04 / 05 / 2024

İsmetpaşa Stadı satıldı

İsmetpaşa Stadı satıldı

İzmit'e 33 bin kişilik modern stadyumun maliyeti karşılığında TOKİ'ye, TOKİ'nin de Emlak konut GYO'ya devrettiği İzmit İsmetpaşa Stadının arazisinin devri ile ilgili resmi protokol 20 Ağustos günü Ankara'da imzalandı.

Torunlar GYO'dan Denizbank'a iskontolu satış! Torun Tower, tam bu fiyata satıldı!

Türkiye'nin en büyük ofis binaları arasında yer alan ve mega kentin en değerli bölgesinde yükselen Torun Tower, 11.6 milyar TL+KDV bedelle Denizbank'a iskontolu şekilde satıldı. İşte detaylar...

İBB'ye ait Beşiktaş'taki arsa 665 milyon liraya KİPTAŞ'a satıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2 bin 882 metrekarelik, İSPARK açık otoparkının da aktif olarak hizmet verdiği Beşiktaş'ta yer alan arsa 665 milyon TL karşılığında KİPTAŞ A.Ş ve İstanbul İmar A.Ş'ye satıldı.

Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye satıldı! 

Geçtiğimiz günlerde 17.5 milyon dolara satışa çıkartılan Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye Papara’nın sahibi Ahmet Faruk Karslı’ya satıldı.

Piyalepaşa İstanbul Premium’da konutların yarısından fazlası satıldı!

Polat İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul Premium’un lansmanından bugüne kadar geçen sürede konutların yarısından fazlası satıldı.

İkinci elde en çok hangi araç satıldı, fiyatlar en fazla hangi ayda ne kadar arttı? Peş peşe açıklandı!

Geçtiğimiz seneyi oldukça hareketli geçiren ikinci el otomobil pazarında hem satış rakamları hem de fiyatlarla ilgili oldukça ilginç bilgiler geldi. Peki 2022 senesinde ikinci el pazarında ne kadar araba satıldı ve fiyatlar ne kadar arttı?

Tema İstanbul 2'de ilk etapta satışa çıkan konutların yarısı satıldı!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Ortak Girişimi ile inşa edilen Tema İstanbul 2'de ilk etapta satışa çıkan konutların yarısı satıldı...

Doğa Koleji yine satıldı! Dev kurum artık İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin!

Doğa Koleji, vakıf üniversitelerinden İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin de bünyesinde olduğu Can Eğitim Grubu’na satıldı.

İzmir Çiğli'deki iki hazine arazisi 106.5 milyon TL'ye satıldı!

İzmir Balatçık Mahallesi'nde hazineye ait olan iki arazi 106 milyon 500 bin TL'ye Ataseven İnşaat Sanay ive Ticaret A.Ş.'ye satıldı. Ege'de Sonsöz'de yer alan habere göre; Panaroma İzmir projesini yapan firma enerji ve RES yatırımlarıyla biliniyor.

Ankara'da Ağustos'ta 13 bin 642 konut satıldı!

Resmi olarak açıklanan TÜİK verilerine göre, Ağustos ayında başkent Ankara'da 13 bin 642 konut satıldı...

Halk GYO'nun Erzurum'daki arsaları 7.1 milyon TL'ye satıldı!

Halk GYO'nun Erzurum İli, Palandöken İlçesi 13511 ada; 1 ve 2 parsel ve 13512 ada; 1, 2, 3, 4 ve 6 parsel numaralı arsaları 7 milyon 100 bin TL'ye Er Konut İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Nakliye ve Madencilik Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ne satıldı. 

Devlet lojmanlarından 8 bin 339'u açık ihale yöntemiyle satıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafındasn satış talimatı verilen 11 bin 700 kamu konutundan 8 bin 339'u açık ihale yöntemiyle satıldı.

Cihangir'deki Sadık Paşa Konağı satışa çıkarıldı! 

Beyoğlu Cihangir'de bir dönem Japon konsolosluğuna ev sahipliği yapan Sadık Paşa Konağı satışa çıkarıldı. Konak için 40 milyon TL isteniyor.

Şeker Finansal Kiralama'nın leasing alacakları 11.4 milyon TL'ye satıldı!

Şeker Finansal Kiralama'nın takipten silinen leasing alacaklarının 11 milyon 433 bin 553 TL tutarındaki bölümü Sümer Varlık Yönetim A.Ş.'ye satıldı. 

İsmetpaşa Stadı satıldı Haberi

İsmetpaşa Stadı satıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın İzmit Alikahya bölgesinde yapılacak 33 bin kişilik modern stadyumun maliyeti karşılığında TOKİ'ye, TOKİ'nin de Emlak konut GYO'ya devrettiği İzmit İsmetpaşa Stadının arazisinin devri ile ilgili resmi protokol 20 Ağustos günü Ankara'da imzalandı. 


86 BİN 775 METREKARE


 İsmetpaşa Stadı ile, yanındaki yüzme havuzu, dış statlardan oluşan toplam 86 bin 775 metrekare büyüklüğündeki arazinin "Arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı" yöntemiyle devri konusundaki sözleşme Emlak Konut GYO ile yüklenici firma "Komusoğlu İnşaat-Tokal İnşaat" ortaklığı arasında imzalandı. Emlak GYO, sözleşmenin imzalandığını Borsa İstanbul Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. 


İsmetpaşa Stadı'nın satışı ile ilgili imzalar Ankara'da atıldı. Stadın yerine ise rezidans yapılacağı iddia edildi Bu durumda, yüklenici firmanın İsmetpaşa Stadı arazisi üzerindeki hakları da resmen yürürlüğe girmiş oldu. 


REZİDANS YAPILACAK 


İsmetpaşa Stadı arazisi karşılığında bu...