01 / 05 / 2024

İstanbu

İstanbu

Prota Mühendislik Genel Müdürü Danyal Kubin, İstanbul’da raylı sistemlerle trafiğin rahatlatılabileceğini belirterek çözüm için en az 800 km uzunluğunda raylı sistem ağına ihtiyaç duyulduğunu söyledi

Metropol İstanbul'a Guardian Glass imzası!

Varyap girişimi ile RMJM tarafından tasarlanan Metropol İstanbu projesi,eşsiz tasarımı ile Ataşehir’de yeni kurulacak Finans Merkezi’nin en çok göze çarpan yapıları arasında yer alıyor. Projenin cephe tasarımında ise Guardian Glass imzası yer alıyor.

Cevheri İnşaat Anonim Şirketi İstanbuş Bakırköy Şubesi açıldı!

Cevheri İnşaat Anonim Şirketi İstanbuş Bakırköy Şubesi bugün 5 bin TL sermaye ile açıldı.

Erbaş Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbaş Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Erbaş tarafından 20 bin TL sermaye ile 24 Şubat'ta İstanbu İl'i, Beykoz, Çiğdem Mahallesi, Yol Sokak'ta kuruldu.

Arnavutköy'de icradan 5.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Gaziosmanpaşa 3.İcra Dairesi, İstanbu İli Arnavutköy İlçesi'ndeki üzerinde fabrika binası bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 5 milyon 403 bin TL olarak belirlendi.

Paşaköy Deresi ve yakın çevresi imar planı askıdan iniyor!

İstanbu Büyükşehir Belediyesi'nce askıya çıkarılan Sancaktepe Paşaköy Deresi ve Kolları ile Yakın Çevresine ilişkin 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli imar planı tadilatı yarın askıdan iniyor...

HEP İstanbul HEP AVANTAJ kampanyasında kişiye özel seçeneklerle!

İstanbu Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen HEP İstanbul Projesi'nde kampanya devam ediyor. HEP AVANTAJ kampanyası kapsamında projede kişiye özel ödeme seçenekleri sağlanıyor.

Sancaktepe Aydos Country'de yeni evler satışta!

Sinpaş ’ın İstanbuş Anadolu yakasında Sancaktepe ’de geliştirdiği yedinci projesi Aydos Country, lansman dönemi gördüğü yoğun ilgiden dolayı yeni evleri satışa sundu.

Üsküdar'da 18 milyon TL'ye satılık özel sağlık tesis alanı!

İstanbuıl İli Üsküdar İlçesi'nde yer alan 6.105.01 metrekare yüzölçümüne sahip olan özel sağlık tesis alanı İstanbul Anadolu 15. İcra Dairesi tarafından ihale ediliyor.

Tuzla Marina ve Marmaray havadan birleşecek!

Tuzla Marina ve Marmaray havadan birleşecek. Yapımı devam eden Marmaray hattıyla entegre çalışacak olan havarayın, sahilden İstanbu l'un merkezine ulaşımı da rahatlatarak, turizmi canlandırması hedefleniyor

Sembol İstanbul'da stüdyo daireler 120 bin TL'den başlıyor!

Sembol İstanbu projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü – Bahçeşehir tem bağlantı yolu üzerinde inşa ediliyor. Karden İnşaat tarafından yükselen Sembol İstanbul projesi Çamoğlu Mimarlık imzası taşıyor.

Uşak’ta asansörlerin yarısı kırmızı etiketli!

İstanbu l'da yaşanan ve 10 işçinin yaşamını yitirdiği asansör faciasından sonra, Uşak 'taki kontrol edilen bin 400 asansörün yarısından fazlasının kırmızı etiketli olduğu ortaya çıktı.

3. Uluslararası Petrol ve Doğalgaz Konferansı gerçekleşti!

İstanbu l’da düzenlenen 3. Uluslararası Petrol ve Doğalgaz Konferansı’nda konuşan Genel Energy üst düzey yöneticisi Hayward, Kuzey Irak doğalgazını Türkiye taşıyacak yatırımların 2017 kışında hayata geçeceğini ifade etti.

Newsweek İstanbul'un büyük inşaat projelerini yazdı!

Amerikalı ünlü dergi Newsweek ’in internet sitesinde yayınlanan bir makalede çılgın projelerin ve kentsel dönüşümün İstanbu l’un tarihi dokusunu mahvederken, kenti adeta paramparça ettiği savunuldu.

İstanbu Haberi

İstanbu

İstanbul MetroRail Forumu ve Sergisi’nin sponsorlarından Prota Mühendislik Genel Müdürü Danyal Kubin, İstanbul’un raylı sistemler geliştirilerek rahatlatılabileceğini belirterek, “Ulaşım planlama çalışmaları, İstanbul’un ulaşım sorununa çözüm üretilebilmesi için en az 800 km uzunluğunda raylı sistem ağına ihtiyaç duyulduğunu göstermekte.” dedi. 


2013’te  141 km raylı sistemi bulunan İstanbul’da bu rakamın 2019’da 420 km’ye ulaşması...