13 / 05 / 2024

ısparta Şarkikaraağaç imam Hatip Lisesi

ısparta Şarkikaraağaç imam Hatip Lisesi

Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü, kent merkezi ve ilçelerde 8 okulda depreme dayanıklılık testi yaptırdı. Bu okullardan biri olan Şarkikaraağaç imam Hatip Lisesi'nin deprem testi sonrasında, güçlendirme yapılması yönünde rapor çıktı.

TMSF Antalya ve Isparta’nın en büyük AVM’lerini satışa çıkardı! İstenen fiyat adeta dudak uçuklattı!

Antalya ve Isparta’nın en büyük alışveriş merkezleri resmen satışa çıkarıldı. Söz konusu alışveriş merkezlerinin satış fiyatları adeta dudak uçuklattı.

Milli Emlak'tan 110 bin TL'ye imarlı arsa fırsatı! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Isparta  ili, Şarkikaraağaç ilçesi Aşağı Kale Mahallesi'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Siz de 67 bin TL'ye 500 metrekare imarlı arsa sahibi olabilirsiniz! İhalesi 4 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Isparta  ili, Şarkikaraağaç ilçesi Çiçekpınar - Orta Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 4 Ağustos 2022 tarihinde saat 14:10'da yapılacak.

3600 ek göstergeyle maaşlar ne kadar olacak? Polis, öğretmen, hemşire, imam maaşlarına ne kadar zam gelecek?

3600 ek göstergeyle ilgili milyonların beklediği ikinci toplantı bugün yapılacak. Polis, öğretmen, hemşire, imam maaşları da 3600 ek göstergenin ardından yeniden belirlenecek. Memur ve memur emeklilerinin de yakından takip ettiği 3600 ek gösterge toplantısı sonrası açıklama yapılacak.

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinin konut eksikliği TBMM'de!

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinin konut eksikliğine ilişkin soru önergesi verdi. 

Isparta Belceğiz Köyü'nde bazı yerler sit alanı ilan edildi!

Isparta ili, Şarkikaraağaç ilçesi, Belceğiz Köyü sınırları içerisinde yer alan alan bazı yerler sit alanı olarak tescil edildi.

Isparta Karaağaç Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Isparta Karaağaç Millet Bahçesi için ihale yapıldı. Isparta Karaağaç Millet Bahçesi'nin ihalesi 6 Ağustos 2021 Cuma günü gerçekleştirildi.

TOKİ Isparta'da 124 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri düşük taksitlerle ev sahibi yapan TOKİ, Isparta'da 124 yeni konut inşa edecek.

Isparta Millet Bahçesi 6 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Millet Bahçesi projesinin ihalesini 6 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Isparta Çünür'de 1002 konut inşa edecek! İhalesi yarın!

Dar gelirli aileleri kira öder gibi ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Çünür'de 1002 yeni konut inşa edecek.

Isparta'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Isparta İli, Yenişarbademli ve Şarkikaraağaç sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Isparta Yalvaç'a TOKİ projesi meclis gündeminde!

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde TOKİ projesi yapılması ile ilgili yürütülen çalışmalar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cesur, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Isparta Eğirdir Rehabilitasyon Hastanesi açıldı!

Isparta Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi hizmete açıldı.

ısparta Şarkikaraağaç imam Hatip Lisesi Haberi

ısparta Şarkikaraağaç imam Hatip Lisesi


Şarkikaraağaç'ta depreme dayanıklılık testinden yetersiz çıkan İmam Hatip Lisesi, facia yaşanmadan boşaltıldı. Öğrenciler geçici olarak İki ayrı binaya yerleştirildi Yeni okul yapımı için çalışma planlanıyor. Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü, kent merkezi ve ilçelerde 8 okulda depreme dayanıklılık testi yaptırdı. Bu okullardan biri olan Şarkikaraağaç imam Hatip Lisesi'nin deprem testi sonrasında, güçlendirme yapılması yönünde rapor çıktı. Ancak güçlendirme maliyetinin yeni bina maliyetinin yüzde 40'ını geçmesi ve bu yüzden de binanın yıkımı bekleniyor. 


Hayırsever desteği Şarkikaraağaç İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Aslan, "Öğrencilerin eğitiminde aksama olmaması için onları geçici olarak başka binalara yerleştirdik. Yeni imam hatip lisesi binası yapımı için de 2014 yılı yatırım teklifimizi yaptık. 'Eğitime yüzde yüz destek programı' çerçevesinde hayırsever vatandaşlarımızı katkı vermeye çağırıyoruz"...