06 / 05 / 2024

Isparta  Burdur arası kaç kilometre

Isparta  Burdur arası kaç kilometre

Isparta ve Burdur arasındaki mesafe 26 kilometreden 15 kilometreye düşürülecek.  Yol çalışmaları kapsamında Değirmendere Vadisi’nde 210 metre uzunluğunda viyadük inşa edilecek. 

Isparta-Burdur arası 14 kilometreye düşecek!

Isparta-Burdur Dostluk Yolu Şantiyesi'ni inceleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, iki güzel şehir arasındaki mesafesinin 14 kilometreye düşeceğini söyledi.

Karabel Tüneli'nin akıbeti meclis gündeminde!

Muğla ve Burdur arasında yapımına başlanan Karabel Tüneli'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Isparta, Antalya ve Burdur'da bazı yerler sit alanı ilan edildi!

 Isparta, Antalya ve Burdur illerinde yer alan bazı bölgeler, 1 ile 3. derece arkeolojik sit alanı olarak tescil edildi.

TOKİ Isparta, Antalya ve Burdur'da zemin etüt raporu hazırlatacak! 

Antalya, Isparta ve Burdur İlleri Muhtelif İlçelerinde Toplu Konut Yapılması Kapsamında Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Antalya, Isparta ve Burdur'da zemin etüt raporu hazırlatacak!

Antalya, Isparta ve Burdur İlleri Muhtelif İlçelerinde Toplu Konut Yapılması Kapsamında Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 3 Nisan'da yapılacak.

5 ilde 154 çift 14 Şubat 2020’de evlendi!

Antalya, Isparta, Burdur, Muğla ve Kahramanmaraş’ta 14 Şubat Sevgililer Günü’nde 154 çift evlendi. Evlendirme dairelerinde yaklaşık beş dakikada bir nikah kıyıldı.

Isparta-Burdur arasına yapılan yol çalışmaları hız kesmiyor!

Isparta ve Burdur arasındaki mesafe 26 kilometreden 15 kilometreye düşürülecek.  Yol çalışmaları kapsamında Değirmendere Vadisi’nde 210 metre uzunluğunda viyadük inşa edilecek. 

Isparta Belediyesi Burdur Şeker Fabrikası'na talip oldu!

Isparta Belediyesi, hükümetin zarar ettiği gerekçesiyle özelleştirme kararı aldığı Türkiye’deki 14 şeker fabrikasından biri olan ve 18 Nisan’da ihaleye çıkan Burdur Şeker Fabrikası’na talip oldu. 

TOKİ Burdur Bucak kura çekilişi bugün!

TOKİ Burdur Bucak kura çekilişi bugün saat 11:00-13:00 saatleri arasında yapılacak. TOKİ Burdur Bucak kura sonuçları açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Isparta-Burdur karayolu kamulaştırmaları TBMM'de!

CHP Isparta Milletvekili İrfan Bakır, Isparta-Burdur karayolunun geçeceği yerlerde yapılacak kamulaştırmaları meclis gündemine taşıdı..

TOKİ Burdur Tefenni konut teslim dönemi!

TOKİ Burdur Tefenni konut teslim dönemi 4 Ağustos - 25 Ağustos 2017 tarihleri arası olarak belirtiliyor. Projede toplamda 141 konut bulunuyor.

Antalya ile Burdur'u arasına Çubukbeli tüneli geliyor!

Antalya ile Burdur'u birbirine bağlayan Çubukbeli'nde 4400 metre uzunluğunda tünel inşa edilecek. Yeni tünelle yolun konforu artırılacak.

Isparta ve Burdur için Tabiat Turizmi Master Planı hazırlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, 18 tesisin temel atma töreni için Isparta'ya gitti. Erdoğlu, "Isparta ve Burdur bölgesi için Tabiat Turizmi Master Planı'nı hazırladık." dedi.

Isparta  Burdur arası kaç kilometre Haberi

Isparta  Burdur arası kaç kilometre

Birbirine çok yakın olan Isparta ve Burdur bundan sonra daha yakın olacak. Isparta halkının dostluk yolu olarak adlandırdığı dağ yolu güzergahı iki şehir arasındaki mesafeyi 26 kilometreden 20 kilometreye düşürecek. Dağ yolu ise 21 kilometreden 15 kilometreye düşecek.

Yeni Gün'de yer alan habere göre, yol çalışmaları kapsamında Burdur’un Asker Köyü Kavşağı’nda başlanıp, Değirmendere Vadisi’nde 210 metre uzunluğunda, ayak yüksekliği 33 Metre olan viyadükler inşa edilecek.

Isparta–Burdur güzergahında yol hafriyat çalışmaları dozer ve kamyonlarla başladı. Yol güzergahında bulunan tepeler kazılarak yola uygun zemin hale getiriliyor. Isparta – Burdur illerinde yaşayan vatandaşları hem kültürel hem de ekonomik olarak yakından etkileyecek yolun ne zaman bitirileceği daha açıklanmadı.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu konut fiyatlarını nasıl...