05 / 05 / 2024

İsrail Beyt Iyl konut satışları

İsrail Beyt Iyl konut satışları

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, Ramallah kenti yakınlarında bulunan "Beyt Iyl" yerleşim birimindeki 300 konutun satışına onay verdi.

Beytül Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Beytül Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Beytül Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Beytürk İnternational Altınbey İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Beytürk İnternational Altınbey İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Arife Dürüster tarafındna kuruldu.

İsrail, Doğu Kudüs'te bir dizi yerleşim projesi planlıyor!

İsrail Adalet Bakanlığının, işgal altında olan Doğu Kudüs'ün Bab el-Amud, Beyt Safafa, Sur Bahir, Şeyh Cerrah ve Beyt Hanina bölgelerinde bir dizi yeni Yahudi yerleşim projesi hayata geçirmeyi planladığı bildirildi.

Mısır'dan İsrail'in Kudüs'teki yeni konut inşası kararına kınama!

Mısır, İsrail'in  Yeşil Bölge ile Beyt Safafa, Baka ve Talpiyot bölgelerinden Velce köyüne kadar uzanan alanda konut inşası planına ilişkin kararı kınadı.

Şırnak Beytüşşebap küçük sanayi sitesine kavuşuyor!

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde küçük sanayi sitesi inşa ediliyor.

İsrail güçleri işgal altındaki Batı Şeria'da 3 aileyi evsiz bıraktı!

İsrail askerleri Batı Şeria'nın Beytüllahim kentine bağlı El-Hıdır beldesinde Filistinlilere ait bir konut ile iki çadırı yıktı.

İsrail, Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait bir evi yıktı!

Doğu Kudüs'teki Beyt Hanina Mahallesinde yer alan Filistinlilere ait bir ev, İsrail'e bağlı Kudüs Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı

İsrail, Batı Şeria'da Filistinlilere ait yapıları yıktı

İsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın Beytüllahim kentinde Filistinlilere ait bazı yapıları "ruhsatsız" olduğu iddiasıyla yıktı...

Beytülmakdis Turizm Emlak Araç Kiralama ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beytülmakdis Turizm Emlak Araç Kiralama ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Ashraf Mohammad Ahmad Dıab ve Ibtısam Abdel Hadı Tawfiq Ismail ortaklığıyla kuruldu.

İsrail Batı Şeria'da Filistinlilere ait yapıları yıktı!

İsrail güçleri, işgal altında bulunan Batı Şeria'nın El Halil ve Beytüllahim şehirlerinde Filistinlilere ait bazı ev ve ağılları "ruhsatsız" olduğu gerekçesiyle yıktı.

İsrail güçleri Filistinlilere ait yapıları yıktı!

Kudüs'ün kuzeybatısındaki Beyt İksa Belediye Başkanı Naim Gays, İsrail güçlerinin beldeye baskın düzenlediğini ve yıkımın buldozerlerle yapıldığını belirtti...

İsrail, Doğu Kudüs’te Filistinlilere ait bir evi yıktı!

İsrail'e bağlı Kudüs Belediyesi tarafından işgal altında bulunan Doğu Kudüs’ün Beyt Hanina bölgesinde Filistinlilere ait bir evi “ruhsatsız” olduğu gerekçesiyle yıktı.

Şırnak Beytüşşebap Kaymakamı doktora kendi lojmanını verdi!

Şırnak Beytüşşebap Kaymakamı, ilçeye 12 yıl sonra gelen kadın doğum uzmanının kalacak yer sorunu kendi lojmanını vererek çözdü.

İsrail Beyt Iyl konut satışları Haberi

İsrail Beyt Iyl konut satışları


İsrail’in Kanal 7 televizyonunun haberine göre, İsrail Sivil İdare Birimine bağlı Yüksek Planlama Kurulu, Ramallah kenti yakınlarında bulunan "Beyt Iyl" yerleşim birimindeki 300 konutun satışına onay verdi.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre;  söz konusu kararın, İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu'nun "5 yıl önce verdiği sözün uygulanması" olduğu belirtildi.

Beyt Iyl Yerleşim Birimi Konsey Başkanı Shai Alon, hükemetin 300 konutun satışına izin vermesinden duyduğu memnuniyeti ifade eti.   Alon, kararın yüzlerce İsraillinin Beyt Iyl bölgesine gelmesine, burada yaşamasına fırsat tanıdığını söyledi.

İsrail'in fiili işgali altında olan Batı Şeria'da 400 bin, Doğu Kudüs'te ise 200 bini aşkın Yahudi yerleşimci bulunuyor. Uluslararası hukuka göre buradaki Yahudi yerleşimlerin tümü illegal kabul ediliyor. 

Filistin ile İsrail yönetimi arasında 1995'te imzalanan "İkinci Oslo Anlaşması" çerçevesinde Batı Şeria, A, B ve...