02 / 05 / 2024

ısparta mhp il başkanı

ısparta mhp il başkanı

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'a iki ayrı olayda görevi kötüye kullanma suçundan 4 yıl 2 ay, MHP İl Başkanı İsa Yalçın'a da suç işlemeye azmettirme suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezası verildi...

Bahçeli'nin 100 il önerisini Erdoğan kabul etti! İşte il olmaya aday olan o ilçelerin listesi

Cumhur ittifakının kritik ortağı MHP lideri Devlet Bahçeli'nin geçtiğimiz ay grup toplantısında dile getirdiği 'Türkiye'nin 100. yılında 100 ile sahip olmasını istiyoruz' açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul gördü. İşte il olmaya aday olan o ilçelerin listesi...

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinin konut eksikliği TBMM'de!

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinin konut eksikliğine ilişkin soru önergesi verdi. 

MHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı’ndan Beşiktaş'taki arazi için afiş!

MHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı, Beşiktaş Ulus'ta tartışmalara neden olan arazi planının imarına yönelik parti binasına afiş astı.

İBB'nin Şile ve Güngören'deki mülkleri ilçe belediyelerine tahsis edildi!

İstanbul'un Şile ve Güngören ilçelerindeki İBB’nin mülkiyetinde olan parseller, AKP-MHP grubunun oyları ile ilçe belediyelerine bedelsiz şekilde devredildi.

Şanlıurfa ilçelerinde OSB kurma çalışmaları TBMM gündeminde!

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nin elektrik sorununun çözümüne, yatırımcıların desteklenmesine ve ilçelerde ticaret odası ve OSB kurma çalışmaları TBMM gündemine taşındı. MHP'li Özyavuz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Isparta Atabey'e toplu konut müjdesi!

Isparta'nın Atabey ilçesinde 250'ye yakın toplu konut yapılacak. Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy yaptığı açıklamada çalışmalarının sürdüğünü ve sadece Atabey değil, İsparta'ya hizmet edeceklerini söyledi.

İzmir Körfez Geçiş Projesi’ne Balçova’dan destek!

Bakan Binali Yıldırım’ın 35 Projesi arasında yer alan Körfez Geçiş Projesi’ne Balçova’da üçü de kadın olan AK Parti, CHP, MHP ilçe başkanları ile 2. Nesil Toprak Sahipleri Platformu destek verdi

Isparta'daki dönüşümde köyler ilçeleri geride bıraktı!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü verilerine göre Kentsel Dönüşüm Yasası'ndan faydalanmada Gelendost'un Yaka köyü Yalvaç hariç tüm ilçeleri geride bıraktı.

Manisa'nın ilçeleri yatırımcı çekecek!

Özel Sarıkız Hastanesi'nin temel atma törenine katılan MHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, il genelinde imar planı nedeniyle yatırım yapılacak yer konusunda bazı sıkıntılar yaşandığını belirtti.

Isparta eski İl Özel İdare binası turizm alanı olarak ilan edilecek!

Isparta İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü geçici olarak yeşil alan ilan edilen eski İl Özel İdare binasının ticari ya da turizm alanı olarak ilan edilmesi için Belediye Meclisi'ne itirazda bulundu.

Sparta Tower Ispartakule nerede?

Baza ticari merkez taban alanı 14 bin 127 metrekare, kule taban alanı ise 7 bin 876 metrekare olarak belirlenen Sparta Tower Ispartakule nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakası Başakşehir ilçesine bağlı Bahçeşehir-Ispartakule bölgesi cevabı veriliyor..

Murat Dinç: Kepez'de kişi başına düşen yeşil alan oranını arttıracağız!

Dr. Murat Dinç, MHP Kepez ilçe başkanı Mehmet Seyyar ve Duraliler mahalle sakinleri katıldı. MHP Kepez belediye başkan adayı Dr. Murat Dinç mahallelilere projelerini anlattı ve somlarını yanıtladı.

Samsun İlkadım ilçesinde yeni bir şehir inşa edilecek!

İlkadım Belediyesi, Samsun'un çehresini değiştirecek. MHP'li İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ilçesinin güneyinde yeni bir şehrin temellerini atacaklarını açıkladı. İlkadım ilçesinin güneye doğru gelişmesinin önünü açacak çalışmaya imza atıldı.

ısparta mhp il başkanı Haberi

ısparta mhp il başkanı


Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'a iki ayrı olayda görevi kötüye kullanma suçundan 4 yıl 2 ay, MHP İl Başkanı İsa Yalçın'a da suç işlemeye azmettirme suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezası verildi.


Isparta Belediyesine yönelik operasyon kapsamında, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın da arasında bulunduğu 82 kişinin yargılandığı davanın görülmesine devam edildi.


Isparta Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davanın 17'nci duruşmasına "Örgüt kurma ve yönetme, örgüt üyeliği, resmi evrakta sahtecilik, görevi kötüye kullanma ve ihaleye fesat karıştırma" suçlarından tutuksuz yargılanan Başkan Günaydın'ın aralarında bulunduğu 48 sanık ve avukatları katıldı. 


Esas hakkındaki savunmaların alındığı duruşmada Günaydın'ın avukatı Ömür Cevheroğlu, belediyenin temizlik ihalesinde müvekkiline "İhaleye fesat karıştırma" suçu isnat edildiğini hatırlatarak, ihalenin Kamu İhale Kurumu tarafından incelendiğini, herhangi bir usulsüzlük olmadığının tespit edildiğini anlattı.


Savcılığın...