28 / 04 / 2024

istanbul 3 havalimanının adı ne oldu

istanbul 3 havalimanının adı ne oldu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul'un 3. Havalimanı'nın adının Recep Tayyip Erdoğan Havalimanı olacağı iddiasına cevap verdi. Bakan Elvan, "Başbakan'a ne yapılsa azdır diye düşünüyorum" dedi.

3. havalimanının adı İstanbul Havalimanı oldu! 

İstanbul'da inşa edilen 3. havalimanının adı İstanbul Havalimanı oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışı yapılan yeni havalimanının isminin "İstanbul Havalimanı" olduğunu açıkladı...

3. Havalimanı’nın adı İstanbul Airport mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bugün saat 16:30'da açılacak olan 3. havalimanında çalışmalar tam gaz devam ediyor. Herkes tarafından merak edilen havalimanının adı henüz açıklanmadı. Ancak havalimanının girişine " İstanbul Havalimanı / İstanbul Airport " yazılı tabela asıldı...

3. havalimanı’nın adı ‘İstanbul Havalimanı’ mı?

Sosyal medyada dolaşın tabela fotoğrafları Üçüncü Havalimanı'nın adının İstanbul Havalimanı olduğunu ortaya koyuyor. Şirket yetkilileri konuyla ilgili soruları yanıtsız bıraktı.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın adı bugün belli olacak!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına saatler kala, adının ne olacağı da merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açacağı İstanbul Yeni Havalimanı'nın adı bugün belli olacak.

3. Havalimanı'na 'İstanbul Havalimanı' tabelası takıldı!

3.Havalimanı'nın açılışına saatler kala, isminin ne olacağı da oldukça merak ediliyor. Yeni havalimanı girşine takılan tabelada 'İstanbul Havalimanı' yazdığı görüldü.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın işletme sertifikası İGA'ya verildi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, İstanbul Yeni Havalimanı'nın işletme sertifikasının İGA'ya teslim edildiğini söyledi. 4 Temmuz'da başlayan sürecin tamamlandığını söyledi.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına doğru!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına saatler kaldı. 29 Ekim Pazartesi günü yapılacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılış törenine çok sayıda devlet başkanı katılacak.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın adı 29 Ekim'de belli olacak!

İstanbul Yeni Havalimanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek törenle 29 Ekim Pazartesi günü açılıyor. Aynı gün yeni havalimanının adı da açıklanmış olacak...

İstanbul Yeni Havalimanı’nın ilk yolcuları dünya liderleri!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın açılış töreni dünya liderlerini İstanbul’da buluşturacak. Toplam 8 bin kişinin katılacağı açılış töreni, terminal binasında gerçekleştirilecek...

İstanbul Yeni Havalimanı'nın teknoloji altyapısı Netaş ile hazır!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın uçtan uca teknolojik alt yapısını hazırlayan Netaş sayesinde yolcuların bekleme süreleri azalacak ve 55 bin kişiye eş zamanlı, kesintisiz, hızlı ve güvenli internet sağlanacak...

İstanbul Yeni Havalimanı'nın dijital altyapısına Turkcell imzası!

Turkcell ve Huawei güçlerini İstanbul Yeni Havalimanı'nın dijital altyapısı için birleştirdi.

İstanbul Yeni Havalimanı’nın olası ''alan adları'' toplandı!

"Fırsatçı girişimciler, resmi açılışı 29 Ekim’de yapılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı’nın sosyal medyada paylaşılan olası alan adlarını (domain) topladılar.

İstanbul yeni havalimanının aydınlatması Günsan’a emanet!

Türkiye’nin en önemli projeleri arasında yer alan İstanbul yeni havalimanının aydınlatma kontrolünü Günsan üstlendi. Günsan yeni havalimanında Eqona, Nemliyer ve modüler seri model anahtar ve priz ürünleriyle yer alacak.

istanbul 3 havalimanının adı ne oldu Haberi

istanbul 3 havalimanının adı ne oldu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Milas-Bodrum Havalimanı'nın işletilmesi ihalesini kazanan TAV Havalimanları'nın ilk taksiti ödemesi dolayısıyla JW Marriot Otel'de düzenlenen törenin ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.


İstanbul'a yapılan 3. havalimanının adının Recep Tayyip Erdoğan olacağı iddialarının sorulması üzerine Elvan, Başbakan Erdoğan'ın 12 yıldır bu ülkenin imarı ve kalkınmasında önemli rol oynadığını söyledi. 


Milli gelirin 3-4 kat arttığını dile getiren Elvan, "Bu ülkede istikrar oluşmuşsa, halen güçlü bir şekilde büyümeye devam ediyorsak, Türkiye olarak rekabet gücümüz artmışsa bunu Başbakanımıza borçluyuz. Millet de zaten bunun karşılığını Başbakanımıza verdi. İnşallah 12. Cumhurbaşkanı olarak görevine başlayacak. Dolayısıyla ne yapılsa azdır diye düşünüyorum" ifadelerini...