15 / 05 / 2024

Isparta Şarkikaraağaç dar gelir evleri

Isparta Şarkikaraağaç dar gelir evleri

Isparta Şarkikaraağaç Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşlar için Camikebir Mahallesi’ndeki Belediye Konut evlerinin bulunduğu yerde sosyal konut inşa edilecek.

Milli Emlak'tan 110 bin TL'ye imarlı arsa fırsatı! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Isparta  ili, Şarkikaraağaç ilçesi Aşağı Kale Mahallesi'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Siz de 67 bin TL'ye 500 metrekare imarlı arsa sahibi olabilirsiniz! İhalesi 4 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Isparta  ili, Şarkikaraağaç ilçesi Çiçekpınar - Orta Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 4 Ağustos 2022 tarihinde saat 14:10'da yapılacak.

Emekli Albayın villasını 'aşevi yapacağız' diye satmışlar!

Isparta'ya aşevi yaptırmak amacıyla villasını satan Emekli Jandarma Hakim Albay Halil Gelendost'un dolandırıldığı iddia ediliyor.

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinin konut eksikliği TBMM'de!

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinin konut eksikliğine ilişkin soru önergesi verdi. 

Isparta Belceğiz Köyü'nde bazı yerler sit alanı ilan edildi!

Isparta ili, Şarkikaraağaç ilçesi, Belceğiz Köyü sınırları içerisinde yer alan alan bazı yerler sit alanı olarak tescil edildi.

Isparta Karaağaç Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Isparta Karaağaç Millet Bahçesi için ihale yapıldı. Isparta Karaağaç Millet Bahçesi'nin ihalesi 6 Ağustos 2021 Cuma günü gerçekleştirildi.

Adese, Konya ve Isparta'daki şubelerini devrediyor!

Adese'nin Konya Sedişehir şubesinin Göksu Pasta ve Bisküvi İmalat San.ve Tic.Ltd.Şti''ne ve Isparta Şarkiaraağaç şubesinin Osman İşgör'e deviri için sözleşme imzalanmasına karar verildi. 

Isparta'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Isparta İli, Yenişarbademli ve Şarkikaraağaç sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kütahya'daki Cafer Paşa Darülkurrası restorasyonla ayağa kaldırılacak!

Kütahya'da 440 yıllık Cafer Paşa Darülkurrası'nda restorasyon çalışmaları başladı...

Isparta Şarkikaraağaç'a sosyal konut müjdesi!

Isparta Şarkikaraağaç Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşlar için Camikebir Mahallesi’ndeki Belediye Konut evlerinin bulunduğu yerde sosyal konut inşa edilecek.

Üsküdar-Çekmeköy metrosunun seferleri Ağustos'ta başlayacak!

Çekmeköylülerle iftar programında buluşan İBB Başkanı Mevlüt Uysal, "Üsküdar-Ümraniye metrosunda Ağustos ayında test sürüşleri bitecek ve seferlere başlayacak" dedi...

Üsküdar-Çekmeköy metrosunun 2.Etabı Haziran sonunda açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal Çekmeköy'e yapılan yatırımları anlattı. Uysal, Üsküdar Çekmeköy metrosunun Yamanevler-Çekmeköy bölümünün Haziran sonunda hizmete gireceğini açıkladı. 

Üsküdar'a iki yeni semt polikliniği!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi iki farklı hastanenin semt polikliniğinin açılışını yaptı.

Isparta Şarkikaraağaç dar gelir evleri Haberi

Isparta Şarkikaraağaç dar gelir evleri

Isparta Şarkikaraağaç Belediyesi tarafından hayata geçirilecek sosyal konut projesi için düğmeye basıldı. 

Bomba 32'de yer alan habere göre, Şarkikaraağaç Belediyesi’nin dar gelirli vatandaşlar için hayata geçireceği  sosyal konut projesi hakkında konuşan Belediye Başkanı İsa Çarkacı, Camikebir Mahallesi’ndeki Belediye Konut evlerinin bulunduğu yerde sosyal konut için düzenleme ve alt yapı çalışmalarına başlayacağını kaydetti.

Belediye tarafından kooperatif kurulacağının altını çizen Çarkacı, 2019 yılında çalışmalara başlanılacağını anlattı. Başkan Çarkacı, ilk olarak yapılacak olan evlerin Şarkikaraağaç için örnek bir proje olacağı ve devamını da getireceklerini ifade...