23 / 07 / 2024

istanbul 30 kat üstü yapı adedi

istanbul 30 kat üstü yapı adedi

İstanbul'da yapımı devam eden konut ve işyeri projelerine ve 30 kat üstü yapı adedi meclis gündeminde konu oldu. CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Konut fiyatları düşer mi? Cam balkon fiyatları 4 yılda 30 kat arttı!

Konut satışları ve fiyatlarındaki düşüş sürerken, kiralık konutlarda fiyatlar artamaya devam ediyor. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin ise cam balkon fiyatlarındaki artışı göstererek, konut fiyatlarıyla ilgili tespitini açıkladı.

1 Ocak 2019'dan bu yana dolar 5.68 kat, altın 9.16 kat kazandırırken Çatalca'daki tarla 30 kat kazandırdı!

Altın ve dolar rekor üstüne rekor kırarken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 1 Ocak 2019'dan bu yana dolar 5.68 kat, altın 9.16 kat kazandırırken Çatalca'daki tarla 30 kat kazandırdığını açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

İstanbul Yarı Maratonu 30 Nisan Pazar günü koşulacak! Maraton nereden başlıyor? İşte trafiğe kapanacak yollar!

Bu yıl 18.düzenlenen ‘N Kolay İstanbul Yarı Maratonu’ 30 Nisan 2023 Pazar günü yapılacak. Maratona 60 ülkeden 12 bin 300 sporcu katılacak. Maraton nedeniyle Pazar günü İstanbul’da saat 05.30 ile saat 13.30 arası parkurun düzenlendiği bölgeler trafiğe kapalı olacak.

Akbank’a katıl 30 GB internet hediye gelsin! Vodafone kullanıcılarına müjdeli haber

Milyonlarca müşterisi bulunan Akbank, yeni bir kampanyasını Akbank mobil uygulaması kullanan kişilere duyurdu. Akbank mobil uygulamasına katılan Vodafone kullanıcıları üç ayda toplamda 30 GB internet sahibi olabilecek. İşte detaylar…

Karaca'da katı meyve sıkacağı alana tost makinesi hediye! 799 TL indirim fırsatıyla! İşte 30 Nisan 2022 fiyat listesi...

Karaca Katı Meyve Sıkacağı teknolojik ve yenilikçi özellikleriyle alıcılara sunuluyor. Karaca'da Anneler Günü için katı meyve sıkacaklarında kampanya başlatıldı. Bu kapsamda Karaca Katı Meyve Sıkacağı alana tost makinesi hediye ediliyor. Peki Karaca Katı Meyve Sıkacağı fiyatları kaç lira? İşte 30 Ni

İstanbul'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 9 Şubat 2021 tarihinde yapılacak.

60 milyon metrekare Hazine arazisi yatırımcılara tahsis edilecek!

60 milyon metrekare büyüklüğündeki Hazine arazisi 3 yıllığına yatırımcıya tahsis edilecek. Tahsis edilen arazi Monako'nun 30 katı büyüklüğünde. 

Kovid-19'da arsa ve tarla patlaması: Satışlar 30 kat arttı!

Konut almayıp arsa ve tarlayı tercih edenlerin pandemi öncesine göre 30 kat arttı. Artık fazla gelir getiren yatırımlar arsa, tarla, bağ ve bahçe oldu.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'a 30 kat başvuru geldi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesine 30 kat başvuru geldiğini söyledi.

Ascott, Nivo İstanbul'da üç kat fazla kazandıracak!

Cathay Group, Nivo İstanbul Projesi’nin bir bloğunda uzun dönemli konaklama ve kiralama hizmeti vermek üzere Ascott firmasıyla anlaştı..

Fatsa'ya 304 dönümlük yeni sanayi alanı!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, ''Kurulacak olan yeni sanayi alanı 304 dönüm ve mevcudun 30 katı büyüklüğünde olacak'' diye konuştu. 

İstanbul'da yapımı devam eden konut projeleri mecliste!

İstanbul'da yapımı devam eden konut ve işyeri projelerine ve 30 kat üstü yapı adedi meclis gündeminde konu oldu. CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Mersinli Mimarlar Yüksek Yapı Yönetmeliği bekliyor!

MTSO 15 No’lu Mühendislik, Mimarlık Meslek Komitesi Başkanı Selami Arıcı, Mersin’de son dönemlerde 20-30 kat ve üzeri inşaatların artmasına rağmen, yüksek katlı inşaatlara yönelik bir yönetmelik bulunmadığını belirtti.

istanbul 30 kat üstü yapı adedi Haberi

istanbul 30 kat üstü yapı adedi

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, İstanbul'da yapımı devam eden konut ve işyeri projelerine ve 30 kat üstü yapı adedine ilişkin soru önergesi hazırladı. 

Sertel sorularının Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Önergesinde "İstanbul'da 30 kat üstü kaç adet yapı var? Bu yapılar hangi yıllar arasında inşaa edildi?" diye soran Sertel "İstanbul'da şuan yapımı devam eden konut ve işyeri projesi sayısı kaçtır? Bu yapılar kaç kat üzerine inşaa edilmektedir?" sorularına da yanıt...