05 / 05 / 2024

İsrail eski Savunma Bakanı Moşe Yalon

İsrail eski Savunma Bakanı Moşe Yalon

İsrail hükümetinin, El-Halil kentinin merkezinde bulunan yerleşim biriminde yeni konutlar inşa etmeyi planladığı belirtildi.

Putin'in hava savunma sistemi ile korunan kır evi ortaya çıktı!

Rusya Devlet Başkanı Putin ve eski jimnastikçi kız arkadaşı Kabaeva'nın birlikte tatil yaptığı iddia edilen ve hava savunma sistemiyle korunan kır evi ortaya çıktı.

Davud Vardak Los Angeles'ta 20.9 milyon dolarlık malikane aldı!

Afganistan eski savunma bakanının oğlu, Los Angeles'tan 20.9 milyon dolarlık malikane aldı. Vardak'ın aynı zamanda Miami'de 5.2 milyon dolarlık bir konutu bulunuyor. 

İsrail Savunma Bakanından Batı Şeria'daki 7 bin konutun inşasına onay!

İsrail Savunma Bakanı Naftali Bennett, işgal altında olan Batı Şeria'daki yasa dışı Yahudi yerleşim birimine 7 bin ek konut inşa edilmesine onay verdi. 

Milli Savunma Bakanlığı binası 1.5 yıl içinde taşınacak!

Milli Savunma Bakanlığı halen bulunduğu Genelkurmay kampusu içindeki yerinden 1.5 yıl içinde Eskişehir Yolu’ndaki yeni binasına taşınacak.

Eskişehir OSB yatırımları artırdı!

Türkiye’nin en büyük OSB’lerinden birine sahip olan Eskişehir üretimini her geçen gün daha da artırıyor. ESO Başkanı Özaydemir, havacılık, savunma ve raylı sistemlerle daha da üretken olacaklarını söyledi.

Kocaeli'deki eski valilik binası yıkıldı!

Kocaeli'de 41 yıl boyunca aralarında Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül'ün de bulunduğu 17 valinin görev yaptığı eski valilik binasının yıkımına başlandı.

Mahmut Akşit: Ankara–Eskişehir odaklı havacılık vadisi oluşturulsun!

DÜNYA Gazetesi organizasyonu olan Eskişehir’deki savunma ve havacılık sanayinin ele alındığı sektör toplantısında markalaşma hedefleri doğrultusunda Ankara –Eskişehir bölgesindeki kümelerin birlikteliğiyle bir havacılıkvadisi oluşturulması istendi

Ankara Kazan'a 7 milyon dolarlık savunma sanayi üssü inşa edilecek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Binali Yıldırım, Türkiye'nin ilk yerli uçağının da yapılacağı 7 milyar dolarlık Savunma Sanayi Üssü'nün çalışmalarında gelinen son noktayı değerlendirirken, ÇED raporunun tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.

Kudüs'te yapılan kazıda 2 bin yıllık mühür bulundu!

Bölgedeki arkeolojik kazıları yürüten İsrail Eski Eserler Yönetimi adlı kuruluşun Direktörü Eli Şukron, üzerinde Beytüllahim ibaresi taşıyan mührün şimdiye kadar bölgede bulunan en eski arkeolojik kalıntı olduğunu söyledi

Isısan 30 Eylül'e kadar eski kombileri yenileyecek!

Markası ne olursa olsun eski kombisini Isısan bayisine getirenler uygun fiyatlarla Buderus kombi sahibi oluyor

"Eski Bursa Evleri" yok olma tehlikesiyle karşı karşıya!

"Eski Bursa Evleri", betonarme yapılardan bunalan kent sakinlerini, yaşanmışlığın verdiği sıcaklıkla tarihsel yolculuğa çıkarıyor

Eskişehir'de icradan 2 milyon 500 bin TL'ye satılık fabrika sahası!

Eskişehir 4. İcra Müdürlüğü'nden, Eskişehir'de 11 bin metrekarelik fabrika sahasının tamamını satışa sunuyor

Eskişehir’e gar yapılacak mı?

Süleyman Karaman, Eskişehir’e ve hızlı trene yakışan, yolcuların çok daha kolay gidip geleceği bir garın yapımı konusunda anlaşacaklarını umduğunu söyledi

İsrail eski Savunma Bakanı Moşe Yalon Haberi

İsrail eski Savunma Bakanı Moşe Yalon

İsrail'in Batı Şeria'nın güneyindeki El-Halil kentinin merkezinde yeni konutlar inşa etmeyi planladığı ileri sürüldü.


İsrail'in Haaretz gazetesinin haberinde, İsrail hükümetinin, El-Halil kentinin merkezinde bulunan yerleşim biriminde yeni konutlar inşa etmeyi planladığı belirtildi.


İsrail eski Savunma Bakanı Moşe Yalon'un, birkaç ay önce İsrail'in kontrolündeki H2 bölgesinde yeni konut inşa edileceği yönündeki açıklamasına işaret edilen haberde söz konusu planın son günlerde netleştirildiği ifade edildi.


Konutların inşa edileceği bölgenin, Avraham Avinu Yahudi mahallesi ile Şüheda caddesi arasında bulunan iki dönümlük askeri bir bölge olduğu...