04 / 05 / 2024

işsizlik mayıs ödemesi

işsizlik mayıs ödemesi

İşsizlik ödemelerinin yatırılacağı tarih Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin tarafından açıklandı. Peki işsizlik ödemesi ne zaman yatacak? İşte ayrıntılar...

Renault açıkladı! Renault Clio Mayıs 2024 fiyat listesi belli oldu...

Sıfır kilometre otomobiller için Mayıs 2024 fiyatları da belli olmaya başlıyor. Buna göre, Renault Clio kaç TL fiyatla satılıyor? En ucuz Renault Clio’yu satın alabilmek için ne kadar ödeme yapmak gerekli?

THY-Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kura çekilişi 4 Mayıs'ta! Dev projede peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve THY iş birliği ile inşa edilen 'Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi'nin kura tarihi belli oldu. Peşin ödemelerde yüzde 25 indirim imkanı sunulan dev projedeki 2 bin 894 bağımsız bölümün kuraları 4 Mayıs'ta çekilecek.

Ford Kuga ve Puma'da Mayıs 2024'e özel çifte fırsat! Göz bebeği iki modelde de hem indirim hem de kampanya müjdesi!

Ford'un en sevilen iki modeli arasında bulunan Ford Kuga ve Puma için Mayıs 2024'te çifte fırsat sunuluyor. Peki Ford Kuga ve Puma'nın güncel fiyatları ne kadar? 

2023 Mayıs en iyi oyun laptopları hangileridir? İşte mayıs ayının en ucuz gaming laptopları!

Oyun bilgisayarını, laptopunu yenileyecek kişiler, bu ayın en ucuz oyun bilgisayarlarını araştırıyor. İşte 2023 Mayıs ayının en ucuz laptop modelleri!

Mayıs ayında 561 milyon 123 bin TL SED ödemesi yapıldı

İhtiyaç sahibi hanelere çocuklarının masraflarının karşılanmaları için mayıs ayında 561 milyon 123 bin 454 lira Sosyal ve Ekonomik Destek yani SED ödemesinde bulunuldu. İşte detaylar!

Renault Koleos için Mayıs ayına özel kredi kampanyası başladı! Otomobil almak istiyorsanız bu fırsatı değerlendirin!

Renault, Mayıs ayında tüm Renault Koleos modelleri için 200.000 TL kredi kullanımında 24 ay vade ve yüzde 1,99 faiz oranı ile cazip ödeme seçenekleri sunuyor. İşte ayrıntılar...

Samsung Galaxy Tab S8 Mayıs 2023 güvenlik güncellemesi yayınlandı

Samsung , Galaxy Tab S8 serisi için Mayıs 2023 güvenlik güncellemesini yayınladı . Şirketin mevcut nesil üst düzey tabletleri artık Japonya'da en son güvenlik güncellemesini alıyor. Bu sadece başlangıç ​​ve diğer ülkeler önümüzdeki birkaç gün içinde güncellemeye erişebilir.

Aile destek ödemesi Mayıs 2023 ne zaman yatırılacak? Aile destek ödemeleri için bu tarihe aman dikkat!

Aile destek ödemesi Mayıs 2023 ne zaman yatırılacak? Aile destek ödemeleri için bu tarihe aman dikkat...

TOKİ Kırklareli projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi! 204 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığını Kırklareli projesi için resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi! 204 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat...

Devlet Su İşleri Mayıs 2023 personel alımında son dakika! Hem mülakatsız hem de sınavsız alımları aman kaçırmayın!

Devlet Su İşleri Mayıs 2023 personel alımında son dakika müjdesi geldi... Hem mülakatsız hem de sınavsız alımları aman kaçırmayın...

Maximum Kart Sahipleri için Mayıs Ayında Akaryakıt Alışverişi Kazandırıyor!

Maximum Kart sahipleri, 2-31 Mayıs tarihleri arasında anlaşmalı akaryakıt istasyonlarından yapacakları 750 TL ve üzeri ilk akaryakıt veya otogaz alışverişlerinde 75 TL MaxiPuan kazanıyorlar.

Aile Bakanlığından SED ödemesi alanlar dikkat! SED ödemesi kaç lira oldu Mayıs 2023? Bu ay hesaplara kaç TL yatacak? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, çocuklarının masraflarının giderilebilmesi için sosyal yardım ödemesi yapılıyor. Peki SED ödemesi kaç lira oldu Mayıs 2023? Bu ay hesaplara kaç TL yatacak? 

TOKİ İstanbul 2023 projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi! 641 konutluk yeni proje için büyük gün yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul 2023 projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi. Proje kapsamında Maltepe'ye 641 yeni konut inşa edilecek.

işsizlik mayıs ödemesi Haberi

işsizlik mayıs ödemesi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 5 Mayıs 2022 tarihinde yapılacak olan 2022 yılı nisan ayına yönelik işsizlik sigortası ödemelerinin, Ramazan Bayramı sebebiyle 29 Nisan 2022 tarihinde hesaplara yatırılacağını açıkladı.

Bakan Bilgin açıklamasında, "5 Mayıs 2022 tarihinde yapılması gereken Nisan ayına ilişkin ödemeler, Ramazan Bayramı nedeniyle erkene alınarak 29 Nisan tarihinde yapılacaktır" ifadesini kullandı. Peki ödemeler nasıl yapılacak? Hesap bilgisi olmayan vatandaşlar maaşlarını nasıl alacak? İşte yanıtı...

İŞSİZLİK ÖDEMELERİ NASIL YATIRILACAK?

Söz konusu ödemelerin banka hesaplarına yatırılacağını, IBAN bilgileri olmayan vatandaşlara da PTT üzerinden ödeme yapılacağını aktaran Bilgin, "İşsizlik sigortası ödemelerini Ramazan Bayramı nedeniyle 29 Nisan 2022 tarihinde hesaplara yatıracağız" dedi.

3500 TL altı en iyi 10 telefon! İşte 26 Nisan 2022 fiyat listesi...

Hükümetten asgari ücrete...