28 / 04 / 2024

ısparta güneykent sosyal konut

ısparta güneykent sosyal konut

Isparta Gönen, Güneykent ve Keçiborlu'da emeklilerin bütçesine uygun sosyal konutlar geliyor.

Gayrimenkul uzmanından çarpıcı uyarı: Her kriz zengin olmak için bir fırsattır!

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda her krizin zengin olmak için bir fırsat olduğunu belirterek, "Sermaye nereye girecekse siz 1 adım önden gideceksiniz" dedi.

Günde 1 paket sigara parasına nasıl yatırım yapılır?

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerine sigarayı bırakarak, yatırımcı olmalarını tavsiye etti. Gültekin nasıl yatırım yapacaklarını da süre vererek açıkladı.

Kent planlamacısı Buğra Gökce, ev kiralarındaki artış beklentisini madde madde açıkladı!

Geçtiğimiz zamanlarda, İBB Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapan kent planlamacısı Buğra Gökce, sosyal medya hesabı üzerinden konut satışları ve fiyatlarına yönelik bir paylaşımda bulundu. Buna göre, Gökce, “Konut fiyatları neden düşmüyor” sorusunu madde madde yanıtladı.

Binalarda her katta büyüyen balkon yapılır mı? İşte örneği! 

Depreme dayanıklı binalar ve yönetmeliğe uygun olmayan binaların görselleri sosyal medyada sık sık paylaşılıyor. Her katta balkonları büyüyen binaya yorum yağdı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

İstanbul'un tarih dokusu korunsaydı bugün nasıl görünürdü? O görsellere yorum yağdı!

İstanbul'un tarih dokusu korunsaydı bugün nasıl görüneceğine ilişkin görsellere sosyal medyada yorum yapdı. İşte o görseller ve gelen yorumlar...

65 yaş üstü vatandaşlara zamlı maaş müjdesi! Zamlı yaşlılık aylığı kaç TL oldu? Şubat'ta yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal yardım programlarının aylık ödemelerine yapılan zamları açıkladı. Peki 2024 yeni yaşlılık maaşı kaç TL oldu? 65 yaş aylığına ne kadar zam yapıldı? 

Evi kiraya vermek mi? yoksa vadeli hesaba yatırım mı? daha cazip...

Ev kiraya vermek iyi bir yatırım mı? Yoksa paranızı vadeye yatırıp faiz almak mı daha cazip! Ev kiraya vermek uzun dönemde kazandıran bir yöntemdir. Fakat son günlerde sosyal medya x üzerinden, uzmanlar ev mi? vadeli hesap mı? konusunu tartışmaya açıyor. İşte haberin detayları ve yorumlar...

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) büro memuru alımları başladı!

Büro memuru olmak isteyenler için beklenen bir personel alım ilanı açıklandı. Belirtilen habere göre; Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımına başlandığı duyuruldu. İşte başvurular ve haberin ayrıntıları...

SGK’nin Ocak-Ağustos 2023 dönemindeki toplam açığı 535,4 milyar TL'ye dayandı!

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) açığı hızla büyüyor. Konu ile ilgili olarak açıklanan resmi rakamlara göre Sosyal Güvenlik Kurumu’nun ocak-ağustos 2023 dönemindeki toplam açığı 535,4 milyar TL'ye dayandı.

Emlak piyasasında yatırım tercihleri değişti: Yeni gözde sosyal arsalar!

Konut fiyatlarının hızla yükselmesi emlak piyasasındaki yatırım araçlarının sıralamasını değiştirdi. Konut almakta zorlanan vatandaşlar, bütçelerini sosyal arsa projelerinde kullanıyor. Böylece hem zamandan hem de maddi kaynaklardan tasarruf etmiş oluyor.

Şahinbey Belediyesi tam 29 arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar bu tarihe dikkat!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Şahinbey'de yer alan 29 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar Abdulhamidhan, Bağlarbaşı, Bülbülzade, Cebeler, Gerciğin, Güneykent, K.Kızılhisar, Karataş, Mavikent, Sarısalkım ve Savcılı mahallelerinde yer alıyor.

Aile Bakanlığı az önce açıkladı! O yardım ödemesi tam 2 bin 314 TL zamlandı!  Hesaplara tam bu kadar para yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal yardım alan hak sahiplerine yeni zam müjdesi verdi. Bakan Göktaş, bir defa ödenen ve 2022 yılında 2 bin 157 lira olan "İşe Başlama Yardımı"nın bu yıl 4 bin 471 lira olarak ödeneceğini ifade etti.

Aile Bakanlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı birçok ilde personel alacak! Açık kadrolar tek tek belli oldu!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları bünyesinde personel alınacak. Toplam 4 ilde yapılacak personel alımları için açık kadrolar, başvuru şartları ve son başvuru tarihleri açıklandı. İşte detaylar...

ısparta güneykent sosyal konut Haberi

ısparta güneykent sosyal konut

Isparta Gönen, Güneykent ve Keçiborlu'da emeklilerin bütçesine uygun sosyal konutlar geliyor. 


Ucuz konut sahibi olmak isteyen 15 bine yakın kişiden talep toplayan Emekliler Derneği, TOKİ Projesi süreci devam ederken alternatifler üzerinde de çalışıyor. Gönen, Güneykent ve Keçiborlu'da kooperatif aracılığıyla emeklilerin bütçesine uygun sosyal konutlar üretilecek. 


GÖNEN VE GÜNEYKENT'TE KONUT HAMLESİ 


Gönen ve Güneykent'in Isparta merkez ile havaalanı, OSB gibi önemli noktalara yakın olması 'sosyal konutta ön plana çıkıyor. Emeklilere ve diğer dar gelirli insanlara TOKİ gibi ucuz konut üretmek isteyen Emekliler Derneği Başkanı Abdülkadir Ersal, Gönen Belediye Başkanı Ahmet Doğan ile Güneykent Belediye Başkanı Fahrettin Gözgün'den tam destek aldı. Başta emekliler olmak üzere esnaflar ve toplumun dar gelir grubunda yer alan vatandaşların 'sosyal konut' talebinin çözümü maalesef tam anlamıyla yerine getirilemiyor. Devletin...