18 / 05 / 2024

İSMOB 2016nın gündemi

İSMOB 2016nın gündemi

MOSDER'in 12.’si gerçekleştirilen İstanbul Mobilya Fuarı İSMOB, bu yıl 10. kez gerçekleştirdiği İSMOB Tasarım Yarışması’yla da büyük ilgi topladı. 13 Ocak gerçekleştirilen İSMOB 2016 Tasarım Yarışması, 7 kategoride ödüllerini dağıttı.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat: Yüzde 25 zam sınırı kalkıyor mu? Meclis'in gündemi belli oldu!

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar gün gün katlanıyor. Gündeme sık sık 'Yüzde 25 zam sınırı kalkıyor mu?' sorusu geliyor. İşte son dakika gelişmesi...

İstanbul'un gündemi ekonomi: Kart borçlarının tümü ödenemiyor, gıdaya erişilemiyor!

'İstanbul Barometresi: İstanbul Gündemi' raporuna ilişkin 3 senelik sonuçlar açıklandı. İstanbullular kredi kartları borçlarının tamamı ödeyemedi, gıdaya erişemedi, iyi beslenemedi... 

İşte 1 Mayıs 2023 piyasa gündemi! Piyasalar faiz kararlarına kilitlendi! Peki, dolar, altın fiyatları ne olacak?

1 Mayıs ile başlayan gelecek haftanın gündeminde ABD ve Avrupa’da yapılacak merkez bankaları para politikası toplantıları yer alıyor. Fed 3 Mayıs’ta, Avrupa Merkez Bankası (ECB) ise 4 Mayıs Perşembe günü faiz kararını açıklayacak.

İşte 27 Şubat haftasının piyasa gündemi! Altın fiyatları ve dolar ne olur? Borsada yükseliş sürer mi?

ABD’de enflasyonla mücadele için faiz artırımlarının devam edeceğine ilişkin mesajlar başta pay piyasaları ve emtia olmak üzere uluslararası para piyasalarını olumsuz etkiledi. Altın, gümüş ve borsa düşüş kaydederken, gelecek hafta piyasaların nasıl bir seyir izleyeceği merak ediliyor.

İşte, 20 Şubat haftasının piyasa gündemi! Altın fiyatları ve dolar ne olur? Borsada yükseliş sürer mi?

ABD’de bu hafta beklentilerin üzerinde gelen enflasyon verileri piyasalardaki oynaklığı artırırken, gözler gelecek haftanın gündeminde. Hem yurt dışı hem yurt içinde piyasaları yoğun bir hafta bekliyor.

Milyonların gözü burada: Asgari ücret için ikinci toplantı bugün!

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, ekonomi gündemi ile Türk-İş'in ev sahipliğinde 2022 yılında geçerli olacak asgari ücretin belirlenmesi çalışması kapsamında ikinci toplantısını bugün gerçekleştirecek.

Ekrem İmamoğlu: İstanbul'un gündemi depremdir!

Riva Deresi kıyısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul projesiyle ilgili, "İstanbul'un böyle bir gündemi yoktur. Ama İstanbul'un ‘deprem' diye bir gündemi vardır" dedi.

GYODER Çözüm Platformu'nun gündemi 'turizmde dönüşüm' oldu!

GYODER Çözüm Platformu’nun üçüncü toplantısı, ‘Turizmde Dönüşüm Arayışları’ başlığı altında gayrimenkul ve turizm sektörü temsilcilerinin yoğun katılımıyla düzenlendi. Toplantının gündemi 'turizmde dönüşüm' oldu.

İrlanda’da konut yetersizliği halkın gündeminde!

Avrupa’da yaşanan krizden olumsuz etkilenen İrlanda’da halkın gündemi konut yetersizliği oldu.

2020'de Türkiye'nin gündemi kentsel dönüşüm olacak!

2020'de Türkiye’nin ve inşaat sektörünün gündemi dönüşüm olacak. Bu sürecin doğru işlemesi için fırsatçı müteahhitlerin önüne geçilmesi gerektiğini söyleyen İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, “Müteahhidin hatası yüzünden can kaybı varsa bu kasıtlı ölüme sebebiyet sayılsın.” dedi.

Dünyanın gündemi şehirleşme sorunu!

Yurt içinde yaşanan yavaşlamanın da etkileriyle Türk geliştiriciler son zamanlarda yurt dışında üretime ağırlık verirken, mimarlar ise global yapıya bürünüyor. Dünyanın gündeminde ise şehirleşme sorunu var...

Metal Gayrimenkul'ün 2017 olağanüstü genel kurul toplantı gündemi!

Metal Gayrimenkul A.Ş., KAP'ta 2017 olağanüstü genel kurul toplantısının gündem maddelerini yayınladı.

Gayrimenkul sektörünün 2017 gündemi çok yoğun olacak!

Gayrimenkul ve inşaat sektörleri Türkiye’nin en hızla büyüyen sektörleri arasında yer alıyor. Yatıranların tam gaz devam ettiği sektörün 2017 yılı gündemi de çok yoğun. Gayrimenkul sektöründe 600 bin konutluk bir stok bulunduğu tahmin ediliyor.

İSMOB 2016nın gündemi Haberi

İSMOB 2016nın gündemi

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)  tarafından 12.’si gerçekleştirilen İstanbul Mobilya Fuarı İSMOB, bu yıl 10. kez gerçekleştirdiği İSMOB Tasarım Yarışması’yla da büyük ilgi topladı. 13 Ocak 2016  Çarşamba  günü gerçekleştirilen İSMOB 2016 Tasarım Yarışması, 7 kategoride ödüllerini dağıttı.

TÜYAP’ta gerçekleştirilen 12. İstanbul Mobilya Fuarı- İSMOB 2016, yüzlerce yerli ve yabancı markaya ev sahipliği yapmasının yanı sıra, tasarıma verdiği önemi 10 yıldır fuarla eş zamanlı gerçekleştirdiği ‘Tasarım Yarışması’ ile gösteriyor. En yaratıcı-tasarımsal ürünlerin kategorilerine göre ödüllendirildiği yarışmada, her yıl yüzlerce mobilya markası kıyasıya yarışıyor. 


Bu yıl Derin Design Derin Sarıyer, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölüm Başkan Yardımcısı YRD. DOÇ. DR. Hızır Tengüz Ünsal ve Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) Hayri  Alyanak jüri üyeliğinde gerçekleştirilen yarışmada; oturma grubu, yatak...