04 / 05 / 2024

Isparta IYAŞ Otel son durum

Isparta IYAŞ Otel son durum

IYAŞ, Isparta Belediyesinden kiraladığı eski Isparta Oteli'nin tadilatını tamamlamak üzere, lyaşpark Otel adıyla müşterilerine 61 odasıyla farklı bir konseptte hizmet vermeye hazırlanan IYAŞ'ın, Eylül ayında hizmet vermesi bekleniyor.

Isparta Iyaşpark Otel hizmete açıldı!

İşletmeciliği IYAŞ’ın yaptığı ve yaklaşık 135 kişi kapasiteli Isparta Iyaşpark Otel bugün itibariyle hizmete girdi. Otelin iç dizaynı görenleri büyülüyor.

Isparta Iyaşpark Otel Eylül'de açılacak!

IYAŞ, Isparta Belediyesinden kiraladığı eski Isparta Oteli'nin tadilatını tamamlamak üzere, lyaşpark Otel adıyla müşterilerine 61 odasıyla farklı bir konseptte hizmet vermeye hazırlanan IYAŞ'ın, Eylül ayında hizmet vermesi bekleniyor.

Iyaşpark Otel Eylül'e kadar tamamlanacak!

İlimizin çok ortaklı en büyük alışveriş merkezi Isparta Yatırım AŞ'nin (IYAŞ) den kiraladığı otel yakında tamamlanıyor. Otel lyaşpark Otel adıyla hizmet belediye verecek.

Iyaşpark Otel açılışa gün sayıyor!

Isparta'nın en büyük alışveriş merkezi Isparta Yatırım AŞ'nin (IYAŞ) belediyeden kiraladığı otel yakında tamamlanıyor. lYAŞ'ın, eylül ayı gibi binayı bitirmesi ve hizmet vermesi bekleniyor.

Isparta Keçiborlu'da 8 milyon 189 bin 218 TL'ye satılık otel!

Isparta'nın Keçiborlu İlçesi'nde yer alan 2,323,40 metrekare yüzölçümüne sahip otel Keçiborlu İcra Dairesi tarafından 15 Ocak 2015 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihale ediliyor.

Yalıtımın Mavi Yüzü sergisi Isparta Iyaşpark AVM'de!

Ünlü fotoğrafçı Bennu Gerede’nin, enerji verimliliği konusunda farkındalık yaratmak için çektiği fotoğrafların yer aldığı “Yalıtımın Mavi Yüzü” sergisi, Isparta Iyaşpark AVM’de sergileniyor.

BAKA, bürokratik engelleri aştı Isparta 2 otel kazandı!

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı, gül diyarı Isparta'ya 5 yıldızlı 2 otel yatırımının gelmesi için firmaların önündeki bürokratik engelleri kaldırdı, teşvik belgesi gibi işlemleri hızlandırdı

Isparta'daki bir otel zabıta ekipleri tarafından mühürlendi!

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde mülkiyeti belediyeye ait bir otel zabıta ekipleri tarafından mühürlendi

The Marmara Hotels New York'ta ikinci bir otel açacak!

The Marmara Hotels & Residences Genel Koordinatörü Serdar Alp Turan New York'ta ikinci bir otel açacaklarını belirtti

Ant Yapı, İstanbul ve İzmir'de otel yapacak

`Dünyanın En Büyük 225 Uluslararası Müteahhitlik Firması' sıralamasına bu yıl ilk kez, ama oldukça yüksek bir sıralamadan; 70'incilikten giren Ant Yapı, iki otel yapma kararı aldı

The Marmara Grup, New York'ta otel arıyor!

The Marmara Grup, New York'ta ikinci bir otel arayışı içinde olduklarını açıkladı

 

16 mülk sahibi ikna olursa Nişantaşı'na 'hip otel' açılacak

ABD'li bir 'hip otel' yatırımcısı 16 mülk sahibi ikna edilirse 2010'da 120 odalı bir otel kuracak

Koç Grubu Çukurhan'ı butik otel olarak 2010'da açıyor!

Koç Grubu, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden kiraladığı Ankara Kalesi'ndeki Çukurhan'ı butik otel olarak 2010'da açacak

Isparta IYAŞ Otel son durum Haberi

Isparta IYAŞ Otel son durum

IYAŞ, Isparta Belediyesinden kiraladığı eski Isparta Oteli'nin tadilatını tamamlamak üzere, lyaşpark Otel adıyla müşterilerine 61 odasıyla farklı bir konseptte hizmet vermeye hazırlanan IYAŞ'ın, Eylül ayı gibi binayı bitirmesi ve hizmet vermesi bekleniyor. İlimizin çok ortaklı en büyük alışveriş merkezi Isparta Yatırım AŞ'nin (IYAŞ) belediyeden kiraladığı otel yakında tamamlanıyor, lyaşpark adıyla yeni bir konsepte bürünecek olan otel aynı zamanda Isparta'daki otel kalitesinde de rekabet getirecek. Edinilen bilgilere göre otel Eylül ayına kadar tamamlanacak. Şu anda çatı ve dış giydirmelerini devam ettiği bina tamamlandığında şehir merkezinde en modem bina olma özelliğini de taşıyacak. Ayrıca binanın yeri ve büyüklüğü de göz önünde bulundurularak dışına boydan ekran takılacağı ve ilimizin en gözde reklam alanlarından biri olacağı konuşuluyor. 


REKABET ARTACAK 

Öte yandan ilimizin ilk 5 yıldızlı oteli...