23 / 07 / 2024

Isparta 18 bin kişilik yurt

Isparta 18 bin kişilik yurt

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç,Isparta'daki 18 bin kişilik yurdun en geç 2,5 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Bu şehirlerde 18 bin, 40 bin ve 55 bin TL'ye arsa ile arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Amasya, Kırıkkale ve Mardin'de yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa ve arazilerin fiyatları 18 bin TL'den başlıyor. 

Renault'nun Haziran 2024 kampanyası için son 2 gün! Aylık 18 bin 334 TL taksitle Clio fırsatını kaçırmayın!

Otomotiv devi Renault'nun yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldüren Haziran kampanyası için son 2 güne girildi. Söz konusu kampanya kapsamında aylık 18 bin 334 TL taksitle Clio fırsatı sunuluyor. 

Renault Haziran 2024 kampanyasını resmen açıkladı! Aylık 18 bin 94 TL taksitle Clio fırsatı!

Renault, yeni bir otomobil almak isteyenlerin merakla belediği Haziran 2024 kampanyasını resmen açıkladı. Söz konusu kampanya kapsamında aylık 18 bin 94 TL taksitle Clio fırsatı sunuluyor. 

SSK, Bağ-Kur, 4C dahil tüm herkes alacak! Emeklilere Kurban Bayramı öncesi 12 bin, 15 bin ve 18 bin TL ödeme!

Temmuz 2024 zamlarını merakla bekleyen emeklilere Kurban Bayramı ikramiyesinden de fazla ödeme yapılacak. Son tarihin bugün olarak açıklandığı ödemeler, 12 bin, 15 bin ve 18 bin TL arasında değişiyor.

Milli Emlak'tan 18 bin, 20 bin 23 bin TL'ye KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, 18 bin, 20 bin 23 bin TL'ye KDV'den muaf arazi satacak. İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan o ihaleler...

Yapı Kredi emekli promosyonunda son dakika! Yapı Kredi Mayıs promosyonuyla başvuranın hesabına tam 18 bin TL yatırılıyor

SSK ve Bağkur emeklilerinin gündeminden düşmeyen promosyon ödemeleri için bir müjde de Yapı Kredi'den geldi. Yapı Kredi yeni emekli paketiyle hesaplara 18 bin TL yatırılacağını duyurdu.

ING'den son 2 gün uyarısı geldi! Nisan 2024 emekli paketiyle hesaplara tam 18 bin TL yatıyor! 

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği promosyon ödemeleri kapsamında pek çok banka hesaplara yatıracağı tutarları peş peşe açıklarken, ING de tam 18 bin TL'lik ödeme yapacağını duyurdu.

Yüzde 25 zam sınırı sebebiyle emekli ev sahipleri 15-18 bin TL'lik evlerinden 2-3 bin TL kira alıyor!

Mağdur ev sahipleri yüzde 25 sınırı sebebiyle, evlerinin gerçek kira bedelini alamıyor. 15-18 bin TL'lik evler, 2-3 bin TL'ye kiralanıyor. Emekliler de düşük kalan kira bedellerine tepkili. SGK Başmüfettişi İsa Karakaş,, X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte ayrıntılar...

Ümraniye Atatürk Mahallesi'ndeki 18 bin 400 metrekarelik rezerv yapı alanın imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Ümraniye Atatürk (İstiklal) Mahallesi Rezerv Yapı Alanına (18 bin 400 metrekare) İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt '18 bin 834 bağımsız birime ulaştık' dedi, bakın vatandaş ne yanıt verdi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı paylaşımda 18 bin 834 bağımsız birime ulaştıklarını söyledi. Söz konusu paylaşıma vatandaşlardan yanıt gecikmedi. İşte Ali Kurt'un o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yanıtlar...

Silikon Vadisi milyarderlerinin desteklediği New Kaliforniya şehri 18 bin 600 dönüm olacak!

Silikon Vadisi’nin milyarderleri tarafından desteklenen New Kaliforniya şehri yaklaşık olarak 18 bin 600 dönüm olacak. İşte detaylar...

Asgari ücret 18 bin 985 TL olmazsa, memur ve çalışanın maaş farkı 22 bin TL'yi aşacak!

Asgari ücrete tek zam uygulanacağı varsayıldığında, çalışanların 2024 yılında geçinebilmesi için asgari ücretin en az 18 bin 985 olması gerekli. Aksi takdirde memur ve asgari ücretlinin maaş farkı 22 bin TL'yi aşacak. İşte o hesaplamalar...

TOKİ Tuzla projesinde taksitler 894 TL'den 18 bin TL'ye çıktı!

4 yıl önce aylık 894 TL taksitle konut sahibi olunabileceği açıklanan TOKİ Tuzla projesinde taksit ödemeleri 18 bin TL'ye çıktı.

Isparta 18 bin kişilik yurt Haberi

Isparta 18 bin kişilik yurt

Isparta’da barınma sorununun en büyük problemlerden biri olduğunu vurgulayan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, en geç 2,5 yıl içerisinde toplamda 17-18 bin kişilik öğrenci yurdunun hizmete açılacağını bildirdi.


TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Süleyman Demirel Üniversitesi Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Basın Kulübü’nün canlı yayınında öğrencilerle buluştu. Öğrencilerin sorunlarını dinleyen Bilgiç, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek anayasa değişikliği referandumuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Öğrencilerin raylı sistem talebi için Isparta Belediyesi’ni adres gösteren Bilgiç, barınma sorunuyla ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.

ÜNİVERSİTENİN FİZİKİ ALTYAPISINDA CİDDİ İYİLEŞTİRMELER OLDU

2007 yılında milletvekili adayı olarak Isparta’ya geldiğini hatırlatan Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, o dönemde Süleyman Demirel Üniversitesi’nden ayrılan Mehmet Akif Ersoy...