02 / 05 / 2024

Isparta Eğirdir kavşağı düzenleme

Isparta Eğirdir kavşağı düzenleme

Isparta’da sık sık trafik kazalarının meydana geldiği Isparta-Eğirdir kavşağı ile ilgili Antalya Karayolları Bölge Müdürlüğü 34.6 milyon liralık ihaleye çıktı.

Eğirdir Belediyesi'nden büyük fırsat: Isparta'da 32 dükkan satıyor!

Isparta İli Eğirdir Belediye Başkanlığı, Isparta Eğirdir'de yer alan 32 dükkanı satışa çıkardı. Dükkanların satış ihalesi 21 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Isparta Eğirdir’de 142 TOKİ konutu teslim ediliyor

Isparta Eğirdir'de TOKİ tarafından inşa edilen 142 konut projesi tamamlandı. İşte detaylar...

Eğirdir'de 20 milyon TL'ye satılık otel binası!

Eğirdir Belediye Başkanlığı , Eğirdir Yeşilada'da yer alan otel binasını 20 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

TOKİ Isparta Eğirdir ihalesi yarın!

Isparta ili Eğirdir ilçesi Bağlar mahallesi 142 adet konut ve 1 adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak. 

TOKİ Isparta Eğirdir 142 konut ihalesi 1 Şubat'ta!

Isparta ili Eğirdir ilçesi Bağlar mahallesi 142 adet konut ve 1 adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi 1 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Isparta Eğirdir Rehabilitasyon Hastanesi açıldı!

Isparta Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi hizmete açıldı.

Eğirdir ve Gölcük Krater Gölü kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Isparta'da bulunan Eğirdir ve Gölcük Krater Gölü "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi.

Isparta Eğirdir Devlet Hastanesi'nin yüzde 95'i tamam!

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde 116 yataklı devlet hastanesinin inşaatına hızla devam ediyor. Yüzde 95'i tamamlanan hastanenin kısa süre içerisinde açılması planlanıyor. 

TOKİ Isparta Eğirdir kura sonuçları 03.06.2020!

TOKİ Isparta Eğirdir kura sonuçları 03.06.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Isparta Eğirdir kura sonuçları 03.06.2020 ve TOKİ Isparta Eğirdir kura sonucu 2020 kazananlar listesi...

TOKİ Isparta Eğirdir 100 bin konut kura çekilişi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Isparta Eğirdir projesindeki 126 adet konut bulunuyor.

Isparta Eğirdir'de tarım alanında TOKİ konutları yapılacağı iddiası mecliste!

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü tasarrufundaki tarım alanında TOKİ tarafından toplu konut yapılacağı iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Isparta Eğirdir'de bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Isparta ili, Eğirdir ilçesi içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya Serbest Bölge Kavşağı açıldı! 

Batı Antalya yönüne gidecek misafirlerle Batı Antalya ilçelerinden gelen araçların şehir merkezine giriş yaptığı en önemli geçiş güzergahı olan Serbest Bölge Kavşağı, trafiğe açıldı.

Isparta Eğirdir kavşağı düzenleme Haberi

Isparta Eğirdir kavşağı düzenleme


Isparta’da sık sık kazaların meydana geldiği Isparta-Eğirdir kavşağında düzenleme çalışması başlatıldı.

Isparta’da sık sık trafik kazalarının meydana geldiği Isparta-Eğirdir kavşağı ile ilgili Antalya Karayolları Bölge Müdürlüğü 34.6 milyon liralık ihaleye çıktı. İhaleye Türkiye genelinden 29 firma katıldı. Teklifler değerlendirildikten sonra ihaleyi alan firma yapım işine başlayacak. Yapılan ihale kapsamında Köy Hizmetleri Kavşağı düzenleme projesinde Isparta belediyesi tarafından yapılması gereken altyapı nakil işlemleri de bulunuyor. Kanalizasyon, içme suyu ve yağmur suyu altyapıları ihale kapsamında uygun yerlere nakledilecek. Kavşak düzenlemesinde yaklaşık 30 bin metreküp betonarme, 80 bin metrekare’de asfalt kullanılacak. İş bitim süresi ise 700 gün olarak hesaplandı. Yeni proje ile Isparta-Eğirdir ile Eğirdir-Isparta istikameti geçişi yeraltından sağlanacak. Çevre yolu geçişi ise üstten...