13 / 05 / 2024

istanbul 4. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi

istanbul 4. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi

Coldwell Banker Türkiye'nin Platin sponsorluğunda düzenlenen "4. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi” İstanbul'da gerçekleştirildi. Coldwell Banker Commercial Türkiye Genel Müdürü Adnan Bozbay konuşma yaptı.

Cer İstanbul, 4 ayda 100 milyon TL'den fazla değerlendi! 

Emlak Konut GYO Cer İstanbul projesinin 30 Nisan 2024 itibarıyla değeri açıklandı. Proje, 4 ayda 200 milyon TL'den fazla değerlendi. İşte o rakam...

İstanbul'un gayrimenkulde en değerli ilçeleri! 

Hürriyet Emlak İstanbul'da son bir yıl içerisinde İstanbul'da gayrimenkul alanında değerlenen ilçelerini sıraladı.

Koronavirüs gayrimenkulde 4 sınıfı etkilemedi!

EY Türkiye Kurumsal Finansman Bölümü Kıdemli Direktörü Gün Gökkaya, koronavirüsün gayrimenkulde 4 sınıfı deviremediğini ifade etti. Gökkaya, koronavirüse daha dayanıklı gayrimenkul sınıflarını açıkladı...

İstanbul'un gayrimenkulde en değerli ilçesi Beşiktaş!

İstanbul'un konutta en pahallı ilçesi belli oldu. Boğaz'a nazır semt Beşiktaş'ta metrekare fiyatı 10 bin 792 TL'ye ulaştı.

Kanal İstanbul uluslararası gayrimenkulde yeni bir kanal açacak!

Katar'a Çıkartma Yapan Tek Mimarlık Firması Dome Partners'in Mimarlık Kurucu Başkanı Murat Yılmaz, Katar'da kısa ve uzun vadeli projeler üzerinde görüşmeler yaptıklarını söyledi.

​Piyalepaşa İstanbul 4. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde!

Özel sektördeki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, 4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde yer aldı.

Piyalepaşa İstanbul 4. CNR Emlak Fuarı’na katıldı!

Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, 4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’nda yatırımcılarla buluştu.

Sancaktepe ve Sultanbeyli: İstanbul’un gayrimenkulde yükselen yıldızları!

İstanbul'da devam eden Kentsel Dönüşüm, 3. köprü, yeni havaalanı, Avrasya Tüneli ve bitmek üzere olan metro hatları gibi projelerin bağlantı yollarına ev sahipliği yapan bölgeler, sağladıkları kolay ulaşım imkanlarıyla hızla gelişmeye devam ediyor.

Realty Port İstanbul, 4. İnşaat ve Konut Konferansı'na sponsor oldu!

26 Ocak 2016 Salı günü Marriott Hotel Asia da düzenlenecek olan 4. İnşaat ve Konut Konferansının genel sponsoru Realty Port İstanbul firması inşaat sektörünün profesyonelleri ile buluşmaya hazırlanıyor.

İstanbul'un gayrimenkulde dikkat çeken bölgeleri!

Türkiye ekonomisi, 2014 yılının ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine göre %3,1 büyüyerek beklenenden iyi bir büyüme oranı yakalamıştır. İşte İstanbul’da A sınıfı konut projelerinin bölgeler bazında ortalama fiyat aralıkları...

Bursa gayrimenkul yatırımcılarının yeni adresi oldu!

İstanbul-İzmir Otoyolu başta olmak üzere önemli projelerle cazibesini artıran Bursa, gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi oldu. 4. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi'nde Bursa'nın inşaat ve emlak piyasası değerlendirildi.

4. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi İstanbul'da gerçekleşti!

Coldwell Banker Türkiye'nin Platin sponsorluğunda düzenlenen "4. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi” İstanbul'da gerçekleştirildi. Coldwell Banker Commercial Türkiye Genel Müdürü Adnan Bozbay konuşma yaptı.

İşte İstanbul'un gayrimenkulde gelişim gösteren bölgeleri!

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'den Lisanslı-Kıdemli Değerleme Uzmanı Ece Kadıoğlu'nun yapmış olduğu İstanbul Avrupa ve Anadolu Yakasında Gelişim Gösteren Bölgeler araştırması şu şekilde...

istanbul 4. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi Haberi

istanbul 4. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi

"Gayrimenkul Sektörünün Bileşenleri ve 2015 Projeksiyonları" oturumuna katılan ve gayrimenkul sektöründe değişimin önemine dikkat çeken Coldwell Banker Commercial Türkiye Genel Müdürü Adnan Bozbay, "Coldwell Banker, Türkiye'de 2013'ten bu yana faaliyet gösteren, gayrimenkul danışmanlığında bir dünya devi. Şu an 43 ülkede 86 bin danışman ile faaliyet gösteriyoruz. 2014 yılında Dünya'da, 705 bin işlem yaptık ve 210 milyar dolar ciro elde ettik. Dünya'da ve Türkiye'de inovasyona büyük önem veriyoruz. Özellikle eğitim ve teknoloji alanında yaptığımız çalışmalar çok önemli. 15 ayrı konuda işin uzmanları tarafından gayrimenkul ihtisas eğitimleri veriyoruz. Teknoloji alanında ki çalışmalarımız da tüm hızıyla devam ediyor çünkü gayrimenkul sektörü için teknoloji büyük önem taşıyor. Sektöründeki trendler eskiye göre çok değişti. X kuşağının tercihi başını sokacağı bir ev iken, Y kuşağının...