19 / 05 / 2024

İsmetiye Deresi rekreasyon çalışmaları

İsmetiye Deresi rekreasyon çalışmaları

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinden geçen Gökdere, Hacivat Deresi ve Yunuseli Kanalı’nın ardından Demirtaş İsmetiye Mahallesi’nden geçen İsmetiye Deresi’nde de ıslah ve rekreasyon çalışmalarını başlattı.

Bursa Büyükşehir'den üç yeni köprü!

Bursa'da 14.2 milyon TL harcanarak yaptırılan İsmetiye Deresi ıslah çalışmaları ile dere üzerine kurulan 3 adet köprü hizmete açıldı.

Balıkesir'e 175 milyon liralık 31 tesis!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Balıkesir'de Çay Deresi Rekreasyon Alanı'nda düzenlenen 31 tesisin temel atma törenine katıldı.

Avlu Balıkesir Mayıs'ta açılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Çay Deresi Rekreasyon Alanı Projesi kapsamında yapımı tamamlanan ve mayıs ayında açılması planlanan ‘Avlu Balıkesir’in lansman ile proje tanıtımı yapıldı.

Balıkesir Çay Deresi Rekreasyon Projesi'nin ilk etabında geri sayım başladı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Edip Uğur'un '10'un Farkı 10'un Yıldızı' projelerinden biri olan Çay Deresi Rekreasyon Alanı ile kentin çehresinin değişmesi hedeflendi.

Balıkesir Çay Deresi Rekreasyon Projesi gün sayıyor!

Şehrin yeni yaşam alanı olan çok önemli bir proje olarak nitelendirildiği Çay Deresi Rekreasyon projesinin halkla buluşması için heyecanlandıklarını belirten Başkan Uğur, "Bu projeyle şehir rahat bir nefes alacak." dedi.

Panayır Deresi Bursa'ya prestij katacak!

Tramvay hattı ile İstanbul Caddesi’nin çehresini tamamen değiştirmeye hazırlanan Büyükşehir Belediyesi, Panayır Deresi ıslah ve rekreasyon projesiyle de Bursa’nın İstanbul girişine prestij katacak.

Balıkesir Toplu Konut'tan 110 milyonluk proje!

Çay Deresi Rekreasyon Alanı karşısında yer alan ve çoğu metruk yapılardan oluşan alanın kent yaşamına kazandırılması için Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut (BALTOK) A.Ş. tarafından hazırlanan proje hak sahiplerine tanıtıldı.

Balıkesir Çay Deresi Rekreasyon Alanı açıldı!

Balıkesir’i ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 543 milyon TL değerindeki tesislerin temel atma ve açılış programına katıldı.

Erzincan Geçit Deresi rekreasyon projesinde çalışmalar başladı!

Erzincan Belediyesi, yürütmeyi planladığı dev yeşil alan projeleri ile 3 yıl içerisinde kişi başına düşen yeşil alan miktarını 4 metrekare artırmayı hedefliyor.

Bursa İsmetiye Deresi'ne 3 yeni köprü!

Bursa’nın her köşesinde ulaşım yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Büyükşehir Belediyesi, dere ıslah çalışmaları tamamlanan İsmetiye Deresi üzerine 3 ayrı köprü yapıyor.

Balıkesir Çay Deresi Rekreasyon Alanı 29 Ekim'de açılacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Edip Uğur'un öncülüğünde hazırlanan "10'un farkı 10'un yıldızı" projelerinden biri olan Çay Deresi Rekreasyon Alanı'nın 29 Ekim'de açılması planlanıyor.

Erzincan Vasgirt Deresi’ne rekreasyon alanı kurulacak!

“DAP Bölgesinde Rekreasyon Alanlarının Geliştirilmesi” programı kapsamında, Kalkınma Bakanlığınca onaylanan ve Erzincan İli Kavakyolu Beldesi Belediyesi tarafından projelendirilen Vasgirt Deresi’ne rekreasyon alanı oluşturulmasını öngören proje için protokol imzalandı.

Osmaniye Karaçay Deresi'nde asma köprü tamamlandı!

Osmaniye Belediyesi'nin Karaçay Deresi Rekreasyon Alanı'nda yapımını tamamladığı asma köprü törenle açıldı. Köprü ile Karaçay'ın iki yakası üçüncü kez buluştu

İsmetiye Deresi rekreasyon çalışmaları Haberi

İsmetiye Deresi rekreasyon çalışmaları

 Bursa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinden geçen Gökdere, Hacivat Deresi ve Yunuseli Kanalı’nın ardından Demirtaş İsmetiye Mahallesi’nden geçen İsmetiye Deresi’nde de ıslah ve rekreasyon çalışmalarını başlattı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yaklaşık 4 kilometrelik dere ıslah çalışmasının yanında korkuluk imalatları ve yeşil alan düzenlemeleri ile İsmetiye Deresi’nin bölgeye prestij katacağını söyledi.


Büyükşehir sınırlarındaki 25 derede düzenli olarak ıslah çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinden geçen Gökdere, Hacivat ve Nilüfer Çaylarının kollarında ıslah çalışmasının yanında çevre düzenlemeleri ile dere kenarlarını yeni yaşam alanlarına dönüştürüyor. Özellikle yaşam alanlarının içinden geçen derelerdeki ıslah çalışmalarına büyük önem veren Büyükşehir Belediyesi, BUSKİ aracıyla yapılan çalışmalara İsmetiye Deresi’ni de ekledi. Çalışmalar kapsamında yaklaşık 4 kilometre uzunluğundaki derede ıslah çalışmaları yapılırken, aynı zamanda bugüne kadar dereye akan evsel...