04 / 05 / 2024

İstanbul 216nın ne kadarı satıldı

İstanbul 216nın ne kadarı satıldı

Baysaş İnşaat’ın kentsel dönüşümün pilot bölgesi Fikirtepe’de 80 milyon dolar yatırım değeriyle hayata geçirdiği ve kısa süre önce ruhsatını alan İstanbul 216 projesinde satışlar hız kazandı.

Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün son dakika? İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları bugün kaç lira?

İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları bugün ne kadar olduğu merak ediliyor. Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün son dakika? 18 Nisan Perşembe son dakika altın fiyatları.

İBB'den fahiş kira fiyatlarının önüne geçmek için dikkat çeken öneri

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Buğra Gökce, İstanbul'da 450 bin ile 750 bin arasında boş konut olduğunu ifade etti. Gökce, son dönemlerde fahiş kiraların önüne geçmek için kademeli emlak vergisi uygulaması önerisi yaptı. İşte tüm detaylar...

Borsa İstanbul haftanın son gününe yüzde 2,88 artışla başladı! BIST 100 endeksi 5.102,56 puanla günü açtı!

Borsa İstanbul'daki son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından merak ediliyor ve BIST100 endeksinin kaç puan olduğu araştırılıyor. Peki Borsa İstanbul haftanın son gününe nasıl başladı? İşte Borsa İstanbul'daki son durum...

Borsa İstanbul haftanın 3. gününe yükselişle başladı!

Aktarılan detaylara göre, Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftanın 3.gününe yüzde 0,18 artışla 4.544,48 puandan başladı.

Cumhurbaşkanı konut ve kira fiyatlarındaki yükselişin önüne geçilecek hamleyi açıkladı! İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 60 bin Konutluk Büyük İstanbul Dönüşümü Esenler İlk Etap Teslim Töreni'nde konut ve kira fiyatlarındaki yükselişin önüne geçilecek hamleyi açıkladı.

Ahes Misal İstanbul’da Anneler Günü’ne özel yüzde 5 indirim fırsatı!

2 milyar TL yatırım değeriyle inşa edilen Ahes Misal İstanbul projesinde 13 Mayıs Anneler Günü’ne özel 100 daire için yüzde 5 indirim fırsatı sunuluyor. 

Versus Dragos’tan Sevgililer Günü’ne özel kampanya!

Resim Yapı ve Gayrimenkul Geliştirme’nin İstanbul Dragos’ta yükselen projesi VERSUS DRAGOS,  Sevgililer Günü’ne özel yüzde 5+ yüzde 5’lik ekstra indirim avantajı ile tüm sevgili sahiplerini bekliyor... 

Evinpark Ada ile Tepe’den Babalar Günü’ne özel yüzde 10 indirim!

Sefa İnşaat & Koyuncu İnşaat ortaklığı ile İstanbul Anadolu Yakası’nın gözde ilçesi Maltepe’de hayata geçirilen ‘Evinpark Ada & Tepe’den konut almak isteyenlere Babalar Günü’ne özel olarak yüzde 10 indirim avantajı sunuluyor.

Evinpark Ada ile Tepe Rezidans’ta Anneler Günü’ne özel indirim!

İstanbul Anadolu Yakası’nın hızla gelişen bölgesi Maltepe’de inşa edilen ‘Evinpark Ada & Tepe Rezidans’ta Anneler Günü’ne özel indirim fırsatı sunuyor.

Kaçak kentsel dönüşüm hafriyatlarının önüne geçiliyor!

İstanbul'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları ayda 5 milyon ton hafriyat çıkmasına sebep oluyor. İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. kaçak dökümün önüne geçmek için ciddi bir adım attı.

Seyir İstanbul'da sevgililer gününe özel kampanya!

Çatma Yapı tarafından Yakacık’ da inşa edilen Seyir İstanbul Projesi büyük ilgi görüyor. Projede sevgililer gününe özel kampanya ile 120 ay 0,64 Faiz oranı, ya da yüzde 10 +3 indirim fırsatı sunuluyor.

İstanbul'un 42 milyarlık bütçesi 18 bakanlığın önüne geçti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 42 milyar lira olarak belirlenen 2017 yılı konsolide bütçesiyle 18 bakanlığın bütçesinin önüne geçti.

Körfez Belediyesi çarpık kentleşmenin önüne geçiyor!

Körfez Belediyesi, çarpık kentleşmenin önüne geçmek ve Körfez’de kötü görünümü engellemek adına yapı denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

İstanbul 216nın ne kadarı satıldı Haberi

İstanbul 216nın ne kadarı satıldı


Baysaş İnşaat’ın kentsel dönüşümün pilot bölgesi Fikirtepe’de 80 milyon dolar yatırım değeriyle hayata geçirdiği ve kısa süre önce ruhsatını alan İstanbul 216 projesinde satışlar hız kazandı.


Şu ana kadar yüzde 25’i satılan projede, yüzde 30 peşinatla 36 ay sıfır faiz uygulamasıyla konut satışı yapılıyor. Projede, metrekare birim fiyatları 6 bin 250 lira ila 8 bin 500 lira arasında değişiyor.


47 bin metrekare satılabilir alan, 42 bin metrekare ortak-sosyal alan ve 4 bin 500 metrekare yeşil alana sahip olan İstanbul 216’da 541 adet konut bulunuyor. Projede, alanları 50 ila 72 metrekare arasında değişen 8 çeşit 1+1, 90 ila 111 metrekare arasında değişen 13 çeşit 2+1, 160 metrekare olan tek tip 3+1’ler yer alıyor.

Dönüşümle beraber bölgenin kısa vadede yatırımcıya kazanç sağlayacağını belirten Baysaş...