02 / 05 / 2024

ısparta belediyesi son durum

ısparta belediyesi son durum

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'a iki ayrı olayda görevi kötüye kullanma suçundan 4 yıl 2 ay, MHP İl Başkanı İsa Yalçın'a da suç işlemeye azmettirme suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezası verildi...

İzmir Büyükşehir Belediyesi yüksek maaşla çalışacak personel alacak! Başvuru şartları ve son başvuru tarihi açıklandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam etmek üzere 4 adet müfettiş yardımcısı alacağını açıkladı. Başvuru koşulları ve sınav yeri belli olurken, son başvuru tarihinin ise 3 Kasım olduğu duyuruldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tamı tamına 403 personel alacak! Son 4 gün!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 403 personel alımı gerçekleştireceğini paylaştı. KPSS şartının aranmadığı başvurularda son başvuru tarihinin 14 Mayıs 2023 olduğu duyuruldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sürpriz bir kararla personel alacak! Son başvuru tarihi 5 Mayıs!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. İlgili kadrolara başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru şartları ve kadro bilgisi de belli olurken, son başvuru tarihinin 5 Mayıs olduğu öğrenildi.

Kahramanmaraş Afşin Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kentin her noktasına millet bahçesi inşa etmek için çalışmalarını hızlandırdı. Büyükşehir Belediyesi son olarak Afşin'de inşaat çalışması için düğmeye bastı.

Denizli'de tarihi yapılar restore ediliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde tarihi öneme sahip binaları restore etmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi son olarak Şirinköy Kahvehanesi’nin restorasyon çalışmalarına başladı. 

Bursa Çarşıbaşı'nda yıkım çalışmaları tam gaz!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi dahilinde yıkım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi son olarak  Pirinç Han’ın arka tarafındaki bir binanın daha yıkımını gerçekleştirdi. 

ABB'den Anıtkabir çevresinin inşaata açıldığı iddialarına yanıt!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, son günlerde bazı basın organlarında yer alan Anıtkabir çevresinin 10 katlı inşaata açıldığına dair çıkan haberler üzerine yazılı açıklamada bulundu.

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden imar tadilatı planlaması açıklaması!

Hatay Büyükşehir Belediyesi; son günlerde bazı kişilerin, arazilerin imara açılması veya imar planı tadilatlarının çözümlenmesi için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın adını kullanması yönünde bildiri yayınladı.

Esenler Belediyesi'nin son 8 yıllık ihaleleri hangi firmalara verildi?

Esenler Belediyesi'nin son 8 yıldaki ihaleleri hep tanıdık firmalara verildi. 8 yılda en yüksek miktarda ihale alan firma Ayn Medya oldu.

Beykoz’da imar çözüm yoluna giriliyor!

Beykoz Belediyesi son dönemlerde ‘yıkım’ tartışmaları ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, Beykoz'da imar çözüm yoluna girildiği ifade edildi.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan Isparta Belediyesi'ne destek!

Isparta Belediyesi'nin her zaman yanında olacaklarını söyleyen İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şeref Korkmaz, “İnşaat Mühendisleri Odası olarak her zaman yanınızdayız, elimizden gelen desteğe hazırız'' dedi.

Isparta Belediyesi Sağlık Merkezi'nin inşaatında sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Isparta Belediyesi, sağlık merkezi projesinin inşaatını tamamlıyor.

Isparta Belediyesi'nden yeni sağlık merkezi!

Çalışmalarına son sürat devam eden Isparta Belediyesi kente Sağlık Merkezi hizmet binası kazandırıyor.

ısparta belediyesi son durum Haberi

ısparta belediyesi son durum


Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'a iki ayrı olayda görevi kötüye kullanma suçundan 4 yıl 2 ay, MHP İl Başkanı İsa Yalçın'a da suç işlemeye azmettirme suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezası verildi.


Isparta Belediyesine yönelik operasyon kapsamında, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın da arasında bulunduğu 82 kişinin yargılandığı davanın görülmesine devam edildi.


Isparta Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davanın 17'nci duruşmasına "Örgüt kurma ve yönetme, örgüt üyeliği, resmi evrakta sahtecilik, görevi kötüye kullanma ve ihaleye fesat karıştırma" suçlarından tutuksuz yargılanan Başkan Günaydın'ın aralarında bulunduğu 48 sanık ve avukatları katıldı. 


Esas hakkındaki savunmaların alındığı duruşmada Günaydın'ın avukatı Ömür Cevheroğlu, belediyenin temizlik ihalesinde müvekkiline "İhaleye fesat karıştırma" suçu isnat edildiğini hatırlatarak, ihalenin Kamu İhale Kurumu tarafından incelendiğini, herhangi bir usulsüzlük olmadığının tespit edildiğini anlattı.


Savcılığın...