üzerinde...